Jasmir Vesander

Jasmir Vesanderin tanssiharrastus alkoi jo 5-vuotiaana breikkitunneilta. Kiinnostus katutansseja kohtaan kasvoi kuitenkin enemmän ja nykyään hän opettaa pääosin Hiphoppia ja Commercialia, mutta osaamista löytyy myös eri katutanssin alalajeista.

Jasmir on tehnyt töitä tanssijana mm. Antti Tuiskun, Anna Puun, Krista Siegfridsin, sekä Isac Elliotin kanssa. Myös kisakokemusta Jasmirille on kertynyt katutansseista niin SM-, EM- kuin MM-kisoista. Mitalisijoituksia on kertynyt useita, joista tärkeimpänä mainittakoon Puolassa 2018 järjestetyt MM-kisat, joissa Jasmir sijoittui MM-hopealle duo-sarjassa.

Opettajana Jasmir haluaa luoda tunneille hyvän ja luottavaisen ilmapiirin, jossa kaikki saavat olla juuri sellaisia kuin ovat. Tunneillaan hän rakastaa hikistä ja energistä meininkiä, sekä kannustaa oman mukavuusalueen ulkopuolelle menemiseen ja täysillä tekemiseen hauskanpitoa kuitenkaan unohtamatta.

Kaudella 2020-2021 Jasmir vastaa yksin StepUpin Street Junnut 2 koulutusohjelman muodostelmasta. Ryhmän toisena vastuuopettajana toimii Pasi Mäkelä.

Tutustu opettajan lajeihin