Masi Saurén

Masi aloitti tanssimisen 10-vuotiaana StepUpilla Showtanssilla, Street-tanssilla, Jazzilla ja Breakdancella. Sitä ennen hän harrasti pari vuotta taitoluistelua sekä useamman vuoden judoa, jossa hän myös kilpaili aktiivisesti.

Ensimmäiset kilpailut olivat vuoden 1999 Suomen mestaruuskisat, joista ei vielä menestystä tullut. Seuraavina vuosina tilanne oli kuitenkin toinen ja Masi onkin voittanut mm. Breakdancen alle 16-vuotiaiden sekä Disco Freestylen että Hip Hop Muodostelman (S-crew) SM-kultaa.

Rock´n Swingtanssit ja niistä etenkin Boogie Woogie tulivat kuvaan vuonna 2001. Ensin Masi kilpaili junioriluokassa menestyksekkäästi. Aikuisluokassa hänellä on ollut useita pareja ja Masi onkin Swing-lajin 8-kertainen Suomen mestari (4 x Boogie Woogie, 3 x Lindy Hop ja 1 x Bugg). Lisäksi taskussa on sekä PM-hopea vuodelta 2009 että PM-pronssi vuodelta 2012. Masilla on myös useita finaalisijoituksia ja kuusi pronssimitalia World-cupin kisoista.

Tällä hetkellä Masi opettaa  Rock´n Swingtansseja sekä Street-tansseja, esiintyy sekä kotimaassa että ulkomailla, tekee koreografioita erilaisille ryhmille ja pitää yksityistunteja. Masi pitää Boogie Woogiesta siksi, että siihen ei tehdä mitään ennakoitua koreografiaa, vaan tanssi syntyy siinä hetkessä ja on siksi haasteellista.

Tällä hetkellä Masin parina tanssii hänen oma vaimonsa Anna Tyutyunyuk ja he olivat Boogie Woogie World Overall Ranking 2018 3. sijalla! Paria pidetään maailman parhaina musiikintulkitsijoina Boogie Woogiessa.