Hinnasto

StepUp Schoolissa valitset itse, käytkö tunneilla kertalipuilla, sarjalipuilla, kausimaksuilla vai Anytime-korteilla. Säännöllisesti tunneilla käyvän on edullisempaa valita sarjalippu, kausimaksu tai Anytime-kortti. Tunti on maksettava ennen tunnille menoa. Kaikki liput ovat henkilökohtaisia ja ne ovat voimassa rajoitetun ajan. Käyttämättömiä lippuja ei lunasteta takaisin. Ennen lipun ostoa varmistathan, että sinulla on paikka haluamillesi tunneille.

Jokaiselle tunnille on määritelty aikatauluun hintaryhmä (H1, L1, J1, J2 tai A2), joka määrittää, minkä hintaiset liput tunnille käyvät. Tarkista tuntisi hintaryhmä ennen lippujen ostoa aikataulusta. Lippuja voi ostaa verkkokaupasta ja tanssikoulun vastaanotosta.

Eri lippujen hinnat löydät tämän sivun lopussa olevista taulukoista hintaryhmittäin.

Kertaliput

Suosittelemme uusia oppilaita kokeilemaan tuntia aina kertalipulla. Erityisesti lasten kannattaa kokeilla muutaman kerran tunnin soveltuvuutta itselleen. Kertaliput sopivat hyvin myös oppilaille, jotka pääsevät käymään tunneilla satunnaisesti. Ilmoittautumisen vahvistamiseen riittää kertalippu.
Tutustu kertalippujen tuote-ehtoihin ››

Sarjaliput

Sarjalippu on kertalippua edullisempi ja kausimaksua joustavampi vaihtoehto säännöllisesti tunneilla käyville oppilaille. Sarjalipulla voi käydä kaikilla samanhintaisilla tunneilla, sekä lisämaksusta myös muilla tunneilla. Sarjaliput sopivat oppilaille, jotka käyvät yhdellä tai useammalla tunnilla viikossa. Sarjalippujen voimassaoloaika (2 kk / 4 kk) lasketaan ensimmäisestä käyttöpäivästä.
Tutustu sarjalippujen voimassaoloaikoihin ja muihin tuote-ehtoihin ››

Kausimaksut

Kausimaksu on edullinen ja vaivattomin vaihtoehto, kun käy tietyllä viikoittaisella tunnilla koko kauden ajan. Myönnämme 10 prosentin henkilökohtaisen alennuksen useamman kausimaksun samanaikaisesti ostavalle oppilaalle. Kausimaksu on tuntikohtainen ja sen voi ostaa vasta ilmoittautumisen jälkeen. Kausimaksua ei voi siirtää tunnilta toiselle, joten hankithan kausimaksun vasta sen jälkeen kun olet käynyt kokeilemassa tuntia (esim. kertalipulla) ja tiedät pystyväsi sitoutumaan tuntiin loppukauden ajaksi. Kausimaksun lunastaneen oppilaan ei tarvitse ilmoittaa poissaoloista kausimaksutunniltaan, vaan paikka pysyy varattuna poissaoloista huolimatta.

Kausimaksu on myynnissä kauden viisi ensimmäistä viikkoa ja sen hinta alenee viikoittain puolikkaan kertalipun verran. Kauden alkamisen jälkeen verkkokaupassa ja vastaanotossa on myynnissä kuluvan viikon kausimaksu, joten ostathan kausimaksun käyttöönottoviikolla.

Kevätkaudella 2017 kausimaksun viimeinen myyntipäivä on 12.2.
Tutustu kausimaksun tuote-ehtoihin, mm. poissaolojen korvaamiseen ››

Anytime-kortit

Anytime-kortti on aktiivisesti tanssivan valinta. Anytime-kortilla voi käydä kaikilla avoimilla viikkotunneilla niin paljon kuin haluat. Kauden Anytime-kortit sopivat oppilaille, jotka käyvät vähintään viidellä* tai useammalla tunnilla viikossa. Viikon Anytime-kortti sopii esimerkiksi henkilöille, jotka ovat vierailulla kaupungissa ja haluavat käydä mahdollisimman monella tunnilla edullisesti. Varmistathan paikkasi ilmoittautumalla haluamillesi tunneille ennen lipun ostoa ja huolehtimalla mahdollisista poissaoloilmoituksista.
Tutustu Anytime-korttien tuote-ehtoihin, mm. myynti- ja voimassaoloaikoihin ››

*Esimerkki laskettu viiden J1-hintaryhmän tunnin mukaan.

