Usein kysyttyä

Miten ilmoittaudun tunnille?

Näin ilmoittaudut mukaan StepUp Schoolin tunneille Matinkylään tai Sörnäisiin:

  1. Kirjaudu sisään. Jos sinulla ei vielä ole omaa asiakastiliä, rekisteröidy oppilaaksi. Jokaisella oppilaalla on oma henkilökohtainen asiakastili, jonka kautta tapahtuu kaikki lippujen ostot (myös vastaanotossa), ilmoittautumiset ja tuntikirjaukset. Siksi jokaisen tunneilla käyvän perheenjäsenen on rekisteröidyttävä erikseen. Jos olet unohtanut salasanasi tai asiakasnumerosi, älä rekisteröidy uudelleen, vaan klikkaa Unohditko salasanasi? -linkkiä.
  2. valitse sinulle sopiva tunti ja klikkaa ilmoittaudu.
  3. Vahvista ilmoittautuminen tanssituntilipulla: Sinulla on oltava yhtä monta käyntikertaa tililläsi olevissa lipuissa, kuin sinulla on ilmoittautumisia. Jos sinulla ei ole tarpeeksi käyntikertoja tililläsi silloin, kun ilmoittautuminen tehdään, vahvista ilmoittautuminen kolmen päivän sisällä ostamalla mikä tahansa viikkotuntien lippu verkkokaupasta tai tanssikoulun vastaanotosta. Vahvistamaton viikkotunti-ilmoittautuminen peruuntuu automaattisesti kolmen päivän jälkeen. Huomioithan että kausimaksu vahvistaa vain kyseisen kausimaksutunnin. Yhden ilmoittautumisen vahvistamiseen riittää kertalippu, ja suosittelemmekin kokeilemaan tuntia kertalipulla ennen pitempiaikaisen lipun ostamista, jos tunti ei ole sinulle entuudestaan tuttu. 

Ilmoittautuessasi varaat paikan tunnilta koko kaudeksi. Vahvistettu ilmoittautuminen pysyy voimassa koko kauden ajan, kunhan käyt tunnilla säännöllisesti ja ilmoitat satunnaisista poissaoloista kotisivuillamme asiakastilisi kautta. Halutessasi voit kuitenkin peruuttaa ilmoittautumisen missä vaiheessa kautta tahansa, vaikka yksittäisen käyntikerran jälkeen. Huomioithan kuitenkin, että emme hyvitä ostettuja lippuja ilman lääkärintodistusta. Uudelle kaudelle ilmoittaudutaan erikseen. Vain ilmoittautumalla etukäteen varmistat paikkasi tunnilta. HUOM! Et voi ilmoittautua (varata vakipaikkaa) tunneille, jotka menevät yli 15 min päällekkäin, ilman opettajan erityislupaa. Tällaiset ilmoittautumiset perutaan.

Voit aloittaa missä vaiheessa kautta tahansa, mutta näytösharjoitusten käynnistyttyä ei uusia sarjoja enää aloiteta mistä johtuen emme suosittele tanssiharrastuksen aloittamista niillä tunneilla, jotka ovat mukana oppilasnäytöksissä, kun kautta on jäljellä opettajasta ja tunnista riippuen 4–6 viikkoa. Poikkeuksen muodostavat balettitunnit, joilla emme suosittele aloittamista enää kauden puolivälin jälkeen. Tiedotamme oppilasnäytöksissä esiintyvistä ryhmistä marras- ja huhtikuussa kotisivuillamme ajankohtaista-palstalla. 

Jos tunti on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Jonossa oleville oppilaille lähetetään automaattinen sähköposti-ilmoitus, kun tunnilta vapautuu paikka. Vapautuneen paikan vastaanottaminen on vahvistettava kolmen päivän sisällä ostamalla mikä tahansa viikkotuntilippu. Täysille aikuisten tunneille voi tiedustella peruutuspaikkoja vastaanotosta ennen tunnin alkua.

Tutustu lippujen tuote-ehtoihin hinnasto-sivullaverkkokaupassa oston yhteydessä tai paperisesta aikataulusta ennen lippujen ostoa.

