Usein kysyttyä

Miten ilmoittaudun tunnille?

Näin ilmoittaudut mukaan StepUp Schoolin tunneille:

  1. rekisteröidy oppilaaksi, jos et ole tehnyt sitä aikaisemmin ››
  2. kirjaudu tunnuksillasi sisään kotisivuillemme omalle asiakastilillesi ››
  3. valitse aikataulusta sinulle sopiva tunti ja klikkaa ilmoittaudu ››
  4. Vahvista ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen vahvistuu automaattisesti, jos asiakastililläsi on oikean kauden* lippu, jossa on varauskertoja jäljellä. Jos sinulla ei ole lippua valmiina tililläsi, vahvista ilmoittautuminen kolmen päivän sisällä ostamalla mikä tahansa kyseisen kauden lippu verkkokaupasta tai tanssikoulun vastaanotosta. Ilmoittautumisen vahvistamiseen riittää kertalippu, ja suosittelemmekin kokeilemaan tuntia kertalipulla ennen pitempiaikaisen lipun ostamista, jos tunti ei ole sinulle entuudestaan tuttu. Vahvistamaton ilmoittautuminen peruuntuu automaattisesti kolmen päivän jälkeen.

Ilmoittautuessasi varaat paikan tunnilta koko kaudeksi. Vahvistettu ilmoittautuminen pysyy voimassa koko kauden ajan, kunhan käyt tunnilla säännöllisesti ja ilmoitat satunnaisista poissaoloista kotisivuillamme asiakastilisi kautta. Halutessasi voit kuitenkin peruuttaa ilmoittautumisen missä vaiheessa kautta tahansa. Huomioithan kuitenkin, että emme hyvitä ostettuja lippuja ilman lääkärintodistusta. Uudelle kaudelle ilmoittaudutaan erikseen. Vain ilmoittautumalla etukäteen varmistat paikkasi tunnilta.

Jos tunti on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Jonossa oleville oppilaille lähetetään automaattinen sähköposti-ilmoitus, kun tunnilta vapautuu paikka. Vapautuneen paikan vastaanottaminen on vahvistettava kolmen päivän sisällä ostamalla mikä tahansa oikean kauden* lippu. Täysille aikuisten tunneille voi tiedustella peruutuspaikkoja vastaanotosta ennen tunnin alkua.

*Kesäkauden ilmoittautumiset voi vahvistaa ennakkoon vain kesäkauden lipuilla. Syyskauden liput vahvistavat syyskauden lisäksi myös kevätkauden ilmoittautumiset ja kevätkauden liput vahvistavat kevätkauden lisäksi myös syyskauden ilmoittautumiset, mutta ne eivät vahvista kesäkauden ilmoittautumisia.

Tunnille tuleminen

Saavuthan tanssikoululle hyvissä ajoin, noin 20 minuuttia ennen tanssituntisi alkua. Pääsääntöisesti tunnille voi mennä mukaan 10 minuuttia tunnin alkamisen jälkeen, mutta tästä on opettaja- ja tuntikohtaisia poikkeuksia.

Jokaisessa toimipisteessämme on vastaanotto, jossa ilmoittaudutaan läsnäolevaksi aina ennen tunnille menoa. Vastaanotosta voi myös ostaa tuntilippuja. Vastaanotto avataan puoli tuntia ennen illan ensimmäistä tuntia ja suljetaan viimeisen tunnin alettua. Tunti on oltava maksettuna ennen tunnille menoa. Suosittelemme kokeilemaan tuntia kertalipulla ennen pitemmän lipun ostoa.

Miten ilmoitan poissaolot?

Ilmoita satunnaisista poissaoloista kirjautumalla asiakastilillesi ja valitsemalla ylävalikosta ”Poissaoloilmoitukset”. Valitse tunti ja päivä, jolloin olet poissa ja klikkaa ”ilmoita valitut poissaolot”. Poissaolon voi ilmoittaa myös tunnin jälkeen, kunhan sen tekee viimeistään sen vuorokauden aikana (ennen klo 24), jolloin on poissa.

Ilmoittautumisesi tunnille peruuntuu, jos olet poissa kaksi peräkkäistä kertaa tekemättä poissaoloilmoitusta ja sinulla ei ole kausimaksua. Jos tunnilla on tilaa, voit halutessasi ilmoittautua mukaan uudelleen. Jos tunnille on jonoa, luovutetaan vapautunut paikka automaattisesti jonossa ensimmäisenä olevalle oppilaalle.

