Aikuisten tunnit

Tanssi on mahtava liikuntamuoto kaiken ikäisille! Tanssilla on useita hyvinvointia parantavia vaikutuksia. Tanssiminen mm. vähentää stressiä, kohentaa tasapainoa ja aivoterveyttä. Tanssiessa kuntokin kasvaa huomaamatta. Kaupan päälle saat vielä paljon iloa, hyvää mieltä ja mahtavia tanssikavereita!

StepUp School on aikuisten tanssituntien pioneeri Euroopassa show- ja street-lajeissa. Aikuisten tanssitunneillamme ei ole yläikärajaa, mutta alaikärajat ovat 20+, 30+, 45+ ja 60+. Voit siis rauhassa treenata oman ikäistesi joukossa, mutta halutessasi mennä mukaan myös nuorempien joukkoon 16+ ryhmiin. Aikuisten tuntien ikärajat eivät ole yhtä tiukat kuin nuoremmilla, voit siis halutessasi mennä esim. jo 28-vuotiaana 30+ tunneille.

Legendaarinen Marco Bjurströmin kehittämä Happy Hour, Show Jazz, Commercial, Hip Hop, Latino Show, Easy Latin, Baletti, Sweat & Dance, Contemporary Jazz, Broadway Jazz, Lyrical Jazz, Dance Workout, Show Burlesque, Locking, Broadway Tap (Steppi), Jazz/Contemporary sekä Latino Disco – aika mahtava tanssituntivalikoima ihan oikeesti aikuisille, vai mitä?

Ikärajattomat tunnit sopivat sekä nuorille että aikuisille. Ikärajattomia tunteja ovat mm. syksyn 2023 uutuudet Hip Hop Technique ja Floorwork sekä Hip Hop FreestyleKärkitossutekniikkaShow Jazz HeelsKlassiset Piruetit, VoguingSwing Soolo sekä Contemporary Floorwork.

Kun ikää tulee lisää, kasvaa myös ymmärrys kehonhuollon tarpeellisuudesta. Pidä huolta itsestäsi ja valitse sinulle parhaiten sopiva kehonhuoltotunti StepUp Schoolin tuntivalikoimasta!

Meillä voit maksaa myös Liikuntaseteleillä sekä useimmilla muilla työnantajan tarjoamilla luontoiseduilla. Lue lisää maksuvaihtoehdoista ››

Asiakkaidemme kommentteja:

” StepUp on tanssikouluista ihan paras paikka aikuistanssijoille ja toivon linjan säilyvän. ”

” Kiitos! Kokemukset tanssitunneista ihan mahtavia. Tanssin ilo on tarttunut muihinkin perheenjäseniin. Mahtavaa ja hauskaa liikuntaa! ”

” Marcon ja Pekan 60+ tunnit ovat hauskoja ja liikunnan iloa antavia tunteja! Lisäbonuksena saa uusia mukavia ystäviä, hyvää kuntoa ja hyvää mieltä. Kiitos näistä! ”

” Aivan upea koulu, mahtavat opettajat ja fiilis, Espoon tilat todella mukavat…Marco on super! Tanssi Marcon kanssa on rehellisesti sanottuna pitänyt minut hengissä tähän asti. Erityisesti on hyvä juttu myös että voi ostaa lippuja ja käydä sen mukaisesti kun voi. Ei ole mitään ostopakkoa! Keep up the good work stepuppilaiset, te olette kaikki ihania! ”