Samuli Eloranta

Samuli, tai tuttavallisemmin Nasu, on katutanssilajeihin erikoistunut tanssija ja tanssinopettaja. Nasulla on pitkä tausta katutanssin kisoista erilaisissa kokoonpanoissa, ja hän on esiintynyt tanssijana musiikkivideoissa, tv-ohjelmissa ja keikoilla. Näistä viimeisimpänä mm. Posse, Huuma ja Elämä Lapselle -konsertti Isac Elliotin taustalla. Hän oli mukana myös Step Upin Viking Line- produktiossa helmi-maaliskuussa 2020.

Nasu aloitti tanssin kymmenen vuotta sitten hiphopilla. Tyyli kuitenkin vaihtui muihin katutanssilajeihin, kuten poppingiin ja lockingiin, mutta lopulta hiphop veti miehen mukanaan. Nykyään hän treenaa paljon myös commercialin parissa. Samuli haluaa pysyä mahdollisimman monipuolisena tanssijana ja hän hakeekin oppia monilta eri opettajilta monista eri lajeista, kuten nykytanssista.

Samuli on valmistunut ylioppilaaksi Kallion lukiosta, jossa hän teki myös tanssin lukiodiplomin. Nyt hän aikoo panostaa täysillä tanssiin ja toiseen intohimon kohteeseensa, näyttelemiseen. Samuli treenaa useasti viikossa yksin tai eri kokoonpanoissa, joissa hän kilpailee ja esiintyy.

Opettajana Samuli on hyvin pidetty ja hänellä on tunneilla todella hyvä meininki ja kova hype. Hän on vaativa, mutta ei ankara ja puskee oppilaitaan tekemään aina parhaansa ja kehittymään.

Samuli toimii Street Junnut 2 -ryhmän vastuuopettajana.

Tutustu opettajan lajeihin