StepUpin aikuisten tanssikurssit P&T Keilaniemessä

Yhteistyömme Puls & Träning Keilaniemen kanssa jatkuu kevätkaudella 2022. Tunnit käynnistyvät tiistaina 1.2.

Tunteja ei pidetä pääsiäisenä to 14.4. – ma 18.4., vappuna la 30.4. – su 1.5. eikä helatorstaina 26.5.

Keilaniemessä tarjoamme monipuolisen kattauksen eri tunteja: Commercial, Easy Latin, Happy Hour, Power Core Pilates + VenyttelySaturday Dance Fever, Sweat & Dance ja Yin Jooga. Opetuksesta vastaavat huippuopettajamme Melisa Cetin, Pekka Katainen, Mikko Lempiäinen, Konsta Reuter, ja Aurora Ylinen.

Aikataulu – Kevät 2022, Keilaniemi

Tunneille voit ilmoittautua osoitteeseen keilaniemi@stepup.fi.

Jos et ole vielä rekisteröitynyt asiakkaaksemme tee se tätä kautta ennen ilmoittautumista.

Kerro ilmoittautumisviestissäsi seuraavat asiat:

– oppilaan tiedot (nimi ja asiakasnumero)
– kurssin tiedot (viikonpäivä, kellonaika ja laji)

Keilaniemen kursseille voi osallistua kurssimaksulla, joka on suhteessa edullisempi kuin StepUpin omien toimipisteiden tuntiliput. Kurssimaksu määräytyy aloitusviikon ja tanssikertojen lukumäärän mukaan ja viikon 2 hinnat on ilmoitettu kevätkauden aikataulussa. Kurssimaksu kattaa yhden viikottaisen tunnin koko kauden ajan.  Kurssimaksu kelpaa vain kyseiselle kurssille, eikä poissaoloja voi korvata muilla tunneilla. Kurssimaksusta ei myönnetä tanssikoulun muita alennuksia, kuten perhealennusta. Keilaniemessä ei ole StepUpin omaa vastaanottoa, jossa kurssimaksun voisi maksaa, vaan maksuasiat hoituvat StepUpin sähköisen asiakaspalvelujärjestelmän kautta.

Keilaniemen kurssimaksua ei tarvitse maksaa ennakkoon. Tunneille pitää kuitenkin aina ilmoittautua ennakkoon. Ensimmäisen kerran jälkeen voit joka maksaa koko kauden kurssimaksun tai peruuttaa ilmoittaumisesi ja maksaa 15 €:n kokeilukertamaksun. Tee peruutus osoitteeseen keilaniemi@stepup.fi.

Myös StepUp Schoolin normaalit kerta- ja sarjaliput käyvät maksuvälineenä Keilaniemessä. Tällöin sinun tulee ilmoittautua haluamallesi tunnille sähköpostitse (keilaniemi@stepup.fi) klo 16 mennessä sinä päivänä, kun olet tunnille menossa. Lauantain tunnille ilmoittautuminen tulee tehdä jo perjantaina klo 16 mennessä. Asiakastililläsi tulee olla valmiina 60 min hintaluokan lippu. Ilmoittautumisesi päivän tunnille on voimassa sen jälkeen kun olet saanut siitä kuittauksen sähköpostitse. Huomioithan, että ainoastaan maksamalla kurssimaksun, voit varata vakipaikan Keilaniemen tanssikurssilta. Kerta- tai sarjalipuilla maksaessasi sinun pitää ilmoittaa osallistumisestasi tunnille joka viikko erikseen.

Kevään 2022 erikoistarjous kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja hyvään oloon

Haluatko nauttia tanssin ilosta, nostaa kuntoasi ja hoitaa kehoasi? Tällöin suosittelemme sinulle maanantain ja lauantain yhdistelmätunteja:

Sweat & Dance ja Power Core Pilates + Venyttely (maanantai)
Saturday Dance Fever ja Yin Jooga (lauantai)

Ilmoittautuessasi molemmille kursseille myönnämme toisesta koko kauden kurssimaksusta 25 %:n alennuksen. Tarjous on voimassa 9.1. asti tai niin kauan kuin paikkoja ryhmissä riittää. Tarjous koskee ainoastaan koko kauden kurssimaksuja eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin. Ilmoittautumiset: keilaniemi@stepup.fi.

P&T Keilaniemi ja StepUpin sali

StepUpin tanssisali sijaitsee P&T Keilaniemen upeissa ja monipuolisissa tiloissa. P&T Keilaniemi ei ole vain kuntosali hyvinvointi- ja oheispalveluineen – se on tapa ajatella ja lähestyä henkilökohtaista ja työhyvinvointia. Se on osa arjessa jaksamista kotona ja työpaikalla.

Keskus sijaitsee osoitteessa Keilaranta 4. Jos saavut paikalle metrolla valitse uloskäynti G. Auton voit puolestaan pysäköidä Keilaranta 4 tai Keilaranta 6 – 8 pihojen nimeämättömille paikoille maksutta. Muista kuitenkin rekisteröidä autosi P&T:n aulassa olevalla automaatilla, välttyäksesi yksityisen pysäköinninvalvojan valvontamaksulta.

Asiakkaamme saavat halutessaan P&T kuntoklubien monisalikorttijäsenyyden (kaikki Suomen P&T kuntoklubit) hintaan 29 €/kk (norm. 64 €/kk). Vuosijäsenyys sisältää kaikki jäsenyyteen kulloinkin sisältyvät, ja jäsenkorttia esittämällä saatavat jäsenedut, kuten esim. Rela-hierontaetu -50% P&T kuntosalien yhteydessä olevista Rela-pisteistä.

Alennushintaisen P&T -jäsenyyden saat esittämällä StepUp Schoolin asiakaskortin kuntosalin Avoimissa ovissa (ma ja to klo 16 – 19 sekä ti klo 17 – 20) tai sivuston www.ptsalit.fi/stepup kautta.

Lisätiedot P&T -jäsenyydestä: Puls & Träning Keilaniemi

Tervetuloa StepUpin tanssikursseille P&T  Keilaniemeen!