Tuntikohtaisen kausimaksun maksaneiden oppilaiden ei tarvitse ilmoittaa poissaoloista. Kausimaksun maksaneet oppilaat voivat korvata poissaolon kuukauden sisällä poissaolotunnista. Korvaava tunti on varattava toimistosta etukäteen.

Hävitin korttini, mitä teen?

Uuden asiakaskortin voit ostaa tanssikoulun vastaanotosta 5 €:n hintaan. Jos korttisi on tallessa, mutta unohdit sen kotiin, voit myös satunnaisesti tulla tunnilla ilman korttia ilmoittamalla vastaanottajalle nimesi ja syntymäaikasi.

Mitä varusteita tarvitsen tanssitunnille?

Varustaudu tunnille normaalein sisäliikuntavaattein (esim. trikoohousut ja t-paita). Voit ottaa mukaasi myös vesipullon. 3-4 v. lasten tunneille ei  oteta juomapulloa saliin. Jokaisessa toimipisteessämme on puku- ja suihkutilat, joten ota pyyhe mukaan. Ulkokengillä tanssiminen ei ole sallittua. Ensimmäiselle tanssitunnillesi voit tulla paljain jaloin. Tunneilla tanssitaan lajista riippuen paljain jaloin (mm. show, lyrical jazz, nykytanssi), pehmeissä tossuissa tai tanssilenkkareissa (street, boys’ club, commercial). Balettitunneilla tanssitaan sukat jalassa (tankoharjoitukset) ja halutessasi voit hankkia keskilattiaharjoituksia varten pehmeät balettitossut (harjoitustossut), mutta ne eivät ole välttämättömät. Lisätietoja tunnille sopivasta varustuksesta voit kysellä tunnin opettajalta.

Voinko saada harrastustodistuksen?

Jos olet harrastanut tanssia StepUp Schoolissa säännöllisesti vähintään yhden kauden ajan, on sinun mahdollista saada harrastustodistus esim. kouluun pyrkimistä varten. Lähetä harrastustodistuspyyntösi sähköpostitse osoitteeseen school@stepup.fi. Liitä mukaan nimesi ja asiakasnumerosi sekä sähköpostiosoite, johon haluat harrastustodistuksen toimitettavan. Toimitamme todistuksen sähköpostitse kahden viikon sisään pyynnöstäsi. Todistuksia teemme enintään viideltä viimeiseltä vuodelta.

Miten voin tulla kokeilemaan tuntia?

Ennen kauden alkua voit tulla kokeilemaan ilmaisia näytetunteja Tutustumispäiville ››. Tutustumispäiville ei tarvitse ilmoittautua eikä rekisteröityä ennakkoon.

Kauden alkamisen jälkeen voit kokeilla tunteja kertalipulla. Silloin sinun on rekisteröidyttävä ja luotava asiakastili, koska kaikki lipunmyynnit, ilmoittautumiset ja tuntikirjaukset tapahtuvat asiakastilien kautta.

Suosittelemme ilmoittautumaan ennakkoon myös kokeilutunneille. Ilmoittautumalla varmistat, että mahdut mukaan tunnille myös loppukauden aikana, mikäli päätät jatkaa tunnilla. Jos et halua jatkaa tunnilla käyntiä kokeilukerran jälkeen, voit perua ilmoittautumisen asiakastilisi kautta, vastaanotossa tai ottamalla yhteyttä toimistoon puhelimitse tai sähköpostitse.

Miten valitsen oikean ikäryhmän?

Suurimmalla osalla tunneista on ilmoitetut ikärajat. Lasten tunneilla ikärajat ovat tarkat, kuitenkin niin, ettei ryhmää tarvitse vaihtaa kesken kauden, vaikka täyttäisi vuosia ja ikäraja tulisi vastaan. Nuorten ja aikuisten tunneilla ikärajoissa on hieman joustoa, esim. 27-vuotias voi hyvin osallistua 30+ -tunnille, jos kokee sen enemmän omakseen.

Ikärajattomien tuntien suositusalaikä on 13 vuotta.