Tunnille tuleminen

Saavuthan tanssikoululle hyvissä ajoin, noin 20 minuuttia ennen tanssituntisi alkua. Pääsääntöisesti tunnille voi mennä mukaan 10 minuuttia tunnin alkamisen jälkeen, mutta tästä on opettaja- ja tuntikohtaisia poikkeuksia.

Jokaisessa toimipisteessämme on vastaanotto, jossa ilmoittaudutaan läsnäolevaksi aina ennen tunnille menoa. Vastaanotosta voi myös ostaa tuntilippuja. Vastaanotto avataan puoli tuntia ennen illan ensimmäistä avointa viikkotuntia ja suljetaan viimeisen avoimen viikkotunnin alettua. Tunti on oltava maksettuna ennen tunnille menoa. Suosittelemme kokeilemaan tuntia kertalipulla ennen pitemmän lipun ostoa.

Ilmoittautuminen pop-up -toimipisteen tunneille Tapanilaan

Pop-up -toimipisteessämme Tapanilassa ei ole StepUp Schoolin omaa vastaanottoa ja sen ilmoittautumis- ja maksukäytännöt poikkeavat StepUp Schoolin omien toimipisteiden käytännöistä. Lue lisää Tapanilan tuntien käytännöistä ››

Miten ilmoitan poissaolot?

Ilmoita satunnaisista poissaoloista kirjautumalla asiakastilillesi ja valitsemalla ylävalikosta ”Poissaoloilmoitukset”. Valitse tunti ja päivä, jolloin olet poissa ja klikkaa ”ilmoita valitut poissaolot”. Poissaolon voi ilmoittaa myös tunnin jälkeen, kunhan sen tekee viimeistään sen vuorokauden aikana (ennen klo 24), jolloin on poissa.

Ilmoittautumisesi tunnille peruuntuu, jos olet poissa kaksi peräkkäistä kertaa tekemättä poissaoloilmoitusta ja sinulla ei ole kausimaksua. Jos tunnilla on tilaa, voit halutessasi ilmoittautua mukaan uudelleen. Jos tunnille on jonoa, luovutetaan vapautunut paikka automaattisesti jonossa ensimmäisenä olevalle oppilaalle.

Tuntikohtaisen kausimaksun/Tapanilan kurssimaksun maksaneiden oppilaiden ei tarvitse ilmoittaa poissaoloista. Kausimaksun maksaneet oppilaat voivat korvata maksimissaan viisi poissaoloa toisella tanssitunnilla saman kauden aikana. Lue lisää Tapanilan poissaolojen korvaamisesta ››

Miten voin tulla kokeilemaan tuntia?

Ennen kevät- ja syyskauden alkua voit tulla kokeilemaan ilmaisia näytetunteja Tutustumispäiville. Tutustumispäiville ei tarvitse ilmoittautua eikä rekisteröityä ennakkoon. Julkaisemme Tutustumispäivien aikataulun ajankohtaista -palstallamme elo-/joulukuussa.

Kauden alkamisen jälkeen voit kokeilla tunteja kertalipulla. Silloin sinun on rekisteröidyttävä ja luotava asiakastili, koska kaikki lipunmyynnit, ilmoittautumiset ja tuntikirjaukset tapahtuvat asiakastilien kautta.

Suosittelemme ilmoittautumaan ennakkoon myös kokeilutunneille. Ilmoittautumalla varmistat, että mahdut mukaan tunnille myös loppukauden aikana, mikäli päätät jatkaa tunnilla. Jos et halua jatkaa tunnilla käyntiä kokeilukerran jälkeen, voit perua ilmoittautumisen asiakastilisi kautta, vastaanotossa tai ottamalla yhteyttä toimistoon puhelimitse tai sähköpostitse.

Tapanilan pop-up -toimipisteen ilmoittautumis-, kokeilu- ja lippukäytännöt poikkeavat muista toimipisteistämme. Tutustu Tapanilan ilmoittautumisohjeeseen ja käytäntöihin täällä ››

Mitä varusteita tarvitsen tanssitunnille?

