Koulutusohjelmat

Skene musiikkiteatterikoulu

Skene on musiikkiteatterin koulutusohjelma, joka tarjoaa korkeatasoista laulun, tanssin ja näyttelijäntyön opetusta lapsille, nuorille ja aikuisille. Skene perustettiin Marco Bjurströmin ja Sinikka Sokan aloitteesta vuonna 2006 paikkaamaan lasten ja nuorten musiikkiteatterikoulutuksen vajetta Suomessa.

Lue lisää

Showtanssin koulutusohjelmat

Tarjoamme opetusta Showtanssin koulutusohjelmissa useassa ikäryhmässä (lapset, juniorit, aikuiset). Koulutusohjelmien oppilaat valitaan koe-esiintymisten perusteella. Jokaisella ryhmällä on omat viikoittaiset tuntinsa. Tunteja voi olla missä tahansa StepUp Schoolin pääkaupunkiseudun toimipisteissä. Oppilaat sitoutuvat koulutusohjelmiin lukuvuoden ajaksi. Lasten ja junioreiden Showtanssin koulutusohjelmat huipentuvat ikäkausimestaruuskisoihin keväällä 2017, jonne ryhmät tekevät oman muodostelman. Lisäksi pyrimme tarjoamaan koulutusohjelmalaisille esiintymistilaisuuksia tanssikoulun promootioissa sekä muissa tapahtumissa.

Lue lisää

Streettanssin koulutusohjelmat

StepUp Schoolin Streettanssin koulutusohjelmat mahdollistavat itsensä kehittämisen tanssijana ja esiintyjänä tavoitteellisesti koulutusohjelmien omissa ryhmissä. Koulutusohjelmat sopivat sellaisille tanssin harrastajille, jotka haluavat harrastaa intensiivisesti ja kunnianhimoisesti tai jotka harkitsevat tanssia ammattina. Vaikka koulutusohjelmat eivät valmista tanssijan ammattiin, antavat ne hyvät valmiudet jatko-opintoja varten. Koulutusohjelmien opettajat ovat Suomen huippuja omalla alallaan.

Lue lisää