Miten valitsen oikean tuntitason?

Jokainen oppilas kehittyy yksilölliseen tahtiinsa, eikä tarkkoja harjoitusvuosien määriä tasosta toiseen siirtymiselle voida määritellä. Oppilaan kannattaa siirtyä vaikeammalle tasolle vasta siinä vaiheessa kun helpompitasoinen tunti ei anna enää riittävästi haasteita. StepUp School ei siirrä oppilasta tuntitasolta toiselle. Opettajalla on kuitenkin tarvittaessa oikeus ohjata oppilas oikean tasoiselle tunnille.

Tunnit, joissa ei ole tasokuvausta

Tunnit, joiden tasoa ei ole määritelty sopivat myös aloittelijoille. Näitä ovat mm. kaikki lasten tunnit, kehonhuollolliset tunnit, Boys’ Club -tunnit sekä seuraavat aikuisten tunnit: Easy Latin, Easy Street Dance, Happy Hour, Hip Hop Happy Hour ja Sweat & Dance.

Ikäryhmän/lajin vaihtamisen vaikutus tuntitasoon

Lasten ja nuorten tuntien kohdalla taso vaikeutuu jo ikäryhmää vaihtamalla. Suosittelemmekin, että aloitat uudessa ikäryhmässä alkeistasosta/helpommasta tasosta, kuin missä olet aiemmin käynyt. Jos vaihdat samalla uudelle opettajalle, myös uuden opettajan tyylin oppimiseen kannattaa varata aikaa. Uusi laji kannattaa aina aloittaa helpommasta tasosta, kuin missä olet aiemmin käynyt.

Tasokuvaus: alkeet

Alkeistunti soveltuu oppilaille, joilla ei ole aiempaa tanssikokemusta tai jotka ovat harrastaneet tanssia vasta vähän aikaa. Tällä tunnilla aloitetaan perusteista ja pyritään helppojen harjoitteiden kautta tuomaan tanssin perustekniikka tutuksi. Tanssisarjat eivät sisällä vielä fyysisesti kovin vaativia liikkeitä ja opettajat pyrkivät luomaan helposti lähestyttäviä ja tanssin iloa korostavia rutiineja.

Tasokuvaus: alkeisjatko

Alkeisjatko soveltuu oppilaille jotka ovat tanssineet alkeistunnilla yhden tai kahden vuoden ajan. Tällä tunnilla ei aloiteta aivan niin perusteista kuin alkeistunnilla. Tanssisarjat ovat jo hieman haastavampia, minkä lisäksi tunnilla saadaan esimakua vaativammista hypyistä, tempuista sekä lattiatasolla tehtävistä liikkeistä. Show-tunneilla harjoitellaan myös mm. piruetteja. Tämä tunti soveltuu myös tanssiharrastusta aloittaville oppilaille, joiden aiempi harrastustausta sisältää samantyyppisiä lajeja, kuten joukkue-, teline- tai rytmistä voimistelua, taitoluistelua, yms. Alkeisjatko-tasoisia tunteja ei välttämättä ole tarjolla kaikista lajeista tai kaikissa ikäryhmissä.

Tasokuvaus: keskitaso

Keskitason tunnit soveltuvat oppilaille, jotka ovat harjoitelleet säännöllisesti jo yli kahden vuoden ajan. Tunneilla opetuksen tempo nopeutuu ja askelsarjat muuttuvat haastavammiksi. Lajin perustekniikka ja termistö on oltava oppilaalle jo tuttua. Oppilas on fyysisesti valmis harjoittelemaan isoja hyppyjä, sekä mahdollisia temppuja.

Streettunneilla keskitason oppilailla on perusliikkeet, eli “foundationit” hallussa, tai ne ovat ainakin tuttuja. Sarjat ovat selkeästi haastavampia sisältäen monipuolisesti eri katutanssilajien liikemateriaalia. Sarjat sisältävät usein myös temppuja sekä breakdancen lattiatekniikkaa. Opettajat pyrkivät kertomaan perusasiat myös katutanssilajien historiasta ja kehityksestä tanssin lomassa.

