Nuorten tunnit

visual-imageStepUp Schoolin monipuolinen ja trendikäs tuntivalikoima on laajimmillaan nuorten ikäryhmissä. Vahva opettajakuntamme tarjoaa laadukasta opetusta baletista discoon. Tunteja on sekä aloittelijoille että jo pitkälle kehittyneille tanssijoille. Voit käydä treenaamassa kerran, pari viikossa tai, jos haluat intensiivistä treeniä, hakea mukaan kisoissakin erinomaisesti menestyneisiin koulutusohjelmiimme ja kisaryhmiimme. Musiikkiteatterin maailmaan voit sukeltaa Skene musiikkiteatterikoulun mukana.

Commercial, Show, Street, Show Jazz, Contemporary Jazz, Hip Hop, Lyrical Jazz, Baletti, Commercial Heels, Boys’ ClubBroadway Jazz, Jazz Funk, Street Club, Jazz, Dance Workout, Jumps & Turns, Electro Swing, LockingHip Hop Freestyle, Rhythm Tap, Dancehall FuusioVarvastekniikka, Show Jazz Heels, Contemporary Ballet, Klassinen Jumps & Turns, Voguing ja Waacking– valitse yksi suosikki tai treenaa useita lajeja tullaksesi mahdollisimman monipuoliseksi tanssijaksi!

Etenkin paljon treenaavan on hyvä muistaa myös huoltaa kehoaan, jota voi tehdä Power Stretch, Syvävenyttely, Stretching, Klassinen Floor Barre, Power Core Pilates ja Power Core Pilates + venyttely -tunneilla.

Asiakkaidemme kommetteja nuorten tunneista:

” StepUp School on aivan parhain tanssikoulu missä ikinä olen ollut????? ”

” Ihana tanssikoulu, ihana ilmapiiri, hyvät opettajat. Täyttä vastinetta rahalle ja hyvinvointia nuorelle! Olemme enemmän kuin tyytyväisiä. ”

” Hyvät opettajat ja positiivinen tekemisen meininki! ”