StepUp vapaaoppilaat

Tarjoamme mahdollisuutta hakea StepUpin vapaa- ja puolivapaaoppilaspaikkoja yli 18-vuotiaille oppilaille (syntynyt v. 2001 tai aiemmin), jotka haluavat treenata tosissaan kohti tanssin ammattilaisuutta. Ohjelmaan valitut oppilaat saavat tanssikoulun Anytime-kortin joko ilmaiseksi tai puoleen hintaan, mikä mahdollistaa monipuolisen ja runsaan treenaamisen. Paikkoja on tarjolla kaudelle 2019-2020 yhteensä 12 kappaletta, joista puolet vapaaoppilaana ja puolet puolivapaaoppilaana.

StepUpin vapaa- ja puolivapaaoppilaspaikat on tarkoitettu sekä Show- että Streettansseja treenanneille oppilaille, joita kiinnostaa kehittyä monipuolisiksi tanssijoiksi ja esiintyjiksi. Hakutilaisuus koostuu sekä tanssista että mahdollisesta lyhyestä haastattelusta. Tavoitteenamme on löytää lahjakkaita tanssijoita, joilla on motivaatio kohdillaan, ja joiden tanssiopintoja haluamme olla tukemassa.

Muita rajoitteita oppilaille ei ole vaan he saavat treenata, kilpailla ja esiintyä myös muualla. Valituilta oppilailta odotamme kuitenkin kovaa motivaatiota ja treeni-intoa, ja tulemmekin seuraamaan heidän osallistumisiaan tunneille. Edun säilyttäminen edellyttää osallistumista vähintään 7 tanssitunnille viikottain. Tässä huomioimme toki mahdolliset työesteet sekä muut treenimahdollisuuksiin vaikuttavat seikat. Mikäli into ei riitä aktiiviseen treenaamiseen on etu mahdollista menettää.

Vapaaoppilaiden koetanssi järjestetään tiistaina 28.5.2019 klo 17.00 alkaen Helsingin toimipisteessä.

Ilmoittaudu Vapaaoppilasryhmien koetanssiin 25.5. mennessä ››

Koetanssi sisältää lattian poikki -harjoitteita, improvisaatiota ja ryhmässä opettajan johdolla tanssittavia koreografioita. Koetanssiin ei tarvitse valmistaa etukäteen soolotanssia.

Hakijoita ei karsita ilmoittautumisten perusteella, vaan kaikkia hakijoita pyydetään saapumaan paikalle koetanssiin yllä ilmoitettuna ajankohtana.