Nuorten tunnit

visual-imageStepUp Schoolin monipuolinen ja trendikäs tuntivalikoima on laajimmillaan nuorten ikäryhmissä. Vahva opettajakuntamme tarjoaa laadukasta opetusta baletista commercialiin. Tunteja on sekä aloittelijoille että jo pitkälle kehittyneille tanssijoille. Voit käydä treenaamassa kerran, pari viikossa tai, jos haluat intensiivistä treeniä, hakea mukaan kisoissakin erinomaisesti menestyneisiin koulutusohjelmiimme ja kisaryhmiimme. Musiikkiteatterin maailmaan voit sukeltaa Skene musiikkiteatterikoulun mukana.

Commercial, Show, Show Jazz, Street, Hip Hop, Contemporary Jazz,  Lyrical Jazz, Baletti, Broadway Jazz, Boys’ Club, Commercial Heels, Jazz Funk, Jazz, Jumps & Turns, LockingHip Hop Freestyle, Dancehall FuusioVarvastekniikka, Show Jazz Heels, Klassiset Piruetit,  Voguing ja Waacking – valitse yksi suosikki tai treenaa useita lajeja tullaksesi mahdollisimman monipuoliseksi tanssijaksi!

Tutustu myös syksyn 2022 uutuuslajeihin Broadway Tap (Steppi), Latino Show, Swing Soolo, Electro Swing, House ja Jazzy Latin sekä 13-20 vuotiaille kehitysvammaisille suunnattu Dancemix Special.

Etenkin paljon treenaavan on hyvä muistaa myös huoltaa kehoaan, jota voi tehdä Power Flow, Power Core Pilates + venyttely, Syvävenyttely, Stretching, Klassinen Floor Barre ja Power Core Pilates -tunneilla.

Ennen kauden alkua voit tulla testaamaan ilmaiseksi syyskauden tunteja Tutustumispäivillä 13.-14.8.2022 Tutustumistuntien aikatauluun pääset täältä ››

Asiakkaidemme kommetteja nuorten tunneista:

” StepUp School on aivan parhain tanssikoulu missä ikinä olen ollut????? ”

” Ihana tanssikoulu, ihana ilmapiiri, hyvät opettajat. Täyttä vastinetta rahalle ja hyvinvointia nuorelle! Olemme enemmän kuin tyytyväisiä. ”

” Hyvät opettajat ja positiivinen tekemisen meininki! ”