Samuli Emeryn Workshopit pitkäperjantaina 14.4.

Moninkertainen Suomen mestari Samuli Emery opettaa pääsiäisenä Contemporary Fusion ja Commercial -kursseilla. Samuli on opintovapaalla opettajan työstä StepUp Schoolista ja opiskelee tällä hetkellä tanssijaksi yhdessä Euroopan arvostetuimmista tanssikouluista, Salzburg Experimental Academy of Dancessa Itävallassa. ”Olen viimeisten intensiivisten kuukausien aikana löytänyt lukuisia uusia tapoja lähestyä kehoa, mieltä, rytmiä sekä koreografiaa. Muun muassa näitä periaatteita haluan tulla jakamaan tiiviskursseillani”, kertoo Samuli.

Voit osallistua yhdelle tai vaikka molemmille Samulin kursseille. Tarjoamme molemmat Samulin kurssit edulliseen yhteishintaan 46 euroa. HUOM! Yhteishinnalla ilmoittautumiset 30.3. mennessä sähköpostitse osoitteeseen school@stepup.fi.

Tutustu kurssimaksujen tuote-ehtoihin ››

Samuli Emery: Contemporary Fusion pitkäperjantaina 14.4.

Kurssin lähtökohtana on rikastaa oman kehon mahdollisuuksia sekä löytää uusia reittejä ja vaihtoehtoja. Ihanteellinen tunti show,- jazz-, baletti ja nykytanssijoille, jotka haluavat monipuolistaa liikesanastoaan, mutta sopii loistavasti myös katutanssijoille, joita kiinnostaa tutustua nykytanssin saloihin. Tunti koostuu erilaisista tekniikka-, kehonhuolto- ja läsnäoloharjoituksista sekä loppukoreografiasta, joka viedään lopuksi pari astetta pidemmälle. Tunnille mukaan ennakkoluuloton asenne ja halu puskea kehon ja mielen rajoja.

Samuli Emery: Contemporary Fusion keskitaso/edistyneet pe 14.4. klo 10.30–12.30

Kurssin hinta 26 €* / 2 tuntia

Kurssipaikka: StepUp School Helsinki, Kaikukatu 4 A, Sörnäinen

Ilmoittaudu mukaan 6.4. mennessä tämän linkin kautta ››

Samuli Emery: Commercial pitkäperjantaina 14.4.

Alkutunnin kehoa aktivoivissa harjoituksissa yhdistyy elementtejä hiphopista sekä voguingista. Lopuksi tehdään pitkä edistyneen tason koreografia, jonka teemoina ovat rytmilliset ja dynaamiset ääripäät. Luvassa hikeä, haasteita ja todella hyvää musiikkia!

Samuli Emery: Commercial pe 14.4. klo 12.30-14.30

Kurssin hinta 26 €* / 2 tuntia

Kurssipaikka: StepUp School Helsinki, Kaikukatu 4 A, Sörnäinen

Ilmoittaudu mukaan 6.4. mennessä tämän linkin kautta ››

*Voit osallistua molemmille Samulin kursseille edulliseen yhteishintaan 46 euroa. HUOM! Yhteishinnalla ilmoittautumiset 30.3. mennessä sähköpostitse osoitteeseen school@stepup.fi.