Mama & Baby Dance Workout

  • Iät: aikuiset, lapset
  • Toimipisteet: Espoo, Helsinki
  • Vaativuustaso: Alkeet
  • Opettajat: Sarppa Seppänen

Mama & Baby Dance Workout on tehokas ja turvallinen treenitunti, jossa yhdistyvät tanssirytmien tarjoama yhteisöllinen riemu sekä kehoa huoltavat ja vahvistavat lihaskuntoharjoitteet. Tunnilla keskitytään kokonaisvaltaisesti raskaudesta sekä synnytyksestä palautumiseen, uudistuneen kehon tutkimiseen liikkeessä ja etsitään tapoja tuoda lisää energiaa äidin ja vauvan yhteiseen arkeen huolella valitun soittolistan säestyksellä.

Tunti yhdistelee joogan, pilateksen, kuntoharjoittelun sekä tanssin erilaisia elementtejä ja keskittyy niiden avulla voimaannuttamaan kehoa sekä mieltä rennon letkeässä ilmapiirissä.

Tunti on suunnattu raskaudesta sekä synnytyksestä palautuville äideille yhdessä vauvan (alle 1 v.) kanssa ja se soveltuu kaikille lääkärin luvan synnytyksen jälkeiseen liikuntaan saaneille tanssijoille aina ensikertalaisista edistyneisiin. Osa liikkeissä tehdään yhdessä vauvan kanssa ja mikäli mahdollista, osa niin, että vauva tutkailee maailmaa äidin vieressä.

Tunnilla edetään tehokkaasti, mutta pienten ehdoilla. Ruokailuhetket, vaipanvaihdot, tunneilmaisut sekä muut yllättävät tekijät ovat osa elämää ja enemmän kuin tervetulleita tunneille.

Kyseessä on erikoistunti, joka pidetään jaksoissa, seuraavat jaksot Helsingissä 6.5. – 20.5. ja Espoossa 8.5. – 22.5.

Kullekin jaksolle ilmoittaudutaan erikseen osoitteeseen school@stepup.fi. Maksu tapahtuu jaksoittain erikoislipulla (102,50 €/5 kertaa) ilmoittautumisen jälkeen.

Lue lisää aikuisen ja lapsen yhteisistä tanssitunneista ››

Lajin opettajat