Samuli Eloranta

Samuli, tai tuttavallisemmin Nasu, aloitti tanssin kymmenen vuotta sitten hiphopilla. Tyyli kuitenkin vaihtui muihin katutanssilajeihin, kuten poppingiin ja lockingiin, mutta lopulta hip hop veti miehen mukanaan. Samuli haluaa pysyä kuitenkin mahdollisimman monipuolisena tanssijana ja hän hakeekin oppia monilta eri opettajilta monista eri tanssin tyyleistä, esimerkiksi commercialin ja nykytanssin puolelta.
Samuli on valmistunut ylioppilaaksi Kallion lukiosta, jossa hän teki myös tanssin lukiodiplomin. Nyt hän aikoo panostaa täysillä tanssiin ja toiseen intohimon kohteeseensa näyttelemiseen. Samuli treenaa useasti viikossa yksin tai eri kokoonpanoissa, joissa hän kilpailee ja esiintyy. Hänet onkin voitu huomata monista eri ohjelmista, musiikkivideoista ja keikoilta esiintymästä, viimeisimpänä Posse, Huuma ja Elämä Lapselle- konsertti Einon ja Aapelin tai Isac Elliotin taustalla.

Opettajana Samuli on hyvin pidetty ja hänellä on tunneilla todella hyvä meininki. Hän on vaativa, mutta ei ankara ja puskee oppilaitaan tekemään aina parhaansa ja kehittymään.

Samuli toimii Street Junnut 1 -ryhmän vastuuopettajana yhdessä Teemu Korjuslommen kanssa.

Tutustu opettajan lajeihin