Varustaudu tunnille normaalein sisäliikuntavaattein (esim. trikoohousut ja t-paita). Voit ottaa mukaasi myös vesipullon. 3-4 v. lasten tunneille ei oteta juomapulloa saliin. Jokaisessa toimipisteessämme on puku- ja suihkutilat, joten ota pyyhe mukaan. Ulkokengillä tanssiminen ei ole sallittua. Ensimmäiselle tanssitunnillesi voit tulla paljain jaloin. Tunneilla tanssitaan lajista riippuen paljain jaloin (mm. show, lyrical jazz), pehmeissä tossuissa tai tanssilenkkareissa (street, boys’ club, commercial). Balettitunneilla tanssitaan sukat jalassa (tankoharjoitukset) ja halutessasi voit hankkia keskilattiaharjoituksia varten pehmeät balettitossut (harjoitustossut), mutta ne eivät ole välttämättömät. Lisätietoja tunnille sopivasta varustuksesta voit kysellä tunnin opettajalta.

Hävitin korttini, mitä teen?

Uuden asiakaskortin voit ostaa tanssikoulun vastaanotosta 5 €:n hintaan. Jos korttisi on tallessa, mutta unohdit sen kotiin, voit myös satunnaisesti tulla tunnilla ilman korttia ilmoittamalla vastaanottajalle nimesi ja syntymäaikasi.

Miten valitsen oikean ikäryhmän?

Suurimmalla osalla tunneista on ilmoitetut ikärajat. Ikärajattomat tunnit on tarkoitettu sekä aikuisille että nuorille.

Lasten tunneilla ikärajat ovat tarkat, kuitenkin niin, ettei ryhmää tarvitse vaihtaa kesken kauden, vaikka täyttäisi vuosia ja ikäraja tulisi vastaan.

Nuorten ja aikuisten tunneilla ei ole tarkkaa yläikärajaa, mutta 13+ tunnit on tarkoitettu lähinnä teini-ikäisille. Muissa aikuisten ja nuorten tuntien ikärajoissa on enemmän joustoa, esim. 27-vuotias voi hyvin osallistua 30+ -tunnille, jos kokee ryhmän enemmän omakseen.

Miten valitsen oikean tuntitason?

Jokainen oppilas kehittyy yksilölliseen tahtiinsa, eikä tarkkoja harjoitusvuosien määriä tasosta toiseen siirtymiselle voida määritellä. Oppilaan kannattaa siirtyä vaikeammalle tasolle vasta siinä vaiheessa kun helpompitasoinen tunti ei anna enää riittävästi haasteita. StepUp School ei siirrä oppilasta tuntitasolta toiselle. Opettajalla on kuitenkin tarvittaessa oikeus ohjata oppilas oikean tasoiselle tunnille.

Tunnit, joissa ei ole tasokuvausta

Tunnit, joiden tasoa ei ole määritelty sopivat myös aloittelijoille. Näitä ovat mm. kaikki lasten tunnit ja kehonhuollolliset tunnit lukuunottamatta Floor Barrea.

Ikäryhmän/lajin vaihtamisen vaikutus tuntitasoon

Lasten ja nuorten tuntien kohdalla taso vaikeutuu jo ikäryhmää vaihtamalla. Suosittelemmekin, että aloitat uudessa ikäryhmässä alkeistasosta/helpommasta tasosta, kuin missä olet aiemmin käynyt. Jos vaihdat samalla uudelle opettajalle, myös uuden opettajan tyylin oppimiseen kannattaa varata aikaa. Uusi laji kannattaa aina aloittaa helpommasta tasosta, kuin missä olet aiemmin käynyt.

Tasokuvaus: alkeet

Alkeistunti soveltuu oppilaille, joilla ei ole aiempaa tanssikokemusta tai jotka ovat harrastaneet tanssia vasta vähän aikaa. Tällä tunnilla aloitetaan perusteista ja pyritään helppojen harjoitteiden kautta tuomaan tanssin perustekniikka tutuksi. Tanssisarjat eivät sisällä vielä fyysisesti kovin vaativia liikkeitä ja opettajat pyrkivät luomaan helposti lähestyttäviä ja tanssin iloa korostavia rutiineja.

