StepUp Trainees

Show- tai katutansseihin painottuvat StepUp  Trainees -ryhmät on tarkoitettu 16+ ikäisille oppilaille. Ryhmät toimivat luontevana jatkeena alle 16-vuotiaiden koulutusohjelmille, valmistaen oppilaita itsenäisempään ja monipuolisempaan treenaamisen, jota alasta kiinnostuneilta tanssijoilta vaaditaan.

Ryhmien yleisenä tavoitteena on tarjota oppilaille mahdollisuus kehittyä tanssijana, esiintyjänä ja ihmisenä osana omaa ryhmää, joka kannustaa, motivoi ja mahdollistaa monipuolisen ja tavoitteellisen kehittymisen turvallisessa ja positiivisessa, mutta sopivan haastavassa ympäristössä. Pyrimme tukemaan oppilaidemme kehittymistä luoviksi, monipuolisiksi ja esiintymiskykyisiksi tanssijoiksi, jotka kykynevät itsenäiseen treenaamiseen. Myös lajitietämys ja tanssikultturi ovat tärkeä osa ryhmien sisältöä.

StepUp Trainees -ryhmien alustava viikko-ohjelma ja hinta kaudella 2020–2021

Trainees-ryhmiin voivat hakea vuonna 2004 tai sitä aiemmin syntyneet tanssijat. Show- tai katutansseihin painottuvien ryhmien oppilaat valitaan koe-esiintymisten perusteella. Kummallakin ryhmällä on kaksi omaa viikkotuntia sekä yksi yhteinen tunti. Näiden tuntien lisäksi ryhmien vastuuopettajat valitsevat yhdessä oppilaiden kanssa kullekin oppilaalle kaksi avointa viikkotuntia, joilla treenata. Oppilaat sitoutuvat ryhmiin koko lukuvuoden ajaksi ja ryhmät osallistuvat Show of The Year -tapahtumaan. Lisäksi pyrimme tarjoamaan oppilaille mahdollisuuksia harjoitella esiintymistä tanssikoulun promootioissa sekä muissa tapahtumissa.

Trainees-ryhmien oppilaat saavat lisäksi 50 %:n alennuksen avoimien viikkotuntien lipuista. Alennus on voimassa ajalla 10.8.2020–30.4.2021.

Showtanssiin painottuneen ryhmän vastaavana opettajana toimii Mindy Lindblom ja toisena opettajana Jasmin Geselle. Katutanssiin painottuneen ryhmän vastaavana opettajana toimii Nora Mahmoud ja toisena opettajana Pasi Mäkelä.

Showtanssipainotteisen Trainees -ryhmän opetus koostuu seuraavista tunneista:
Maanantai klo 17.00 – 18.30 Espoo  Mindy
Tiistai klo 18.00 – 19.30 Helsinki  Jasmin
Lauantai klo 15.30 – 17.30 Helsinki Vaihtuva/vieraileva opettaja

Katuntanssipainotteisen Trainees -ryhmän opetus koostuu seuraavista tunneista:
Torstai klo 20.15 – 21.45 Helsinki  Nora
Perjantai klo 20.00 – 21.30 Espoo  Pasi
Lauantai klo 15.30 – 17.30 Helsinki Vaihtuva/vieraileva opettaja

Lisäksi 2 x kausimaksu tanssikoulun avoimille tunneille

Lukuvuoden hinta on 2.380 €, maksu neljässä erässä. Syyskaudella 2 x 595 € ja kevätkaudella 2 x 595 €.

Ryhmien jäsenet valitaan auditionin kautta ja heiltä odotetaan sitoutumista ryhmään sekä halua kehittyä monipuolisena tanssijana ja esiintyjänä. Audition-ajat ovat seuraavat:

StepUp Trainees (Showtanssin painotus, synt. 2004 tai aiemmin) lauantai 13.6. klo 18 – 20, Stepup School Espoo

StepUp Trainees (Katutanssin painotus, synt. 2004 tai aiemmin) lauantai 13.6. klo 20 – 22, Stepup School Espoo

Trainees ryhmien -haku on nyt auki ja se päättyy maanantaina 8.6. Haku ryhmiin tapahtuu tämän linkin kautta.

Koetanssit sisältävät lattian poikki -harjoitteita ja ryhmässä opettajan johdolla tanssittavia koreografioita. Koetanssiin ei tarvitse valmistaa etukäteen soolotanssia.

Hakijalla on oltava huoltajan lupa. Hakijoita ei karsita ilmoittautumisten perusteella, vaan kaikkia hakijoita pyydetään saapumaan paikalle koetanssiin yllä ilmoitettuna ajankohtana.