Konsta Reuter

Konsta on tanssinut jo yli 20 vuotta ja opetuskokemustakin on aivan teinistä alkaen. Kilpatanssin ja rock’n’swing-maailman jälkeen hän löysi tiensä myös musikaalien maailmaan musiikkiteatterikoulu Skenen kautta vuonna 2010. Vuosina 2011–2013 Konsta myös opetti StepUpilla, mutta Skenen produktioiden Grease, Hairspray ja Legally Blonde jälkeen musiikkiteatteriopinnot veivät hänet ensin Lahteen ja sitten vielä työt vetivät muutamaksi vuodeksi Tampereen Työväen Teatteriin.

Vuosien mittaan Konsta on ehtinyt teatteri- ja opetustöiden lisäksi kisata Dance-ohjelman toisella kaudella neljän finalistiparin joukkoon asti sekä pari kertaa Latino Show -kilpailuissa. Mutta nyt on lopulta aika palata ilostuttamaan ja tanssittamaan ihmisiä StepUpillakin!

Kun tulet Konstan tunneille, voit olla varma, että pääset tanssimaan paljon! Vaikka toki askeleita ja tekniikkaakin hiotaan hieman joka tunnilla, on pääpaino yhdessä joraamisessa ja hauskanpidossa. Tanssilajeja myös vaihdellaan usein, jotta jokaisesta tunnista löytyy uutta opittavaa ja sopivasti haastetta. Konstan tunneilla ei tarvitse osata valmiiksi asioita, vaan sinne saa tulla rauhassa oppimaan ja harjoittelemaan vaikka mokienkin kautta.

¡Vamos!

Tutustu opettajan lajeihin