Maksaminen ja maksutavat vastaanotossa

Vastaanotto aukeaa puoli tuntia ennen ensimmäisen tunnin alkua ja sulkeutuu päivän viimeisen tunnin alettua. Vastaanotossa maksuvälineenä käy käteinen, pankkikortti, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, Liikuntaseteli, Liikunta- ja kulttuuriseteli, Smartum saldo, Smartum mobiili, Virikeseteli, Ticket Virike, Ticket Duo, Tyky-Kuntoseteli, Tyky-Kuntoseteli+, ePassi ja Eazybreak liikunta.

Liikuntasetelit ja muut luontoisedut maksutapoina

Liikuntasetelit, Liikunta- ja kulttuurisetelit, Smartum Saldo, Smartum mobiili, Virikeseteli, Ticket Virike, Ticket Duo, Tyky-Kuntoseteli, Tyky-Kuntoseteli+, ePassi ja Eazybreak ovat työnantajan tarjoamia henkilökohtaisia luontoisetuja, eikä niillä voi maksaa esimerkiksi muiden perheenjäsenten tanssitunteja. Niistä ei anneta rahaa takaisin. Varmistathan, että seteleissä lukee nimesi ennen niillä maksamista.

Maksaminen verkkokaupassa

Verkkokauppa on avoinna joka päivä, ympäri vuorokauden. Verkkokaupassamme voi maksaa suomalaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla sekä PayPal-tilin kautta.

Verkkokaupassa maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta. Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron ja MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa sekä tuotteen myyjänä että maksun saajana ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. StepUp School toimii edelleen tuotteiden markkinoijana ja toimittajana sekä vastaa muista kauppaan liittyvistä velvoitteista.

Lippujen voimassaoloajat

Kaikilla lipuilla on voimassaoloaika, joka määräytyy tuote-ehtojen mukaan (kts. yllä). Omien lippujesi voimassaoloajan voit tarkistaa vastaanottajalta tai kirjautumalla henkilökohtaisilla tunnuksillasi asiakastilillesi ››

Tuntilippujen ja -maksujen voimassaoloaikaa voidaan pidentää ainoastaan lääkärintodistuksella. Voimassaoloajan pidennystä on erikseen haettava toimistolta ennen voimassaoloajan umpeutumista tai viimeistään kuukausi sen jälkeen. Lääkärintodistuksen voi toimittaa toimistolle sähköpostitse osoitteeseen lippumuutokset@stepup.fi, postitse tai jättää vastaanottoon toimitettavaksi eteenpäin. Lippujen pidennyksiä ei käsitellä vastaanotossa. Lääkärintodistuksen mukaan on liitettävä saatekirje, jossa on mainittu tarvittavat yhteystiedot ja tilinumero mahdollisia palautuksia varten. Huomioithan, että käsittely kestää keskimäärin yhdestä kahteen viikkoa.

Perhealennus

Myönnämme 5% perhealennuksen viikkotuntien normaalihintaisista lipuista ja -maksuista, jos samasta perheestä tai taloudesta käy vähintään kaksi henkilöä säännöllisesti tanssitunneilla. Alennus koskee ainoastaan avoimia viikkotunteja, eivätkä esimerkiksi muodostelmaryhmien, koulutusohjelmien, tiiviskurssien tai leirien maksut kuulu sen piiriin vaan ne hinnoitellaan erikseen. Perhealennusta haetaan lähettämällä jokaisen perheenjäsenen nimi, syntymäaika ja asiakasnumero sähköpostilla osoitteeseen school@stepup.fi. Huomioithan, että käsittely saattaa kestää joitakin päiviä eikä alennusta myönnetä takautuvasti. Perhealennus on voimassa viisi vuotta sen myöntämisestä, minkä jälkeen alennusta voi anoa uudelleen.

Lisämaksut

Lisämaksun maksamalla voi kertalippua, sarjalippua tai Anytime -korttia käyttää myös kalliimman hintaryhmän tunneilla. Lisämaksu on tuntien kertalippujen hintaero ja se maksetaan vastaanottoon tunnille tulon yhteydessä.

