Tyky-päivä

StepUp Schoolista löytyy useita suosittuja ja pitkään alalla työskennelleitä tanssinopettajia, jotka vakituisten tuntiensa ohella voivat tulla piristämään vaikkapa yrityksen virkistyspäivää. Kysy myös omasta vakituisesta tunnista omalle porukallenne joko StepUp Schoolissa tai yrityksenne omissa tiloissa!

Yhteinen tanssitunti on oiva tapa unohtaa hetkeksi omat työkiireet, kasvattaa porukan ryhmähenkeä sekä pitää hauskaa yhdessä. Kyseessä voi olla joko kertaluontoinen tanssitunti tai vaikkapa useamman kerran räätälöity tanssikurssi. Monet nuoriso- ja urheiluseurat sekä järjestöt ovat puolestaan järjestäneet kanssamme onnistuneita tanssikursseja ja samalla tarjonneet asiakkailleen mieleenpainuvia hetkiä tanssin parissa.

Tilaustunteja pitävät esimerkiksi Marco Bjurström, Petri Hakala, Marko Keränen, Marina Koivu, Lasse Muuronen, Peter Pihlström, Anu Raita ja Pekka Katainen. Olittepa kiinnostuneita 70-luvun discotansseista, streettansseista, lattareista tai vaikkapa hauskoista rivitansseista, voimme järjestää toivomanne kaltaisen opetuksen, joka varmasti muistetaan.

Tiedustelut:
Pälvijaana Parkkonen
09 7746 1742
etunimi.sukunimi@stepup.fi