Tasokuvaus: edistyneet

Edistyneiden tunnit soveltuvat tanssia jo pitkään harrastaneille oppilaille. Tunneilla tehdään teknisesti ja fyysisesti haastavia hyppyjä, piruetteja, jalanheittoja sekä temppuja. Sarjojen taso on liikkeellisesti haastava ja tanssin lisäksi tunneilla pyritään korostamaan myös tulkintaa. Tanssin perustekniikka on edistyneen tason oppilailla hallussa. Tämän tunnin opetuksen tempo on nopeaa ja sarjat pitkiä.

Tasokuvaus: avoin taso

Avoin taso soveltuu tanssia jo hetken verran harrastaneille. Opettaja määrittää opetuksen temmon sekä vaativuusasteen salissa olevan ryhmän mukaan. Avoin taso ei sovellu tanssia ensimmäistä kertaa kokeilevalle oppilaalle. Uuteen tanssilajiin tutustumiseen avoimen tason tunti soveltuu hyvin.

Voinko aloittaa tanssiharrastuksen kesken kauden?

StepUp Schoolissa voit aloittaa tanssimisen myös kesken kauden. Otathan tällöin huomioon, että muu ryhmä on harjoitellut jo pitempään, joten vie muutamia viikkoja ennen kuin harjoitteet tulevat tutuiksi. Tunneilla tehtävät tanssisarjat vaihtuvat opettajasta ja tunnista riippuen 2-4 viikon välein, joten opetukseen on helppoa päästä mukaan muutaman kerran jälkeen. Oppilasnäytöksistä johtuen emme kuitenkaan suosittele tanssiharrastuksen aloittamista näytöksessä esiintyvissä ryhmissä marras-joulukuussa tai huhti-toukokuussa.

Mistä voin tiedustella löytötavaroita?

Löytötavaroita voi tiedustella vastaanotosta tai toimistolta. Löytötavaroita säilytetään noin kaksi kuukautta kauden päättymisestä, jonka jälkeen noutamattomat löytötavarat lahjoitetaan eteenpäin hyväntekeväisyyteen.

Huolehdithan aina omista tavaroistasi tanssikoululla ollessasi. Kaikkien viihtyvyys paranee, kun laitat kenkäsi kenkähyllyyn etkä jätä niitä keskelle lattiaa. Jos et halua jättää kenkiäsi kenkähyllyyn, voit ottaa kenkähyllystä muovikassin, jotta saat kenkäsi pakattua laukkuusi.

Älä jätä arvotavaroitasi vartioimatta, vaan laita ne lokerikkoon tai ota kassissa saliin. Myöskään arvokkaita kenkiä ei kannata jättää kenkähyllyyn.

En muista tunnuksiani, mitä teen?

Mikäli sinulla on edelleen käytössä sama sähköpostiosoite, jolla olet rekisteröitynyt oppilaaksi, voit tilata linkin tunnusten vaihtamiseksi omien tietojan ja verkkokaupan sisäänkirjautumissivulta kohdasta ”Unohtuiko asiakasnumero tai salasana”. Linkki tulee sähköpostiisi samantien. Jos sähköpostiosoitteesi on vaihtunut, ole yhteydessä toimistoomme asiakastilisi uudelleen aktivoimiseksi. Ongelmatilanteiden välttämiseksi ethän rekisteröidy uudelleen.

Mikäli tilaamasi linkki ei näy sähköpostilaatikossasi, muista tarkistaa myös roskapostikansiosi. Mikäli meiltä tullut viesti on mennyt roskapostikansioon, muista merkitä se ”ei-roskapostiksi”, jotta jatkossa saat viestimme normaaliin tapaan sähköpostilaatikkoosi.

Minulla on ongelma ilmoittautumisessa, mitä teen?

Alla on vastauksia yleisimpiin ongelmatilanteisiin ilmoittautuessa. Mikäli et tästä löydä ratkaisua ongelmaasi, olethan yhteydessä toimistoomme!

