Akim Bakhtaoui

Akim Bakhtaoui on tanssija-koreografi, joka käy myös nimellä Alpha Extreme. Akim on yksi tunnetuimmista katutanssijoista Suomessa. Hän on monille tuttu ryhmästä Will Funk For Food (WFFF). Akim on katutanssilajien monitaitaja, sekä nykytanssin ammattilainen.

Kentällä Bakhtaoui tekee tanssijan töitä, toimii tanssinopettajana, koreografioi, tuomaroi, kilpailee kansainvälisesti sekä toimii DJ:nä kotimaisesti. Akim on valmistunut tanssitaiteen kandidaatiksi keväällä 2019.

Akim on opettajana mukaansatempaava, mutta vaativa. Hän kehittää myös omaa osaamistaan jatkuvasti ja jakaa tieto-taitoaan haastamalla oppilaita sekä itseään. Akimille on tärkeää uuden oppimisen ja hauskuuden yhdistäminen sekä se, että tekee aina parhaansa eikä luovuta.

Tunneilla perehdytään lajin estetiikkaan, perusteisiin, tekniikkaan, historiaan, musiikkiin, sekä grooveihin. Koreografioiden lisäksi harjoitellaan liike variaatioita ja kombinaatioita, sekä tutustutaan freestyle/improvisaatio harjoitusten kautta oman tyylin löytämiseen.

Tule mukaan ja anna oma panoksesi tunnilla!

Ei omia vakitunteja kaudella 2022 – 2023.

Tutustu opettajan lajeihin