Aikuisten tunnit

Iso_porukka_0059Tanssi on mahtava liikuntamuoto kaiken ikäisille! StepUp School on aikuisten tanssituntien pioneeri Euroopassa show- ja street-lajeissa. Aikuisten tanssitunneillamme ei ole yläikärajaa, mutta alaikärajat ovat 30+ ja 60+. Voit siis rauhassa treenata oman ikäistesi joukossa, mutta kunnon kestäessä mennä mukaan myös nuorempien joukkoon, jopa 16+ ryhmiin. 😉

Legendaarinen Marco Bjurströmin kehittämä Happy Hour, Show Jazz, Street, Latino Show, Commercial, Lyrical Jazz, Baletti, Contemporary Jazz, Sweat & Dance, Easy Latin, Swing Soolo ja Hip Hop Happy Hour – aika mahtava tanssituntivalikoima ihan oikeesti aikuisille, vai mitä? Tule kokeilemaan myös ikärajattomia Voguing, Rhythm Tap, Show Jazz Heels, Waacking -tunteja sekä, mikäli baletin perustekniikka on hallussa, myös Klassista Jumps & Turns -tuntia.

Kun ikää tulee lisää, kasvaa myös ymmärrys kehonhuollon tarpeellisuudesta. Pidä huolta itsestäsi ja valitse sinulle parhaiten sopiva kehonhuoltotunti StepUp Schoolin tuntivalikoimasta!

Meillä voit maksaa myös Liikuntaseteleillä sekä useimmilla muilla työnantajan tarjoamilla luontoiseduilla. Lue lisää maksuvaihtoehdoista ››

Asiakkaidemme kommentteja:

” StepUp on tanssikouluista ihan paras paikka aikuistanssijoille ja toivon linjan säilyvän. ”

” Kiitos! Kokemukset tanssitunneista ihan mahtavia. Tanssin ilo on tarttunut muihinkin perheenjäseniin. Mahtavaa ja hauskaa liikuntaa! ”

” Marcon ja Pekan 60+ tunnit ovat hauskoja ja liikunnan iloa antavia tunteja! Lisäbonuksena saa uusia mukavia ystäviä, hyvää kuntoa ja hyvää mieltä. Kiitos näistä! ”

” Aivan upea koulu, mahtavat opettajat ja fiilis, Espoon tilat todella mukavat…Marco on super! Tanssi Marcon kanssa on rehellisesti sanottuna pitänyt minut hengissä tähän asti. Erityisesti on hyvä juttu myös että voi ostaa lippuja ja käydä sen mukaisesti kun voi. Ei ole mitään ostopakkoa! Keep up the good work stepuppilaiset, te olette kaikki ihania! ”