Ilmoittautumiseni ei vahvistu

Ongelmaan on kaksi vaihtoehtoista syytä:

  1. lipun varauskerrat on jo käytetty
  2. lippu on eri kaudelle kuin ilmoittautuminen

1. Kerta- ja sarjalipulla sekä kausimaksulla voi vahvistaa rajallisen määrän ilmoittautumisia; kertalipulla voi vahvistaa yhden ilmoittautumisen, 5 kerran sarjalipulla viisi ilmoittautumista, 10 kerran sarjalipulla kymmenen ilmoittautumista ja kausimaksulla yhden ilmoittautumisen. Jos lipun varauskerrat on käytetty loppuun, ei lipulla voi enää vahvistaa uusia ilmoittautumisia. Näet lippujesi jäljellä olevat varauskerrat omista tiedoistasi kohdasta Liput ja maksut (vaatii sisäänkirjautumisen). Lipun tiedoissa oleva oikeanpuoleinen luku on varauskerrat (vasemmanpuoleinen  on käyntikerrat, eli kuinka monella tunnilla lipulla voi vielä käydä).

Jos sinulla on useampia vahvistamattomia ilmoittautumisia ja ostat lippuja asiakastilillesi, vahvistuvat vanhimmat ilmoittautumiset ensin. Ongelmien välttämiseksi poista turhat ilmoittautumiset asiakastililtäsi ennen lippujen ostamista. Ilmoittautumisen voi poistaa omista tiedoistasi kohdasta Ilmoittautumiset.  

Ilmoittautumiset on vahvistettava kolmen päivän sisällä ilmoittautumisen tekemisestä. Ilmoittautumisen voi vahvistaa ostamalla samalle kaudelle minkä tahansa lipun. Yhden ilmoittautumisen vahvistamiseen riittää kertalippukin. Anytime-korteilla voit vahvistaa rajattomasti kauden ilmoittautumisia.

2. Kesäkauden erikoishintaiset liput eivät vahvista ilmoittautumisia syys- tai kevätkausille, eivätkä ne kelpaa maksuksi syys- tai kevätkausilla. Syyskauden liput vahvistavat syyskauden lisäksi myös kevätkauden ilmoittautumiset ja kevätkauden liput vahvistavat kevätkauden lisäksi myös syyskauden ilmoittautumiset, mutta ne eivät vahvista kesäkauden ilmoittautumisia. Halutessasi voit kuitenkin käyttää syys- ja kesäkauden lippuja myös kesätunneilla. Tällöin kesäkauden ilmoittautumisesi vahvistuvat siinä yhteydessä, kun sinut kirjataan läsnäolevaksi vastaanotossa.

Ilmoittautuminen ei näy tiedoissani

Jos ilmoittautumisesi on voimassa, mutta se ei näy omissa tiedoissasi, tarkista, että sinulla on oikean kauden näkymä auki. Kesäkauden ilmoittautumisten aikana sekä omissa tiedoissa että aikataulussa on valittavana sekä kesäkausi että kevät- tai syyskausi. Edelliseltä kaudelta seuraavalle kaudelle siirretyt ilmoittautumiset näkyvät omissa tiedoissasi vasta, kun ilmoittautuminen seuraavalle kaudelle on alkanut.

Tunnin edessä ei ole painiketta, josta voin ilmoittautua tunnille uudelleen

Jos olet kirjautunut sisään, etkä näe aikataulussa tunnin yhteydessä painiketta ”Ilmoittaudu”, olet todennäköisesti jo ilmoittautunut tunnille. Tarkista ilmoittautumisesi omista tiedoista kohdasta Ilmoittautumiset. Touko-elokuussa, kun kesäkauden ilmoittautumiset ovat käynnissä, muista valita myös oikea kausi!

Yritän rekisteröityä, mutta järjestelmä herjaa, että antamillani tiedoilla on jo rekisteröidytty

StepUp Schoolin asiakasrekisteriin saa rekisteröityä vain kerran.  Jos olet unohtanut tunnuksesi, mutta sinulla on edelleen käytössä sama sähköpostiosoite, joka on kirjattu asiakastietoihisi, voit tilata linkin tunnusten vaihtamiseksi verkkokaupan sisäänkirjautumissivulta kohdasta ”Unohtuiko asiakasnumero tai salasana”. Linkki tulee sähköpostiisi samantien. Jos sähköpostiosoitteesi on vaihtunut, ole yhteydessä toimistoomme asiakastilisi uudelleen aktivoimiseksi. Ongelmatilanteiden välttämiseksi ethän rekisteröidy kahteen kertaan!