Tasokuvaus: alkeisjatko

Alkeisjatko soveltuu oppilaille jotka ovat tanssineet alkeistunnilla yhden tai kahden vuoden ajan. Tällä tunnilla ei aloiteta aivan niin perusteista kuin alkeistunnilla. Tanssisarjat ovat jo hieman haastavampia, minkä lisäksi tunnilla saadaan esimakua vaativammista hypyistä, tempuista sekä lattiatasolla tehtävistä liikkeistä. Show-tunneilla harjoitellaan myös mm. piruetteja. Tämä tunti soveltuu myös tanssiharrastusta aloittaville oppilaille, joiden aiempi harrastustausta sisältää samantyyppisiä lajeja, kuten joukkue-, teline- tai rytmistä voimistelua, taitoluistelua, yms. Alkeisjatko-tasoisia tunteja ei välttämättä ole tarjolla kaikista lajeista tai kaikissa ikäryhmissä.

Tasokuvaus: keskitaso

Keskitason tunnit soveltuvat oppilaille, jotka ovat harjoitelleet säännöllisesti jo yli kahden vuoden ajan. Tunneilla opetuksen tempo nopeutuu ja askelsarjat muuttuvat haastavammiksi. Lajin perustekniikka ja termistö on oltava oppilaalle jo tuttua. Oppilas on fyysisesti valmis harjoittelemaan isoja hyppyjä, sekä mahdollisia temppuja.

Streettunneilla keskitason oppilailla on perusliikkeet, eli “foundationit” hallussa, tai ne ovat ainakin tuttuja. Sarjat ovat selkeästi haastavampia sisältäen monipuolisesti eri katutanssilajien liikemateriaalia. Sarjat sisältävät usein myös temppuja sekä breakdancen lattiatekniikkaa. Opettajat pyrkivät kertomaan perusasiat myös katutanssilajien historiasta ja kehityksestä tanssin lomassa.

Tasokuvaus: edistyneet

Edistyneiden tunnit soveltuvat tanssia jo pitkään harrastaneille oppilaille. Tunneilla tehdään teknisesti ja fyysisesti haastavia hyppyjä, piruetteja, jalanheittoja sekä temppuja. Sarjojen taso on liikkeellisesti haastava ja tanssin lisäksi tunneilla pyritään korostamaan myös tulkintaa. Tanssin perustekniikka on edistyneen tason oppilailla hallussa. Tämän tunnin opetuksen tempo on nopeaa ja sarjat pitkiä.

Tasokuvaus: avoin taso

Avoin taso soveltuu tanssia jo hetken verran harrastaneille. Opettaja määrittää opetuksen temmon sekä vaativuusasteen salissa olevan ryhmän mukaan. Avoin taso ei sovellu tanssia ensimmäistä kertaa kokeilevalle oppilaalle. Uuteen tanssilajiin tutustumiseen avoimen tason tunti soveltuu hyvin.

Voinko aloittaa tanssiharrastuksen kesken kauden?

Voit aloittaa tanssiharrastuksen missä vaiheessa kautta tahansa, mutta näytösharjoitusten käynnistyttyä ei uusia sarjoja enää aloiteta mistä johtuen emme suosittele tanssiharrastuksen aloittamista niillä tunneilla, jotka ovat mukana oppilasnäytöksissä, kun kautta on jäljellä opettajasta ja tunnista riippuen 4–6 viikkoa. Tiedotamme oppilasnäytöksissä esiintyvistä ryhmistä marras- ja huhtikuussa kotisivuillamme ajankohtaista-palstalla.

En muista tunnuksiani, mitä teen?

Mikäli sinulla on edelleen käytössä sama sähköpostiosoite, jolla olet rekisteröitynyt oppilaaksi, voit tilata sähköpostiisi linkin tunnusten vaihtamiseksi. Linkki tulee sähköpostiisi samantien. Jos sähköpostiosoitteesi on vaihtunut, ole yhteydessä toimistoomme asiakastilisi uudelleen aktivoimiseksi. Ongelmatilanteiden välttämiseksi ethän rekisteröidy uudelleen.

Mikäli tilaamasi linkki ei näy sähköpostilaatikossasi, muista tarkistaa myös roskapostikansiosi. Mikäli meiltä tullut viesti on mennyt roskapostikansioon, muista merkitä se ”ei-roskapostiksi”, jotta jatkossa saat viestimme normaaliin tapaan sähköpostilaatikkoosi.

Minulla on ongelma ilmoittautumisessa, mitä teen?

Alla on vastauksia yleisimpiin ongelmatilanteisiin ilmoittautuessa. Mikäli et tästä löydä ratkaisua ongelmaasi, olethan yhteydessä toimistoomme!

