Juha Pykäläinen

Juha Pykäläinen

Juha on Oulusta lähtöisin oleva Diplomitanssinopettaja (AMK). AMK tutkinnon lisäksi hän on suorittanut neljä kansainvälisen IDTA liiton tutkintoa. Hänen taustansa on kilpatanssissa, jota hän harrasti tanssien Suomen maajoukkueessa, menestyen niin Suomessa kuin maailmallakin. Myöhemmin laji vaihtui latinoshow’hun ja showtanssiin. Juhalla on showtanssista SM-kulta ja MM-finaali -sijoitukset, sekä latinoshown Maailmanmestaruus.

Vuodesta 2002 StepUpin riveissä tanssinut Juha esiintyy aktiivisesti teattereissa ja produktioissa. Hänet voi muistaa mm. Oulun kaupunginteatterin musikaaleista Housut Pois ja Viulunsoittaja katolla, Suomen Kansallisoopperan teoksista Lepakko ja Tango!-Buenos Airesista Seinäjoelle ja Porin teatterin Tango D’amore -musikaalista. Televisiossa Juhan on voinut bongata Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman ensimmäisellä tuotantokaudella.

Koreografina Juhan ryhmät ovat voittaneet Latinoshow-kisoissa kolme perättäistä SM-kultaa. Juha myös tuomaroi tanssikilpailuja. Tuomaroituja kisoja on niin pieniä kuin isojakin, esimerkiksi vakioshowtanssin MM-kisat Ukrainassa 2007.

Opettajana Juha on iloinen ja kannustava. Tunneilla tehdään vaihtelevia tanssisarjoja, sekä harjoitellaan tanssijalle tärkeitä perusteknisiä taitoja. Ilon ja onnistumisen tunteet ovat tanssijalle tärkeitä, tätä kautta pystymme kehittymään, kukin omalla tasollamme.

Tutustu opettajan lajeihin