Paula Vuorela

Paula on monipuolinen tanssija, koreografi ja opettaja. Hänen tanssitaipaleensa alkoi baletilla 6-vuotiaana, jonka jälkeen matkaan tarttuivat myös showtanssi, nykytanssi ja eri katutanssilajeja. Pian hän suuntasi pääkaupunkiseudulle uusien haasteiden perässä. Paula valmistui keväällä 2016 Sibelius lukion tanssilinjalta erinomaisen tanssin lukiodiplomin kanssa.

Paula on esiintynyt suomalaisten artistien taustatanssijana musiikkivideoilla, konserteissa ja erilaisissa tapahtumissa. Kilpailumenestystä on tullut niin SM-kisoista kuin myös MM-kisoista sekä Yhdysvalloissa osavaltion sisäisistä tanssikilpailuista. Lähes päivittäinen ahkera treenaaminen ja säännöllinen harjoittelu ulkomailla on Paulalle tärkeää itsensä kehittämiseksi sekä tanssijana että opettajana.

Iloinen ja valloittava Paula nauttii opettamisesta ja haluaa jakaa tanssimisen ilon oppilaidensa kanssa. Opettajana hän on tarkka, mutta kannustava ja helposti lähestyttävä. Yhdessä koetut onnistumisen tuntemukset ovat antoisia molemmin puolin iästä riippumatta!

Tutustu opettajan lajeihin