Ilmoittautumiseni ei vahvistu

Ilmoittautuminen vahvistuu automaattisesti, jos asiakastililläsi on kerta- tai sarjalippu, jossa on käyntikertoja jäljellä. Yksi kerta- tai sarjalippu vahvistaa korkeintaan niin monta ilmoittautumista, kuin siinä on käyntikertoja.  Anytime-lippu vahvistaa rajattomasti ilmoittautumisia ja kausimaksu puolestaan vahvistaa vain kyseisen kausimaksutunnin.

Jos sinulla ei ole lippua valmiina tililläsi, vahvista ilmoittautuminen kolmen päivän sisällä ostamalla mikä tahansa viikkotuntien lippu verkkokaupasta tai tanssikoulun vastaanotosta. Ilmoittautumisen vahvistamiseen riittää kertalippu, ja suosittelemmekin kokeilemaan tuntia kertalipulla ennen pitempiaikaisen lipun ostamista, jos tunti ei ole sinulle entuudestaan tuttu. Vahvistamaton viikkotunti-ilmoittautuminen peruuntuu automaattisesti kolmen päivän jälkeen.

Yritän rekisteröityä, mutta järjestelmä herjaa, että sähköpostiosoite on varattu

StepUp Schoolin asiakasrekisteriin saa rekisteröityä vain kerran. Kaksinkertainen rekisteröityminen voi  aiheuttaa monia sekaannuksia ja hankalia tilanteita käyttäjälle. Tämän ehkäisemiseksi järjestelmä sallii rekisteröitymisen samalla sähköpostiosoitteella vain kerran. Jos olet unohtanut tunnuksesi, mutta sinulla on edelleen käytössä sama sähköpostiosoite tilaa linkki salasanan nollaamiseksi. Linkki tulee sähköpostiisi samantien. Jos sähköpostiosoitteesi on vaihtunut, ole yhteydessä toimistoomme asiakastilisi uudelleen aktivoimiseksi. Ongelmatilanteiden välttämiseksi ethän rekisteröidy kahteen kertaan!

Jos olet rekisteröimässä alaikäistä lastasi, kirjoita oma sähköpostiosoitteesi vain huoltajan yhteystietoihin. Oppilaan yhteystietoihin merkitään vain oppilaan henkilökohtaiset yhteystiedot. Oppilaan sähköposti ei ole pakollinen, jos oppilas on alle 18-vuotias. Alaikäistä lasta rekisteröitäessä on huoltajan sähköposti pakollinen ja se kirjataan kohtaan Huoltajan tiedot.

En ole saanut sähköpostikuittausta rekisteröitymisestä tai ilmoittautumisesta

Järjestelmämme lähettää sinulle automaattisen sähköpostiviestin mm. kun rekisteröidyt, ilmoittaudut tunnille ja kun jonottamasi paikka vapautuu. Alaikäisen oppilaan kohdalla viestit lähtevät myös aina rekisteriimme ilmoitettujen huoltajien sähköpostiin. Mikäli viestimme eivät näy sähköpostilaatikossasi, tarkista, etteivät ne ole menneet roskapostikansiosi. Mikäli meiltä tullut viesti on mennyt roskapostikansioosi, muista merkitä se ”ei-roskapostiksi”, jotta jatkossa saat viestimme normaaliin tapaan sähköpostilaatikkoosi.

Miten vahvistan ilmoittautumisen?

Jotta tunnit eivät täyttyisi haamuilmoittautumisista, on ilmoittautumiset vahvistettava kolmen päivän sisällä ilmoittautumisen tekemisestä. Ilmoittautumisen voi vahvistaa ostamalla minkä tahansa viikkotunnin lipun. Yhden ilmoittautumisen vahvistamiseen riittää kertalippukin. Jos asiakastililläsi on ilmoittautumishetkellä kerta- tai sarjalippu, jossa on käyntikertoja jäljellä enemmän kuin sinulla on tunti-ilmoittautumisia, vahvistuu ilmoittautuminen automaattisesti samantien. Yksi kerta- tai sarjalippu vahvistaa korkeintaan niin monta ilmoittautumista, kuin siinä on käyntikertoja. Anytime-lippu vahvistaa rajattomasti ilmoittautumisia ja kausimaksu puolestaan vahvistaa vain kyseisen kausimaksutunnin. Vahvistamaton ilmoittautuminen peruuntuu automaattisesti kolmen päivän jälkeen.

