Leo Ikhilor

Leo on tekemisen energiaa säteilevä tanssija, näyttelijä ja koreografi. Hän tekee töitä mm. Tuure Boeliuksen tanssijana ja koreografina, sekä eri teatteriproduktioissa. Leo keikkailee myös Soseboys-kollektiivin kanssa, jossa on yksi perustajajäsenistä. Soseboys on osa StepUp Agencya.

Tanssijana Leon vahvuudet keskittyvät eritoten katutanssilajeihin, mutta hän pitää tärkeänä rikkoa tyylillisiä rajoja ja hyödyntää tanssilajien tekniikoita monipuolisesti. Hän on kulkenut pitkän tien myös musiikin parissa, opiskellen Helsingin Pop&Jazz konservatoriossa kymmenen vuotta musiikkia ja sen teoriaa, pääaineenaan rummut.

Laaja-alainen esittävien taiteiden osaaminen on poikinut töitä vierailevana näyttelijänä ja tanssijana mm. Turun kaupunginteatterissa ja Suomen Kansallisoopperassa.
Kallion lukiosta valmistuttuaan Leon tähtäin on ollut yhä napakammin taiteiden alalla. Intohimo löytyykin poikkitaiteellisista kokonaisuuksista, joissa on hyödynnetty monia eri esittävän taiteen muotoja.

Leon esiintyminen on lähtenyt varhaisella teini-iällä opiskelijaproduktioista, kuten musikaaleista ja näytelmistä. Sieltä tie on StepUpin koulutusohjelmienkin kautta johtanut lukuisiin musiikkivideoihin, TV-tuotantoihin, mainoksiin ja live-esiintymisiin.

Ei omia vakitunteja kaudella 2022 – 2023.

Tutustu opettajan lajeihin