Kesäkauden aikataulu on ilmestynyt – hyödynnä Anytime-etu vappuun mennessä!

Kesällä tanssitaan Helsingin toimipisteessä viikkotunneilla maanantaista torstaihin 5.6.–22.6. ja 24.7.–10.8. Kesätuntien aikataulu on nyt ilmestynyt ja löydät sen pdf-versiona täältä: Aikataulu – Kesa 2017.

Kesätunneilla opettavat Marco Bjurström, Miranda Chambers, Jasmin Geselle, Heikki Hautajoki, Jarkko Hänninen, Pekka Katainen, Minna Karttunen, Mindy Lindblom, Nora MahmoudJyri Numminen, Peter Pihlström, Jari Saarelainen, Maria Serena Järvinen, Jessica Piasecki, Sebastian Visa ja Fatima Witick. Osa opettajista opettaa vain kesäkuussa tai heinä–elokuussa. Katso tarkemmat tiedot aikataulusta.

Suurin osa kesätunneista on ikärajattomia ja niiden suositusikäraja on 13 vuotta. Lisäksi kesäaikataulussa on tunteja 16+ ja 25+ -ikäryhmille. Lapsille ja junioreille ei ole omia viikkotunteja kesäkaudella, heille on kuitenkin tarjolla monipuolinen leirivalikoima ››.

Tunteja ei pidetä kesätauolla 19.6.–19.7.

Anytime-tarjous ja muut liput

Varmista edullinen kesätreeni ja hanki Anytime-lippu kesäkaudelle nyt tarjoushintaan!

  • Koko kesän Anytime 250 € (norm. 290 €)
  • Alkukesän Anytime (voimassa 5.6.–22.6.) 130 € (norm. 150 €)

Tarjoushinnat ovat voimassa 1.5. saakka. Alennustuotteista ei myönnetä muita alennuksia.

Ilmoittautuminen kesäkaudelle ja normaalihintaisten kesälippujen myynti alkaa 2.5., jonka jälkeen löydät kesätunnit myös viikkotuntien aikataulusta ja kesäkauden hinnat hinnastosta. Viikkotuntien aikataulu- ja ja hinnastosivulla näkyy myös kevät-/syyskauden aikataulu ja hinnasto, joten muista valita kaudeksi kesä 2017.

Voit käydä kesäkauden tunneilla myös kevät- ja syyskauden lipuilla, mutta ne eivät vahvista kesäkauden ilmoittautumisia. Ilmoittautuminen kuitenkin vahvistuu, kun tulet tunnille.

Tutustu kesäkauden hinnastoon: Hinnasto – Kesä 2017