Tervetuloa tanssimaan!

Tanssitunteja lapsille, nuorille ja aikuisille.

Ilmoittaudu

Ajankohtaista

Toimipiste: Keilaniemi

Saturday Dance Fever

Pekka Kataisen vetämä Saturday Dance Fever on todellinen viikonlopun kohokohta. Tällä tunnilla yhdistyvät 70-luvun nostalgiset discobiitit ja latinalaisten tanssien kuumat rytmit.

Lue lisää

Yin Jooga

Yin Jooga on lempeä joogamuoto, jossa keskitytään venyttämään kehon ja mielen kireyksiä pois pitkäkestoisilla asennoilla. Yin Joogan avulla voit saada lisää notkeutta ja liikkuvuutta koko vartalon lihaksiin. Se lisää kehonhallintaa ja kasvattaa kuntoa sekä parantaa tietoisuutta omasta kehosta ja sen toiminnasta. Tervetuloa mukaan kehittämään kehon ja mielen tasapainoa.

Lue lisää

Power Core Pilates + venyttely

Power Core Pilates + venyttely on tehokasta voimapilatespohjaista harjoittelua, joka tekee hyvää koko keholle. Tunneilla harjoiteltuasi huomaat pian hallitsevasi paremmin kehosi kannattelun, voimasi kasvavat, notkistut ja vartalosi muokkautuu tasapainoisesti. Tunnin rakenne on n. 40 min voimapilatesharjoittelua + n. 20 min venyttelyä.

Lue lisää

Sweat & Dance

Sweat & Dance tunti on vauhdikas, energinen ja hikinen aikuisille suunnattu tanssitreeni. Hyvänmielentunti, joka sopii ihan kaikille! Tunnilla tanssitaan mm. hauskaa old school discoa, latindancea, showta ja rockia.

Lue lisää

Hip Hop Aikuiset

Aikuisten Hip Hop -tunneilla opetellaan hip hop tyylistä liikkumista ja tutustutaan eri tyyleihin ja rytmiikkaan. Tunneilla tehdään alkulämmittelyt, voimaharjoituksia, tanssisarjaa ja venyttelyä sekä käydään läpi tekniikkaa ja ilmaisutaitoa. Musiikkina tunneilla soi mm. hip hop, rap ja rhythm & blues. Katutanssityylit kehittyvät ja muuttavat muotoaan jatkuvasti ja niinpä aikuisten Hip Hop -tunneilla saatetaan välillä ottaa vaikutteita myös muista katutanssilajeista.

Lue lisää

Show Jazz Aikuiset

Aikuisille suunnattu Show Jazz -tunti on monipuolinen tanssitunti, jossa tanssitaan niin jazzin, lattarien, modernin kuin musikaalimusiikin tahtiin. Tunnilla otetaan vaikutteita myös musiikkivideoista ja eri tanssityyleistä. Tunnin sisältöön vaikuttaa suuresti opettajan oma, persoonallinen tyyli.

Lue lisää

Latino Show

Latino Show -tunti tarjoaa vauhtia ja menoa kaikille lattarirytmejä rakastaville. Tunnille osallistuminen ei vaadi aiempaa lattaritanssikokemusta. Vamos a bailar!

Lue lisää

Easy latin

Easy Latin on aikuisille suunnattu tanssitunti, joka on niin helppo ja hauska, että se sopii täydellisesti kaikille vasta-alkajille, jotka ovat kiinnostuneet latinorytmeistä. Easy Latin -tunnille voi tulla, vaikkei olisi koskaan ollut minkäänlaisella tanssitunnilla ja mukaan voi hypätä ihan milloin vain.

Lue lisää

Commercial

Commercial-tunneilla pääpaino on tanssillisessa sarjassa, jossa harjoitellaan kaupalliselle alalle tyypillisiä piirteitä, kuten esiintymistä. Commercial-tunneillamme pääset nauttimaan tanssista ja hyvästä meiningistä kunkin opettajan oman, persoonallisen tyylin mukaan.

Lue lisää

Happy Hour

Marco Bjurströmin kehittämistä Happy Hour tunneista on muodostunut jo käsite kaikkien niiden keskuudessa, jotka haluavat hikeä ja hauskanpitoa samassa paketissa.

Lue lisää