Hinnasto

Lippujen hinnat löydät tämän sivun lopussa olevista taulukoista hintaryhmittäin.

StepUp Schoolissa valitset itse, käytkö tunneilla kertalipuilla, sarjalipuilla, kausimaksuilla vai Anytime-lipuilla. Säännöllisesti tunneilla käyvän on edullisempaa valita sarjalippu, kausimaksu tai Anytime-lippu. Tunti on maksettava ennen tunnille menoa. Kaikki liput ovat henkilökohtaisia ja ne ovat voimassa rajoitetun ajan. Käyttämättömiä lippuja ei lunasteta takaisin ja suosittelemmekin, että kokeilet tuntia kertalipulla ennen pitempiaikaisen lipun ostamista, jos tunti ei ole sinulle entuudestaan tuttu. Ennen lipun ostoa varmistathan, että sinulla on paikka haluamillesi tunneille. Viikkotuntien liput eivät kelpaa maksuksi tiiviskursseille, leireille, koulutusohjelmiin tai muille erikoistunneille. Lippuja voi ostaa vasta rekisteröitymisen jälkeen.

Lipun hinta määräytyy tunnin keston mukaan. Tarkista tuntisi pituus ennen lippujen ostoa aikataulusta. Lippuja voi ostaa verkkokaupasta ja tanssikoulun vastaanotosta.

Mikäli tanssikoulu joudutaan sulkemaan pandemian tai vastaavan ylivoimaisen esteen vuoksi, tai tunneille osallistumista joudutaan rajoittamaan koronapassin avulla, ei ostettuja lippuja palauteta, vaan niiden voimassaoloaikaa jatketaan tai pitämättä jääneet tunnit korvataan muulla tavoin.

Lippuhyvitykset kevaan 2022 koronatauon vuoksi

Tapanilassa ja Keilaniemessä pidettäville tanssikursseille on omat hintansa ja ne löydät täältä:

Tapanilan hinnat ››
Keilaniemen hinnat ››

Tutustu eri lippuvaihtoehtojen ominaisuuksiin ja ehtoihin klikkaamalla lipputyypin nimeä:

Kertaliput

Suosittelemme uusia oppilaita kokeilemaan tuntia aina kertalipulla. Erityisesti lasten kannattaa kokeilla muutaman kerran tunnin soveltuvuutta itselleen. Kertaliput sopivat hyvin myös oppilaille, jotka pääsevät käymään tunneilla satunnaisesti. Ilmoittautumisen vahvistamiseen riittää kertalippu.
Tutustu kertalippujen tuote-ehtoihin ››

Sarjaliput

Sarjalippu on kertalippua edullisempi ja kausimaksua joustavampi vaihtoehto säännöllisesti tunneilla käyville oppilaille. Sarjalipulla voi käydä kaikilla samanhintaisilla tunneilla, sekä lisämaksusta myös muilla tunneilla. Sarjaliput sopivat oppilaille, jotka käyvät yhdellä tai useammalla tunnilla viikossa. Sarjalippujen voimassaoloaika (6 kk) lasketaan ensimmäisestä käyttöpäivästä.
Tutustu sarjalippujen voimassaoloaikoihin ja muihin tuote-ehtoihin ››

Kausimaksut

Kausimaksu on edullinen ja vaivattomin vaihtoehto, kun käy tietyllä viikoittaisella tunnilla koko kauden ajan. Kausimaksulla tunnilla käyvän oppilaan on Helsingissä ja Espoossa myös mahdollista ohittaa jono vastaanotossa ja kirjata itsensä tunnille vastaanottoautomaatilla.

Usean kausimaksun ostavalle oppilaalle myönnämme henkilökohtaisen kausimaksualennuksen siten, että kauden ensimmäinen kausimaksu on täysihintainen ja muista saman kauden kausimaksuista saa 15 %:n alennuksen riippumatta siitä milloin kausimaksut ostetaan. Kausimaksu on tuntikohtainen ja sen voi ostaa vasta ilmoittautumisen jälkeen. Kausimaksua ei voi siirtää tunnilta toiselle, joten hankithan kausimaksun vasta sen jälkeen kun olet käynyt kokeilemassa tuntia (esim. kertalipulla) ja tiedät pystyväsi sitoutumaan tuntiin loppukauden ajaksi. Ilmoittautumisen pystyt vahvistamaan myös kertalipulla. Kausimaksun lunastaneen oppilaan ei tarvitse ilmoittaa poissaoloista kausimaksutunniltaan, vaan paikka pysyy varattuna poissaoloista huolimatta.