Tunnin peruuntuminen

Tunti saattaa peruuntua, jos paikan päälle tulee vähemmän kuin kolme oppilasta tai lasten tunneilla vähemmän kuin kaksi oppilasta. Tunti saattaa peruuntua myös opettajan sairastuessa, missä tapauksessa pyrimme ilmoittamaan peruuntumisesta tekstiviestitse viimeistään kaksi tuntia ennen tunnin alkua. Peruuntuneesta tunnista ei mene veloitusta. Kausimaksun lunastaneet oppilaat voivat käydä korvaamassa peruuntuneen tunnin toisella saman tai halvemman hintaryhmän tunnilla kuukauden sisällä tunnin peruuntumisesta, viimeistään kuitenkin kauden loppuun mennessä. Paikalle turhaan tulleille oppilaille annetaan hyvitykseksi vapaalippu.

Ammattilaishinta

Ammattitanssijat voivat käydä avoimilla viikkotunneillamme 10 euron kertahintaan. Ammattilaishintaan ovat oikeutettuja Suomen tanssi- ja sirkustaiteilijat ry:n (STST) jäsenet, jotka saavat alennetun hinnan esittämällä jäsenkorttinsa vastaanotossa. Jos olet ammattitanssija, mutta et ole STST:n jäsen, voit hakea oikeutta ammattilaishintaan toimistoltamme sähköpostitse osoitteesta school@stepup.fi. Hakemuksen käsittelyyn on syytä varata aikaa pari viikkoa. Ammattilaishintaiset liput ovat myynnissä vain vastaanotossa.

Kesäkauden erikoishintaiset liput

Kesäkauden liput ovat hinnaltaan edullisempia kuin kevät- tai syyskausien liput. Nämä liput ovat voimassa ainoastaan kesäkauden ajan, eikä niitä voi käyttää kevät- tai syyskausilla. Kesäkauden tunteja on mahdollista maksaa myös muilla voimassaolevilla kerta- tai sarjalipuilla, mutta emme hyvitä hinnanerotusta. Vain kesäkauden liput vahvistavat kesäkauden tuntien ilmoittautumiset. Kesäkauden 2016 erikoishintaiset liput löytyvät sekä hinnastosta että verkkokaupasta erillisen ”Kesäliput 2016” -painikkeen takaa.

H1-hintaryhmän tuntien liput

Tuote Hintaryhmä Ostohinta
Kertalippu H1 (30–60 min) H1 15.00
Sarjalippu 5 kertaa H1 (30–60 min) voimassa 2 kk H1 65.00
Sarjalippu 10 kertaa H1 (30–60 min) voimassa 4 kk H1 120.00
Kausimaksu H1 (30–60 min), viikko 2 H1 190.00

L1-hintaryhmän tuntien liput

Tuote Hintaryhmä Ostohinta
Kertalippu L1 (45 min) L1 18.00
Sarjalippu 5 kertaa L1 (45 min) voimassa 2 kk L1 80.00
Sarjalippu 10 kertaa L1 (45 min) voimassa 4 kk L1 150.00
Kausimaksu L1 (45 min), viikko 2 L1 230.00

J1-hintaryhmän tuntien liput

Tuote Hintaryhmä Ostohinta
Kertalippu J1 (60 min) J1 19.00
Sarjalippu 5 kertaa J1 (60 min) voimassa 2 kk J1 85.00
Sarjalippu 10 kertaa J1 (60 min) voimassa 4 kk J1 160.00
Kausimaksu J1 (60 min), viikko 2 J1 260.00

J2-hintaryhmän tuntien liput

Tuote Hintaryhmä Ostohinta
Kertalippu J2 (75 min) J2 22.00
Sarjalippu 5 kertaa J2 (75 min) voimassa 2 kk J2 100.00
Sarjalippu 10 kertaa J2 (75 min) voimassa 4 kk J2 190.00
Kausimaksu J2 (75 min), viikko 2 J2 310.00

A2-hintaryhmän tuntien liput

Tuote Hintaryhmä Ostohinta
Kertalippu A2 (90 min) A2 23.00
Sarjalippu 5 kertaa A2 (90 min) voimassa 2 kk A2 105.00
Sarjalippu 10 kertaa A2 (90 min) voimassa 4 kk A2 200.00
Kausimaksu A2 (90 min), viikko 2 A2 330.00

Anytime-kortit

Tuote Hintaryhmä Ostohinta
Anytime viikko A2 85.00
Anytime kuukausi A2 285.00
Anytime kevätkausi 2017 A2 1120.00