Veeti Moisanen

Veeti Moisasen tanssiura alkoi, kun hän äidin käskystä meni pienenä poikana Teemu Korjuslommen Locking -tunnille. Aluksi hän vihasi sitä ihan hirveästi, mutta toisaalta myös rakasti sitä – onneksi rakkaus oli vahvempi ja Veeti jatkoi tanssia.

Veeti on kisannut ja esiintynyt monipuolisesti mm. Lock Kids Finland -ryhmässä, Excess Vir jengissä, ja ollut mukana Street koulutusohjelmassa, Skene musiikkiteatterin koulutusohjelmassa sekä StepUp Urban Dancers -ryhmässä. Sijoituksia kisoista on mm. junnujen muodostelmassa SM kultaa ja hopeaa, Excess Virin aikuisten pienryhmässä hopeaa ja tuoreimpana Street SM 2017 Showcase -sarjassa Lockstition -numerolla  hopeaa.

Tämän ilmeikkään ja taitavan nuoren miehen olet voinut nähdä mm. Robinin Hula hula ja Tuure Boeliuksen Eikö sua hävetä -musiikkivideoilla, Tähdet tähdet -ohjelmassa 2017, Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa, monien eri artistien keikoilla taustatanssijana mm. Isac Elliot, Robin ja Mikael Gabriel sekä lukuisissa promo- ja yrityskeikoilla.

Omia tunteja Veeti on pitänyt vuoden verran sekä sijaistanut ahkerasti StepUp Schoolissa. Eniten hän tykkää pitää Hip hop, Commercial ja Locking -tunteja, nämä ovat myös hänen päälajejaan.