Katri Miettinen

Katri aloitti tanssimisen 10 -vuotiaana katutanssilajien parissa Rovaniemellä.  Kilpailemisen tanssin saralla Katri aloitti vuonna 2005 ja hän onkin ollut tuttu kasvo SM-kilpailuissa siitä lähtien. Kilpailemisen lisäksi Katri on tehnyt muille kisakoreografioita ja ollut mukana tanssijana useissa erilaisissa produktioissa. Meriitteinä Katrilla on itsellään naisten SM-hiphop soolon hopea vuodelta 2014 sekä Battle SM 2vs2 pronssi vuosilta 2015 ja 2016. Katri on ollut tanssimassa myös aikuiset pienryhmä kultajoukkueessa vuonna 2010, sekä muodostelmassa vuonna 2009. Keväällä 2018 hänen koreografiansa  lasten hiphop duolle voitti ikäkausimestaruuden ja  samoissa kisoissa lasten muodostelma ”Sadetanssi” saavutti ikäkausimestaruus hopeaa.  Aikuisten hiphop pienryhmäkoreografiat ovat napanneet vuosina 2017  4.sijan ja 2018 jaetun 7.sijan

Kotimaassa treenaamisen lisäksi Katri on hakenut oppia mm. Ruotsista, Amsterdamista ja New Yorkista. Katri valmistui keväällä 2018 kasvatustieteen maisteriksi Jyväskylän yliopistosta.

Tunneillaan Katri tykkää haastaa oppilaita, nostaa sykettä ja pitää hauskaa. Tärkeää Katrille on, että tunneilla tehdään töitä tosissaan mutta pilke silmäkulmassa. Hän myös kannustaa jokaista löytämään oman tapansa ilmaista itseään tanssin avulla. Katrin tunneilla vallitseekin ilon, energian ja täpöllä tekemisen meininki.