Vahvistettu ilmoittautuminen pysyy voimassa koko kauden ajan, kunhan käyt tunnilla säännöllisesti ja ilmoitat satunnaisista poissaoloista kotisivuillamme omien tietojen kautta. Halutessasi voit kuitenkin peruuttaa ilmoittautumisen missä vaiheessa kautta tahansa. Huomioithan kuitenkin, että emme hyvitä ostettuja lippuja ilman lääkärintodistusta.

Voinko ilmoittaa useamman perheenjäsenen samoilla tunnuksilla?

Jokaisella oppilaalla on oltava oma henkilökohtainen asiakastili, jossa ovat hänen omat ilmoittautumisensa ja omat lippunsa. Rekisteröi siis jokainen perheenjäsen erikseen. Rekisteröitäessä huomioi, että alaikäisen oppilaan huoltajan sähköpostiosoite kirjataan kohtaan Huoltajan tiedot. Jos oppilaalla on oma sähköpostiosoite, se kirjataan kohtaan Oppilaan yhteystiedot. Oppilaan sähköposti ei ole pakollinen, jos oppilas on alle 18-vuotias. 

Jos perheestänne käy vähintään kaksi henkilöä säännöllisesti tanssitunneilla, voitte hakea perhealennusta. Perhealennuksen myöntämisen jälkeen voi yhden perheenjäsenen tunnuksilla ostaa kaikille samaan perhealennusryhmään kuuluville perheenjäsenille avoimien viikkotuntien tuntilippuja.

Perhealennusta haetaan lähettämällä jokaisen perheenjäsenen nimi, syntymäaika ja asiakasnumero sähköpostilla osoitteeseen school@stepup.fi. Kun perhealennuksenne on käsitelty, saatte 5 % alennuksen avoimien viikkotuntien normaalihintaisista lipuista. Alennusta ei saa takautuvasti. Lue lisää perhealennuksesta Hinnasto-sivulta.

 

Voinko osallistua tunnille vain yhden kerran?

Sinun on mahdollista osallistua myös vain yksittäiselle tuntikerralle. Suosittelemme ilmoittautumaan ennakkoon myös yksittäiselle käyntikerralle. Ennakkoilmoittautumalla varmistat, että mahdut mukaan tunnille. Poista ilmoittautumisesi yksittäisen käynnin jälkeen asiakastilisi kautta, vastaanotossa tai ottamalla yhteyttä toimistoon puhelimitse tai sähköpostitse.

Mikäli tunnilla on aikataulun mukaan tilaa, voit tulla tunnille myös ilman ennakkoilmoittautumista. Tällöin emme kuitenkaan voi taata, että mahdut mukaan tunnille, koska ennakkoilmoittautumisia saattaa tulla lisää, jolloin tunti tuleekin täyteen. Tiedustele tilannetta vastaanotosta ennen tunnin alkua. Myös mahdollisista äkillisistä tuntimuutoksista (esim. tunnin peruuntuminen opettajan sairastuessa) pystymme ilmoittamaan vain etukäteen tunnille ilmoittautuneille oppilaille.

Yksittäisen käyntikerran voit maksaa esim. kertalipulla. Tutustu lippuvaihtoehtoihin ›› Huomioithan, että emme hyvitä ostettuja ja käyttämättä jääviä lippuja ilman lääkärintodistusta.

Tapanilan pop-up -toimipisteen ilmoittautumis-, kokeilu- ja lippukäytännöt poikkeavat muista toimipisteistämme. Tutustu Tapanilan ilmoittautumisohjeeseen ja käytäntöihin täällä ››

Voinko saada harrastustodistuksen?

Jos olet harrastanut tanssia StepUp Schoolissa säännöllisesti vähintään yhden kauden ajan, on sinun mahdollista saada harrastustodistus esim. kouluun pyrkimistä varten. Lähetä harrastustodistuspyyntösi sähköpostitse osoitteeseen school@stepup.fi. Liitä mukaan nimesi ja asiakasnumerosi sekä sähköpostiosoite, johon haluat harrastustodistuksen toimitettavan. Toimitamme todistuksen sähköpostitse kahden viikon sisään pyynnöstäsi. Todistuksia teemme enintään viideltä viimeiseltä vuodelta.

