Maisa Moberg – Mary Sunshine / Reportteri / Valamies

Tanssiminen ja laulaminen ovat aina olleet Maisan sydäntä lähellä ja viime vuonna hän valmistui unelma-ammattiinsa tanssinopettajaksi Oulun ammattikorkeakoulusta päälajinaan showjazz, sivulajinaan baletti. Maisa on laulanut ja soittanut pianoa pienestä asti ja uusin tuttavuus laulun saralla on ollut cvt-tekniikka.

Valmistumisensa jälkeen Maisa on toiminut tanssinopettajana mm. Lapin Urheiluopistolla opettaen tanssijaopiskelijoille erilaisia tanssitekniikoita, koreografioita, kehonhuoltoa ja tanssijan voimaharjoittelua ja Lapin Tanssiopistolla opettaen showta, lmodernia tanssia, jazzia, lyrical jazzia, discoa, street-tanssia, joogaa ja tanssijan kehonhuoltotunteja eri-ikäisille oppilaille. Aikaisemmilta koulutuksiltaan Maisa on urheiluhieroja, personal trainer sekä joogaohjaaja ja nykyään hän opiskelee Jyväskylän ammattikorkeakoulussa fysioterapeutiksi.

Musikaalissa esiintyminen on ollut yksi Maisan suurista unelmista ja viimeisen kipinän musikaaleihin hän sai ollessaan opiskelijavaihdossa Yhdysvalloissa 2020 Southern Utah Universityssä opiskellen tanssin koulutusohjelmassa musikaalitanssia, jazzia, balettia, modernia tanssia ja fysiikkaharjoittelua.