Aura Mikkonen

Aura on monipuolinen tanssija ja kokenut esiintyjä. Alan työkokemusta on kertynyt mm. Viking Line -risteilyaluksen tanssiesityksistä, Helsingin kaupunginteatterin Billy Elliot-musikaalista, musiikkivideoista ja tv-ohjelmista esimerkkinä Tähdet, tähdet ja SuomiLOVE. Aura on myös esiintynyt artistien konserteissa mm. Hartwall Areenalla.

Tanssimisen ohella Aura on tehny töitä näyttelijänä, mainoskuvauksia mallina, dubannut piirrettyjä ja toiminut mm. Talent Suomen finaaliin yltäneiden StepUp Juniorsien koreografina.

Aura on tanssinut junioreiden showtanssin koulutusohjelmassa ja StepUp Dancers -ryhmässä. Hän kehittää omaa osaamistaan jatkuvasti ja on hakenut oppia ympäri maailmaa treenaten mm. New Yorkissa, Los Angelesissa, Lontoossa, Amsterdamissa ja TOKYOtheACADEMY:n SI-kurssilla. Kilpailumenestystä on kertynyt SM- ja MM-kilpailuissa lajeilla show, jazz, moderni, street ja baletti. Aura on yltänyt omalla koreografiallaan jazztanssin MM-finaaliin ja voittanut solistina showtanssin juniori SM-kultaa.

Tanssinopettajana Aura on kannustava ja hänen tunneilla on energinen tekemisen meininki. Aura pyrkii tarjoamaan jokaiselle sopivasti haastetta unohtamatta turvallista treenaamista ja tanssin iloa.

Ei omia vakitunteja kaudella 2022 – 2023.

Tutustu opettajan lajeihin