Hae mukaan Bloom, Chaos ja Fuse -ryhmiin

Kaudella 2024-2025 aloittavat yli 16-vuotiaiden ryhmät valmistavat oppilaita itsenäisempään ja monipuolisempaan treenaamisen, jota alasta kiinnostuneilta tanssijoilta vaaditaan. Ryhmien yleisenä tavoitteena on tarjota oppilaille mahdollisuus kehittyä niin tanssijana kuin esiintyjänä osana omaa ryhmää, joka kannustaa, motivoi ja mahdollistaa monipuolisen ja tavoitteellisen treenaamisen turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä. Pyrimme tukemaan oppilaiden kehittymistä luoviksi, monipuolisiksi ja esiintymiskykyisiksi tanssijoiksi, jotka kykenevät itsenäiseen treenaamiseen. Myös lajitietämys ja tanssikultturi ovat tärkeä osa ryhmän sisältöä.

BLOOM

Bloom on tarkoitettu PA-lajeista, kisaamisesta ja esiintymisestä kiinnostuneille tanssijoille. Ryhmä osallistuu kevään 2025 Performing Arts SM-kisojen muodostelmat A1-sarjaan. Koreografiasta vastaavat ryhmän tutut valmentajat, Mindy ja Rosa Lindblom. Koreografien yhteisen treenikerran lisäksi ryhmä treenaa joka toinen viikko vaihtuvien/vierailevien opettajien johdolla keskittyen eri lajien monipuoliseen treenaamiseen ja esiintymistaitojen kehittämiseen.

haku torstaina 9.5. klo 17.30 StepUp Espoo

Lue lisää Bloom ryhmästä ››

CHAOS

Chaos -ryhmä on tarkoitettu katutansseista ja kisaamisesta kiinnostuneille tanssijoille. Ryhmä osallistuu kevään 2025 Street SM-kisojen katutanssi muodostelmat A1-sarjaan. Koreografiasta vastaavat Melisa Cetin ja Nora Mahmoud. Koreografien yhteisen treenikerran lisäksi oppilailla on oma, Noran vetämä viikottainen treenitunti, jolla tehdään projekteja, harjoitellaan ilmaisua, freestyleä ja tanssitekniikkaa.

haku tiistaina 28.5. klo 19.30 StepUp Helsinki

Lue lisää Chaos ryhmästä ››

FUSE

Fuse -ryhmä keskittyy commercialin ohella eri tanssilajien monipuoliseen treenaamiseen ja esiintymistaitojen kehittämiseen. Ryhmän vakituisen viikkotunnin opettajana toimii Nora Mahmoud, minkä lisäksi ryhmä treenaa joka toinen viikko vierailevien opettajien johdolla. Tanssitaitojen ohella tavoitteena on kehittää tanssijan ammatissa vaadittavia taitoja ja tietoutta.

haku tiistaina 28.5. klo 17.30 StepUp Helsinki

Lue lisää Fuse ryhmästä ››