Sebastian "Seba" Wennström

Seba aloitti tanssimisen 20 vuotta sitten paikassa, jossa oli enemmän katu-uskottavuutta kuin missään tanssikoulussa sen jälkeen, nimittäin Lepakossa, Aira Samulinin tanssikoulussa. Siellä tanssittiin 90-luvun alussa niin Lambadan kuin Prodigyn tahtiin. Siitä lähtien hän on treenannut jazzia, showtanssia ja hiphoppia StepUpilla, Tanssivintillä sekä myöhemmin myös Los Angelesissa ja New Yorkissa. 
Ensimmäisen SM-kultansa Seba sai 1996 silloisen parinsa Pia Erkon kanssa showparitanssista ja sen jälkeen hänelle on kertynyt kymmeniä mitaleja sekä yksilö-, pari- että ryhmäkategorioista show- ja street-tansseista. MM-kärkisijoilla Seba on ollut Bostonissa, New Yorkissa sekä Saksan Bremenissä IDO:n show- & jazztanssikisoissa.

Tanssinopetuksen Seba aloitti 16 vuotiaana StepUpilla, jonka jälkeen hän on opettanut eri puolilla pääkaupunkiseutua sekä ympäri Suomea. Tanssijana tai koreografina Seba on työskennellyt Laura Voutilaisen, Jenni Vartiaisen, Antti Tuiskun, Anna Abreaun, Jari Sillanpään, Redraman, Dallas Superstarsien, Daruden ja Jonnan kanssa, muutamia mainitakseen.

Tutustu opettajan lajeihin