Jasmin Geselle

Jasmin on pitkän linjan ammattitanssija ja tanssinopettaja. Hän on esiintynyt lukuisissa tv-ohjelmissa ja artistien kokoonpanoissa, kuten Kasmir, JVG ja Benjamin. Jasmin toimii myös koreografina ABREU:lle. Jasminilla on myös takanaan pitkä tanssikilpailutausta, ja 2013 hän voitti Performing Arts naisten soolon Suomenmestaruuden.

Jasmin aloitti tanssin harrastamisen 7-vuotiaana vakiotansseilla. Paria vuotta myöhemmin hän innostui myös show-, disco- ja streetlajeista, jolloin kilpatanssi jäi hieman taka-alalle. Kilpailemisen tanssin saralla Jasmin aloitti vuonna 2003, minkä jälkeen hän on tehnyt myös lukuisia kisakoreografioita. Mitalisaldoa kilpailuista on tullut runsaasti. Parhaimpana kilpailu saavutuksenaan Jasmin pitää vuoden 2013 Performing Arts naisten soolon Suomenmestaruutta. Kilpailemisen lisäksi Jasmin on esiintynyt paljon erilaisissa produktioissa, kuten mm. Santa Parkissa, Rovaniemen teatterissa ja erilaisissa muotinäytöksissä. Syksyllä 2012 hän oli mukana nelosen Dance-ohjelmassa, sekä useana vuotena Tähdet Tähdet -ohjelman tanssijoiden joukossa.

Ensimmäiset tanssituntinsa Jasmin piti jo 17-vuotiaana, minkä jälkeen kokemusta on karttunut jo monta vuotta. Jasmin omaa todella monipuolisen tanssitaustan ja hän pystyy pitämään tunteja laidasta laitaan lajista riippumatta.

Jasminin tunnit koostuvat lajista riippuen alkulämmittelystä/venyttelystä, lihaskunto-osiosta, tekniikasta, harjoituksista salin poikki ja tanssisarjoista. Jasmin itse tykkää kovasta treenistä ja mielellään haastaa myös oppilaansa. Opettajana Jasmin on iloinen ja kannustava, ja hänelle on tärkeää, että tunneilla koetaan onnistumisen iloja. Tunneillaan Jasmin pitää huolen siitä, että tarjolla on riittävästi haasteita, mutta niin, että jokainen saa nauttia myös tanssin ilosta.

Ei omia vakitunteja kaudella 2022 – 2023.

Tutustu opettajan lajeihin