Kausimaksu on myynnissä kauden viisi ensimmäistä viikkoa ja sen hinta alenee viikoittain puolikkaan kertalipun verran. Kauden alkamisen jälkeen verkkokaupassa ja vastaanotossa on myynnissä kuluvan viikon kausimaksu, joten ostathan kausimaksun käyttöönottoviikolla.

Syyskaudella 2022 kausimaksujen viimeinen myyntipäivä on 18.9.2022.
Tutustu kausimaksun tuote-ehtoihin, mm. poissaolojen korvaamiseen ››

Anytime-liput

Anytime-lippu on aktiivisesti tanssivan valinta. Anytime-lipuilla voi käydä kaikilla avoimilla viikkotunneilla niin paljon kuin haluat. Anytime-lipulla tunnilla käyvän oppilaan on Helsingissä ja Espoossa myös mahdollista ohittaa jono vastaanotossa ja kirjata itsensä tunnille vastaanottoautomaatilla.

Kauden Anytime-liput sopivat oppilaille, jotka käyvät vähintään viidellä* tai useammalla tunnilla viikossa. Viikon Anytime-lippu sopii esimerkiksi henkilöille, jotka ovat vierailulla kaupungissa ja haluavat käydä mahdollisimman monella tunnilla edullisesti. Varmistathan paikkasi ilmoittautumalla haluamillesi tunneille ennen lipun ostoa ja huolehtimalla mahdollisista poissaoloilmoituksista.
Tutustu Anytime-lippujen tuote-ehtoihin ››

*Esimerkki laskettu viiden 60 minuutin tunnin mukaan.

Maksaminen ja maksutavat vastaanotossa

Vastaanotto aukeaa puoli tuntia ennen ensimmäisen tunnin alkua ja sulkeutuu päivän viimeisen tunnin alettua. Vastaanotossa maksuvälineenä käy käteinen, pankkikortti, Visa, Visa Electron, MasterCard, Smartumin Liikuntaseteli sekä Liikunta- ja kulttuuriseteli, Smartum Pay, Virikeseteli, Edenred-kortti, Edenred mobiili, Tyky-Kuntoseteli, Tyky-Kuntoseteli+, ePassi ja Eazybreak liikunta.

Liikuntasetelit ja muut luontoisedut maksutapoina

Liikuntaseteli sekä Liikunta- ja kulttuuriseteli, Smartum Pay, Virikeseteli, Edenred-kortti, Edenred mobiili, Tyky-Kuntoseteli, Tyky-Kuntoseteli+, ePassi ja Eazybreak liikunta ovat työnantajan tarjoamia henkilökohtaisia luontoisetuja, eikä niillä voi maksaa esimerkiksi muiden perheenjäsenten tanssitunteja. Niistä ei anneta rahaa takaisin. Varmistathan, että seteleissä lukee nimesi ennen niillä maksamista.

Maksaminen verkkokaupassa

Verkkokauppa on avoinna joka päivä, ympäri vuorokauden. Verkkokaupassamme voi maksaa suomalaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla sekä PayPal-tilin kautta.

Verkkokaupassa maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta. Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron ja MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa sekä tuotteen myyjänä että maksun saajana ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. StepUp School toimii edelleen tuotteiden markkinoijana ja toimittajana sekä vastaa muista kauppaan liittyvistä velvoitteista.

Lippujen voimassaoloaikojen pidentäminen

Kaikilla lipuilla on voimassaoloaika, joka määräytyy tuote-ehtojen mukaan (kts. yllä). Omien lippujesi voimassaoloajan voit tarkistaa vastaanottajalta tai kirjautumalla henkilökohtaisilla tunnuksillasi asiakastilillesi ››

Tuntilippujen ja -maksujen voimassaoloaikaa voidaan pidentää ainoastaan lääkärintodistuksella. Voimassaoloajan pidennystä on erikseen haettava toimistolta ennen voimassaoloajan umpeutumista tai viimeistään kuukausi sen jälkeen. Lääkärintodistuksen voi toimittaa toimistolle sähköpostitse osoitteeseen lippumuutokset@stepup.fi, postitse tai jättää vastaanottoon toimitettavaksi eteenpäin. Lippujen pidennyksiä ei käsitellä vastaanotossa. Lääkärintodistuksen mukaan on liitettävä saatekirje, jossa on mainittu tarvittavat yhteystiedot ja tilinumero mahdollisia palautuksia varten. Huomioithan, että käsittely kestää keskimäärin yhdestä kahteen viikkoa.