Mistä voin tiedustella löytötavaroita?

Löytötavaroita voi tiedustella vastaanotosta tai toimistolta. Löytötavaroita säilytetään noin kaksi kuukautta kauden päättymisestä, jonka jälkeen noutamattomat löytötavarat lahjoitetaan eteenpäin hyväntekeväisyyteen.

Huolehdithan aina omista tavaroistasi tanssikoululla ollessasi. Kaikkien viihtyvyys paranee, kun laitat kenkäsi kenkähyllyyn etkä jätä niitä keskelle lattiaa. Jos et halua jättää kenkiäsi kenkähyllyyn, voit ottaa kenkähyllystä muovikassin, jotta saat kenkäsi pakattua laukkuusi.

Älä jätä arvotavaroitasi vartioimatta, vaan laita ne lokerikkoon tai ota kassissa saliin. Myöskään arvokkaita kenkiä ei kannata jättää kenkähyllyyn. Kenkähyllyssä on muovipusseja, joihin voit pakata kenkäsi ja laittaa ne laukkuusi.

Voinko saada lisäaikaa lippuuni?

Tuntilippujen voimassaoloaikaa voidaan pidentää ainoastaan lääkärintodistuksella. Voimassaoloajan pidennystä on erikseen haettava toimistolta ennen voimassaoloajan umpeutumista tai viimeistään kuukausi sen jälkeen. Lääkärintodistuksen voi toimittaa toimistolle sähköpostitse osoitteeseen lippumuutokset@stepup.fi, postitse tai jättää vastaanottoon toimitettavaksi eteenpäin. Lippujen pidennyksiä ei käsitellä vastaanotossa. Lääkärintodistuksen mukaan on liitettävä saatekirje, jossa on mainittu tarvittavat yhteystiedot ja tilinumero mahdollisia palautuksia varten. Huomioithan, että käsittely kestää keskimäärin yhdestä kahteen viikkoa.

Onko oppilaat tai oppilaiden tavarat vakuutettu StepUp Schoolin toimesta?

Viikkotuntien, erikoisryhmien, kisaryhmien ja koulutusohjelmien oppilaita ei ole vakuutettu StepUp Schoolin toimesta. Suosittelemme vapaaehtoista tapaturmavakuutusta oppilaille.

StepUp Schoolin järjestämillä kaikille avoimilla leireillä oppilaat on vakuutettu tapaturmien varalta.

StepUp School ei myöskään vastaa oppilaiden tavaroista. Huolehdithan siis tavaroistasi hyvin. Voit käyttää tavaroittesi säilyttämiseen tanssikoululla olevia lukollisia lokerikkoja tai ottaa kassin mukaan saliin. Ulkokenkien pakkaamista varten vastaanotossa on muovipusseja.

Mistä voin tarkistaa, onko opettajallani sijainen?

Mikäli opettajalla on sijainen, päivittää toimisto tiedon sijaisesta StepUp Schoolin asiakaspalvelujärjestelmään, jolloin tunnille ilmoittautuneet oppilaat voivat tarkistaa tunnin opettajan kirjautumalla omalle asiakastililleen ja valitsemalla alasivun ”Poissaoloilmoitukset”, jossa näkyy tunnin neljän seuraavan kerran opettaja. Pyydämme kuitenkin huomioimaan, että sijaisopettajan tiedot eivät näy sivulla jos toimistolla ei ole vielä tietoa sijaisesta. Opettajat voivat myös sairastua niin äkillisesti, että sijaista ei ehditä saamaan ollenkaan. Tällaisessa tilanteessa tunti joudutaan perumaan. Peruuntumisesta ilmoitetaan tekstiviestitse niille oppilaille, joilla on ilmoittautuminen tunnille ja joiden matkapuhelinnumero löytyy asiakastililtä.

Onko StepUp Schoolin toimitiloissa suihkut?

Kaikissa toimipisteissämme on naisten ja miesten suihkulliset pukuhuoneet ja wc-tilat. Matinkylän toimipisteestämme löytyy myös inva-wc ja Sörnäisten toimipisteestä suihkullinen unisex-pukuhuone ja wc.