StepUp Show ja Urban Trainees

StepUp Show Trainees ja StepUp Urban Trainees ryhmät on tarkoitettu 16+ ikäisille, tiukkaa treeniä kaipaaville oppilaille. Ryhmät toimivat luontevana jatkeena alle 16-vuotiaiden koulutusohjelmille. Samalla ne valmistavat oppilaita itsenäisempään ja monipuolisempaan treenaamisen, jota alasta kiinnostuneilta tanssijoilta vaaditaan.

Ryhmien yleisenä tavoitteena on tarjota oppilaille mahdollisuus kehittyä tanssijana, esiintyjänä ja ihmisenä osana omaa ryhmää, joka kannustaa, motivoi ja mahdollistaa monipuolisen ja tavoitteellisen kehittymisen turvallisessa ja positiivisessa, mutta sopivan haastavassa ympäristössä. Pyrimme edesauttamaan oppilaidemme kehittymistä luoviksi, monipuolisiksi ja esiintymiskykyisiksi tanssijoiksi, jotka kykynevät itsenäiseen treenaamiseen. Myös lajitietämys ja tanssikultturi ovat tärkeä osa ryhmien sisältöä.

StepUp Show ja Urban Trainees -ryhmien alustava viikko-ohjelma ja hinta kaudella 2019–2020

Trainees-ryhmiin voivat hakea vuonna 2003 tai sitä aiemmin syntyneet tanssijat. Ryhmien oppilaat valitaan koe-esiintymisten perusteella. Kummallakin ryhmällä on omat viikoittaiset tuntinsa. Tunteja voi olla missä tahansa StepUp Schoolin pääkaupunkiseudun toimipisteissä. Oppilaat sitoutuvat Trainees-ryhmiin koko lukuvuoden ajaksi. Ryhmät osallistuvat Show of The Year -tapahtumaan. Lisäksi pyrimme tarjoamaan oppilaille mahdollisuuksia harjoitella esiintymistä tanssikoulun promootioissa sekä muissa tapahtumissa.

Molemmilla ryhmillä on neljä omaa viikkotuntia sekä pari pakollista avointa tuntia, jotka valitaan oppilaskohtaisesti. Näiden lisäksi oppilaat saavat halutessaan Anytime-kortit, joilla he voivat treenata rajattomasti.

Show Trainees ryhmän vastaavana opettajana toimii Mindy Lindblom. Muina opettajina toimivat Ballet Finlandin Tuomas Hyvönen ja Timo Korjus, Jari Saarelainen sekä Minna Karttunen. Ryhmän omaa opetusta yhteensä 6 h viikossa + pakolliset tunnit (2 kpl) + kaikki avoimet tunnit niillä oppilailla, jotka ovat valinneet Anytime-kortin sisältävän paketin.

Urban Trainees ryhmän vastaavana opettajana toimii Nora Mahmoud. Muina opettajina toimivat Akim Bakhtaoui, Lasse Lipponen ja Minna Karttunen. Ryhmän omaa opetusta yhteensä 6 h viikossa + pakolliset tunnit (2 kpl) + kaikki avoimet tunnit niillä oppilailla, jotka ovat valinneet Anytime-kortin sisältävän paketin.

Lisäksi syyskauden starttipäivä StepUp Schoolissa ja kaksipäiväinen workshop hiihtoloma-aikaan.

Ryhmien viikko-opetus koostuu seuraavista tunneista:
1 x 2 h treeni ryhmän oman vastuuopettajan kanssa
2 x 1,5 h perustreeni
1 x 1 h oheistreeni (lattiatekniikka/akrobatia)
Lisäksi kaksi henkilökohtaisesti valittua, pakollista, avointa viikkotuntia.
Anytime-kortti niillä oppilailla, jotka haluavat ottaa sen osaksi pakettia.

Katso tuntien ajankohdat syyskauden aikataulusta.

Lukuvuoden hinta Anytime-kortin kanssa on 3.060 €, maksu neljässä erässä. Syyskaudella 2 x 765 € ja kevätkaudella 2 x 765 €.

Lukuvuoden hinta ilman Anytime-korttia on 2.460 €, maksu neljässä erässä. Syyskaudella 2 x 615 € ja kevätkaudella 2 x 615 €.

Ryhmien jäsenet valitaan auditionin kautta ja heiltä odotetaan kovaa treenimotivaatiota, sitoutumista ryhmään sekä halua kehittyä monipuolisena tanssijana ja esiintyjänä. Audition-ajat ovat seuraavat:

StepUp Urban Trainees (synt. 2003 tai aiemmin) helatorstai 30.5. klo 17 – 20, Stepup School Espoo

StepUp Show Trainees (synt. 2003 tai aiemmin) sunnuntai 2.6. klo 19 – 22, StepUp School Helsinki

Ilmoittaudu Trainees -ryhmien koetansseihin 27.5. mennessä ››

Koetanssit sisältävät lattian poikki -harjoitteita ja ryhmässä opettajan johdolla tanssittavia koreografioita. Koetanssiin ei tarvitse valmistaa etukäteen soolotanssia.

Hakijalla on oltava huoltajan lupa. Hakijoita ei karsita ilmoittautumisten perusteella, vaan kaikkia hakijoita pyydetään saapumaan paikalle koetanssiin yllä ilmoitettuna ajankohtana.