StepUpin aikuisten tanssikurssit P&T Keilaniemessä

Syksyllä 2021 aloitamme yhteistyön Puls & Träning Keilaniemen kanssa. Kausi käynnistyy maanantaina 16.8. ja päättyy torstaina 16.12. Tunteja ei pidetä itsenäisyyspäivänä ma 6.12.

Keilaniemessä tarjoamme monipuolisen kattauksen eri tunteja: Commercial, Easy Latin, Happy Hour, Hip Hop, Latino Show, Power Core Pilates + Venyttely ja Sweat & Dance. Opetuksesta vastaavat huippuopettajamme Melisa Cetin, Pekka Katainen, Konsta Reuter ja Aurora Ylinen.

Aikataulu – Syksy 2021, Keilaniemi

Tunneille voit ilmoittautua osoitteeseen keilaniemi@stepup.fi.

Jos et ole vielä rekisteröitynyt asiakkaaksemme tee se tätä kautta ennen ilmoittautumista.

Kerro viestissäsi seuraavat asiat:

– oppilaan tiedot (nimi ja asiakasnumero)
– kurssin tiedot (viikonpäivä, kellonaika ja laji)

Keilaniemen kursseille voit osallistua ensi sijaisesti kurssimaksulla, joka on suhteessa edullisempi kuin StepUpin omien toimipisteiden tuntiliput. Kurssimaksu määräytyy tanssikertojen lukumäärän mukaan ja sen kulloistakin hintaa voit tiedustella toimistoltamme.

Kurssimaksu kattaa yhden viikottaisen tunnin koko syyskauden ajan.  Kurssimaksu kelpaa vain kyseiselle kurssille, eikä poissaoloja voi korvata muilla tunneilla. Kurssimaksusta ei myönnetä tanssikoulun muita alennuksia, kuten perhealennusta. P&T Keilaniemessä ei ole StepUpin omaa vastaanottoa, jossa kurssimaksun voisi maksaa, vaan maksuasiat hoituvat StepUpin sähköisen asiakaspalvelujärjestelmän kautta.

Myös StepUp Schoolin kerta- ja sarjaliput käyvät maksuvälineenä Keilaniemessä, ja aluksi voitkin tulla kokeilemaan tunteja pelkällä kertamaksulla. Tällöin sinun tulee ilmoittautua haluamallesi tunnille sähköpostitse (keilaniemi@stepup.fi) klo 16 mennessä sinä päivänä, kun olet tunnille menossa. Asiakastililläsi tulee olla valmiina oikean hintaluokan (60 min) lippu. Ilmoittautumisesi päivän tunnille on voimassa sen jälkeen, kun olet saanut siitä kuittauksen sähköpostitse. Huomioithan, että ainoastaan maksamalla kurssimaksun, voit varata vakipaikan Keilaniemen tanssikursseilta.

P&T Keilaniemi ja StepUpin sali

StepUpin tanssisali sijaitsee P&T Keilaniemen upeissa ja monipuolisissa tiloissa. P&T Keilaniemi ei ole vain kuntosali hyvinvointi- ja oheispalveluineen – se on tapa ajatella ja lähestyä henkilökohtaista ja työhyvinvointia. Se on osa arjessa jaksamista kotona ja työpaikalla.

Keskus sijaitsee osoitteessa Keilaranta 4. Jos saavut paikalle metrolla valitse uloskäynti G. Auton voit puolestaan pysäköidä Keilaranta 4 tai Keilaranta 6 – 8 pihojen nimeämättömille paikoille maksutta. Muista kuitenkin rekisteröidä autosi P&T:n aulassa olevalla automaatilla, välttyäksesi yksityisen pysäköinninvalvojan valvontamaksulta.

Asiakkaamme saavat halutessaan P&T kuntoklubien monisalikorttijäsenyyden (kaikki Suomen P&T kuntoklubit) hintaan 29 €/kk (norm. 64 €/kk). Vuosijäsenyys sisältää kaikki jäsenyyteen kulloinkin sisältyvät, ja jäsenkorttia esittämällä saatavat jäsenedut, kuten esim. Rela-hierontaetu -50% P&T kuntosalien yhteydessä olevista Rela-pisteistä.

Alennushintaisen P&T -jäsenyyden saat esittämällä StepUp Schoolin asiakaskortin kuntosalin Avoimissa ovissa (ma ja to klo 16 – 19 sekä ti klo 17 – 20) tai sivuston www.ptsalit.fi/stepup kautta.

Lisätiedot P&T -jäsenyydestä: Puls & Träning Keilaniemi

Tervetuloa StepUpin tanssikursseille P&T  Keilaniemeen!