Maria Serena Järvinen

Maria on aurinkoinen ja puhelias tanssinopettaja, jonka tunneilta ei hikeä ja vauhtia puutu. Vaikka Maria onkin tiukka ja vaativa opettaja niin tunneilla on myös rento ja hauska meininki. Maria on toiminut opettajana jo pitkään ja on yksi pisimpään ”aktiivisesti toiminnassa olevista” nais-street-tanssinopettajista Suomessa.

Maria on opiskellut tanssia mm. Yhdysvalloissa sekä Euroopassa ja hänellä on useita hip hopin Suomen mestaruuksia mm. pienryhmissä ja muodostelmissa. Maria luotsaa excess vir nimistä katutanssiryhmää joka on kaksinkertainen SM – hopeamitalisti hip hop pienryhmä aikuisissa vuonna 2015 ja 2016.

Street-tanssin (hip hop) lisäksi Maria on treenannut ja opettanut dancehallia. Vuoden 2008 marraskuussa hän osallistui ensimmäisiin Suomessa pidettäviin DHQ (Dancehall Queen) kisoihin ollen lajin hallitseva mestari vuonna 2010. Marian voi bongata myös mm. musiikkivideoista.

Marialla on streetissä (hip hop) ja mm. dancehallissa omanlainen tyylinsä ja omien sanojensa mukaan hän tykkää fuusioida tanssityylejä eikä mennä aina massan mukana.

Tutustu opettajan lajeihin