Nuorten tunnit

StepUp Schoolissa pääset oppimaan uusia taitoja, tapaamaan kivoja kavereita ja toteuttamaan itseäsi turvallisessa ja hyväksyvässä ympäristössä. Tanssi tarjoaa vastapainoa ja palautumista koulutyöstä ja tukee itsetunnon sekä tunne- ja vuorovaikutustaitojen kehitystä.

StepUp Schoolin monipuolinen tuntivalikoima on laajimmillaan nuorten ikäryhmissä. Vahva opettajakuntamme tarjoaa laadukasta opetusta baletista commercialiin. Tunteja on sekä aloittelijoille että jo pitkälle kehittyneille tanssijoille. Voit treenata omassa tahdissasi ja käydä tunneilla joko kerran, pari viikossa tai jopa hakea mukaan kisoissakin erinomaisesti menestyneisiin koulutusohjelmiimme ja kisaryhmiimme. Musiikkiteatterin maailmaan voit sukeltaa Skene musiikkiteatterikoulun mukana.

Commercial, Show, Show Jazz, Street, Hip Hop, Contemporary Jazz,  Lyrical Jazz, Baletti, Broadway Jazz, Boys’ Club, Commercial Heels, Jazz Funk, Jazz, Jumps & Turns, LockingHip Hop Freestyle, Dancehall FuusioVarvastekniikka, Show Jazz Heels, Klassiset Piruetit,  Voguing ja Waacking – valitse yksi suosikki tai treenaa useita lajeja tullaksesi mahdollisimman monipuoliseksi tanssijaksi!

Tutustu myös syksyn 2022 uutuuslajeihin Broadway Tap (Steppi), Latino Show, Swing Soolo, Electro Swing, House ja Jazzy Latin sekä 13-20 vuotiaille kehitysvammaisille suunnattu Dancemix Special.

Kehoasi pääset huoltamaan Power Flow, Power Core Pilates + venyttely, Syvävenyttely, Stretching, Klassinen Floor Barre ja Power Core Pilates -tunneilla.

Asiakkaidemme kommetteja nuorten tunneista:

” StepUp School on aivan parhain tanssikoulu missä ikinä olen ollut????? ”

” Ihana tanssikoulu, ihana ilmapiiri, hyvät opettajat. Täyttä vastinetta rahalle ja hyvinvointia nuorelle! Olemme enemmän kuin tyytyväisiä. ”

” Hyvät opettajat ja positiivinen tekemisen meininki! ”