Perhealennus

Myönnämme 5% perhealennuksen viikkotuntien normaalihintaisista lipuista ja -maksuista, jos samasta perheestä tai taloudesta käy vähintään kaksi henkilöä säännöllisesti tanssitunneilla. Alennus koskee ainoastaan avoimia viikkotunteja, eivätkä esimerkiksi muodostelmaryhmien, koulutusohjelmien, tiiviskurssien tai leirien maksut kuulu sen piiriin vaan ne hinnoitellaan erikseen. Lisämaksuista ei saa perhealennusta. Perhealennusta haetaan lähettämällä jokaisen perheenjäsenen nimi, syntymäaika ja asiakasnumero sähköpostilla osoitteeseen school@stepup.fi. Huomioithan, että käsittely saattaa kestää joitakin päiviä eikä alennusta myönnetä takautuvasti. Perhealennus on voimassa viisi vuotta sen myöntämisestä, minkä jälkeen alennusta voi anoa uudelleen. Pidätämme oikeuden keskeyttää perhealennuksen myöntäminen jo aikaisemmin, jos sen ehdot eivät enää täyty.

Lisämaksut

Lisämaksun maksamalla voi kertalippua, sarjalippua tai Anytime -korttia käyttää myös kalliimman hintaryhmän tunneilla. Lisämaksu on tuntien kertalippujen hintaero ja se maksetaan vastaanottoon tunnille tulon yhteydessä. Lisämaksuista ei saa perhe- tai muita alennuksia.

Tunnin peruuntuminen

Tunti saattaa peruuntua, jos paikan päälle tulee vain yksi oppilas. Tunti saattaa peruuntua myös opettajan sairastuessa, missä tapauksessa pyrimme ilmoittamaan peruuntumisesta tekstiviestitse viimeistään kaksi tuntia ennen tunnin alkua. Peruuntuneesta tunnista ei mene veloitusta. Kausimaksun lunastaneet oppilaat voivat käydä korvaamassa peruuntuneen tunnin toisella saman hintaisella tai halvemmalla tunnilla tai kalliimmalla tunnilla lisämaksusta viimeistään saman kauden loppuun mennessä. Paikalle turhaan tulleille oppilaille annetaan hyvitykseksi vapaalippu.

Ammattilaishinta

Ammattitanssijat voivat käydä avoimilla viikkotunneillamme 10 euron kertahintaan. Ammattilaishintaan ovat oikeutettuja Suomen tanssi- ja sirkustaiteilijat ry:n (STST) jäsenet, jotka saavat alennetun hinnan esittämällä jäsenkorttinsa vastaanotossa. Jos olet ammattitanssija, mutta et ole STST:n jäsen, voit hakea oikeutta ammattilaishintaan toimistoltamme sähköpostitse osoitteesta school@stepup.fi. Hakemuksen käsittelyyn on syytä varata aikaa pari viikkoa.

45 minuutin tuntien liput

Tuote Hintaryhmä Ostohinta
Kertalippu, 45 min 45 min 19.00
Sarjalippu 5 kertaa, 45 min, voimassa 6 kk 45 min 85.00
Sarjalippu 10 kertaa, 45 min, voimassa 6 kk 45 min 160.00
Kausimaksu kevät 2022, 45 min, viikko 2 45 min 280.00

60 minuutin tuntien liput

Tuote Hintaryhmä Ostohinta
Kertalippu, 60 min 60 min 21.00
Sarjalippu 5 kertaa, 60 min, voimassa 6 kk 60 min 95.00
Sarjalippu 10 kertaa, 60 min, voimassa 6 kk 60 min 180.00
Kausimaksu kevät 2022, 60 min, viikko 2 60 min 320.00

75 minuutin tuntien liput

Tuote Hintaryhmä Ostohinta
Kertalippu, 75 min 75 min 23.00
Sarjalippu 5 kertaa, 75 min, voimassa 6 kk 75 min 105.00
Sarjalippu 10 kertaa, 75 min, voimassa 6 kk 75 min 200.00
Kausimaksu kevät 2022, 75 min, viikko 2 75 min 360.00

90 minuutin tuntien liput

Tuote Hintaryhmä Ostohinta
Kertalippu, 90 min 90 min 25.00
Sarjalippu 5 kertaa, 90 min, voimassa 6 kk 90 min 115.00
Sarjalippu 10 kertaa, 90 min, voimassa 6 kk 90 min 220.00
Kausimaksu kevät 2022, 90 min, viikko 2 90 min 400.00

Anytime-liput

Tuote Hintaryhmä Ostohinta
Anytime viikko kaikki 95.00
Anytime kuukausi kaikki 330.00
Anytime kevätkausi 2022 kaikki 1390.00