Kesäkausi 2017

Jessica_0005

Kesäkausi on kaksiosainen, tunteja on alkukesällä 5.-22.6. ja loppukesällä 24.7.-10.8. Kesätauolla 23.6.-23.7. tanssikoulu on suljettu. Kesäkaudella tunteja on vain Helsingin toimipisteessä.

Ilmoittautuminen kesätunneille ja kesälippujen myynti alkaa 2.5. Kesätunnit löytyvät aikataulusta, mutta koska aikataulussa näkyvät myös kevät/syyskauden tunnit, muista valita kaudeksi kesä 2017.

Kesäkaudella voit treenata edullisesti kesän erikoishinnoin. Voit toki käydä kesäkauden tunneilla myös kevät- ja syyskauden lipuilla, mutta ne eivät vahvista kesäkauden ilmoittautumisia. Ilmoittautuminen kuitenkin vahvistuu, kun tulet tunnille. Verkkokaupassa asioidessasi löydät kesäkauden erikoishintaiset liput linkin Kesäliput 2017 alta.

Vähentääksemme ruuhkaa vastaanotossa pyydämme, että ostat lippusi valmiiksi verkkokaupasta, mikäli mahdollista. Varaathan mukaasi myös asiakaskortin tai asiakasnumeron, joka nopeuttaa vastaanottamista. Uudet asiakkaat saavat asiakaskortin tanssikoulun vastaanotosta ensimmäisellä ilmoittautumiskerralla. Ostamiesi lippujen saldot, voimassaoloajat ja hintaryhmät voit käydä tarkistamassa kirjautumalla omilla tunnuksillasi kotisivuillemme

Vaikka lippu olisi ostettu etukäteen, on vastaanotossa ilmoittauduttava aina läsnä olevaksi. Tulethan hyvissä ajoin paikalle, jotta ehdit ilmoittautua ja valmistautua tuntiin ennen tunnin alkua.
Ville_0004

Kolme kautta vuodessa

StepUp Schoolin vuosi jakautuu kolmeen kauteen; syksyyn, kevääseen ja kesään. Syys- ja kevätkaudet ovat päätoimikausia, jolloin tuntitarjonta on laajimmillaan. Kesäkauden aikataulu on suppeampi. Voit aloittaa tanssimisen myös kesken kauden koska tunneilla opeteltavat sarjat vaihtuvat uusiin muutaman viikoin välein.

Uutiskirjeet ja tekstiviestitiedotteet

Olethan jo tilannut tanssikoulun uutiskirjeen? Tilaamalla uutiskirjeen saat tanssikoulua koskevat tärkeät tiedot suoraan sähköpostiisi. Tiedotamme uutiskirjeissä mm. oppilasnäytöksistä, kauden vaihteen asioista ja tulevista kursseista. Uutiskirjeen voit tilata merkitsemällä asiakastietoihisi, että haluat vastaanottaa tanssikoulun toimintaa koskevia tiedotteita sähköpostitse. Halutessasi voit myös tilata tekstiviestitiedotteita, jolloin saat lyhyitä muistutuksia ajankohtaisista asioista tekstiviestitse. 

Amanda_0037Pidäthän yhteystietosi ajan tasalla!

Huolehdithan siitä, että yhteystietosi ovat ajan tasalla asiakastiedoissasi, jotta varmasti saat kaiken tärkeän tiedon. Tilatut uutiskirjeet, kuten myös kaikki asiakaspalvelujärjestelmästämme lähtevät automaattiset sähköpostiviestit, lähtevät aina alaikäisten oppilaiden huoltajille. Alaikäisille oppilaille itselleen viestit lähtevät, jos oppilaan tietoihin on merkitty oppilaan oma sähköpostiosoite. Kun oppilas täyttää 18 vuotta, eivät viestit enää lähde hänen huoltajilleen vaan ainoastaan oppilaan omaan sähköpostiosoitteeseen. Huolehdithan siis, että 18 vuotta täyttävän oppilaan tiedoissa on ajantasalla oleva oppilaan oma sähköpostiosoite. Omat tietosi voit tarkistaa kirjautumalla kotisivuillemme -> Asiakastiedot. Täysi-ikäisen oppilaan yhteystiedot on oltava oikein kohdassa ”Oppilaan yhteystiedot”.