Jasmin Geselle

Jasmin aloitti tanssin harrastamisen 7-vuotiaana vakiotansseilla. Paria vuotta myöhemmin hän innostui myös show-, disco- ja streetlajeista, jolloin kilpatanssi jäi hieman taka-alalle. Kilpailemisen tanssin saralla Jasmin aloitti vuonna 2003, minkä jälkeen hän on tehnyt myös lukuisia kisakoreografioita. Mitalisaldoa kilpailuista on tullut kiitettävästi. Parhaimpana kilpailu saavutuksenaan Jasmin pitää vuoden 2013 Performing Arts naisten soolon Suomenmestaruutta. Kilpailemisen lisäksi Jasmin on esiintynyt paljon erilaisissa produktioissa, kuten mm. Santa Parkissa, Rovaniemen teatterissa ja erilaisissa muotinäytöksissä. Syksyllä 2012 hän oli mukana nelosen Dance-ohjelmassa, sekä 2015 keväällä Tähdet Tähdet- ohjelman tanssijoiden joukossa. Jasminin on voinut myöskin bongata Kasmirin, JVG:n, Benjaminin ja Anna Abreun tanssijana.

Ensimmäiset tanssituntinsa Jasmin piti jo 17-vuotiaana, minkä jälkeen kokemusta on karttunut jo monta vuotta. Jasmin omaa todella monipuolisen tanssitaustan ja hän pystyy pitämään tunteja laidasta laitaan lajista riippumatta.

Jasminin tunnit koostuvat lajista riippuen alkulämmittelystä/venyttelystä, lihaskunto-osiosta, tekniikasta, salin poikki -harjoituksista ja tanssisarjoista. Jasmin itse tykkää kovasta treenistä ja mielellään haastaa myös oppilaansa. Opettajana Jasmin on iloinen ja kannustava, ja hänelle on tärkeää, että tunneilla koetaan onnistumisen iloja. Tunneillaan Jasmin pitää huolen siitä, että tarjolla on riittävästi haasteita, mutta niin, että jokainen saa nauttia myös tanssin ilosta.

 

Tutustu opettajan lajeihin