Jos olet rekisteröimässä alaikäistä lastasi, tarkista, ettet ole kirjoittanut omaa sähköpostiosoitettasi kohtaan Oppilaan yhteystiedot. Kenttä on tarkoitettu vain oppilaan omalle sähköpostiosoitteelle. Oppilaan sähköposti ei ole pakollinen, jos oppilas on alle 18-vuotias. Alaikäistä lasta rekisteröitäessä on huoltajan sähköposti pakollinen ja se kirjataan kohtaan Huoltajan tiedot.

En ole saanut sähköpostikuittausta rekisteröitymisestä tai ilmoittautumisesta

Järjestelmämme lähettää sinulle automaattisen sähköpostiviestin mm. kun rekisteröidyt, ilmoittaudut tunnille ja kun jonottamasi paikka vapautuu. Alaikäisen oppilaan kohdalla viestit lähtevät myös aina rekisteriimme ilmoitettujen huoltajien sähköpostiin. Mikäli viestimme eivät näy sähköpostilaatikossasi, tarkista, etteivät ne ole menneet roskapostikansiosi. Mikäli meiltä tullut viesti on mennyt roskapostikansioosi, muista merkitä se ”ei-roskapostiksi”, jotta jatkossa saat viestimme normaaliin tapaan sähköpostilaatikkoosi.

Miten vahvistan ilmoittautumisen?

Jotta tunnit eivät täyttyisi haamuilmoittautumisista, on ilmoittautumiset vahvistettava kolmen päivän sisällä ilmoittautumisen tekemisestä. Ilmoittautumisen voi vahvistaa ostamalla minkä tahansa oikean kauden* lipun. Yhden ilmoittautumisen vahvistamiseen riittää kertalippukin. Jos asiakastililläsi on ilmoittautumishetkellä oikean kauden* lippu, jossa on varauskertoja jäljellä, vahvistuu ilmoittautuminen automaattisesti samantien. Vahvistamaton ilmoittautuminen peruuntuu automaattisesti kolmen päivän jälkeen.

Jos lipun varauskerrat on käytetty loppuun, ei lipulla voi enää vahvistaa uusia ilmoittautumisia. Näet lippujesi jäljellä olevat varauskerrat omista tiedoistasi kohdasta Liput ja maksut (vaatii sisäänkirjautumisen). Lipun tiedoissa oleva oikeanpuoleinen luku on varauskerrat (vasemmanpuoleinen  on käyntikerrat, eli kuinka monella tunnilla lipulla voi vielä käydä).

Jos sinulla on useampia vahvistamattomia ilmoittautumisia ja ostat lippuja asiakastilillesi, vahvistuvat uusimmat ilmoittautumiset ensin. Ongelmien välttämiseksi poista turhat ilmoittautumiset asiakastililtäsi ennen lippujen ostamista. Ilmoittautumisen voi poistaa omista tiedoistasi kohdasta Ilmoittautumiset.  

Vahvistettu ilmoittautuminen pysyy voimassa koko kauden ajan, kunhan käyt tunnilla säännöllisesti ja ilmoitat satunnaisista poissaoloista kotisivuillamme omien tietojen kautta. Halutessasi voit kuitenkin peruuttaa ilmoittautumisen missä vaiheessa kautta tahansa. Huomioithan kuitenkin, että emme hyvitä ostettuja lippuja ilman lääkärintodistusta.

*Kesäkauden ilmoittautumiset voi vahvistaa ennakkoon vain kesäkauden lipuilla. Syyskauden liput vahvistavat syyskauden lisäksi myös kevätkauden ilmoittautumiset ja kevätkauden liput vahvistavat kevätkauden lisäksi myös syyskauden ilmoittautumiset, mutta ne eivät vahvista kesäkauden ilmoittautumisia.

Voinko ilmoittaa useamman perheenjäsenen samoilla tunnuksilla?

Jokaisella oppilaalla on oltava oma henkilökohtainen asiakastili, jossa ovat hänen omat ilmoittautumisensa ja omat lippunsa. Rekisteröi siis jokainen perheenjäsen erikseen. Rekisteröitäessä huomioi, että alaikäisen oppilaan huoltajan sähköpostiosoite kirjataan kohtaan Huoltajan tiedot. Jos oppilaalla on oma sähköpostiosoite, se kirjataan kohtaan Oppilaan yhteystiedot. Oppilaan sähköposti ei ole pakollinen, jos oppilas on alle 18-vuotias. 

Jos perheestänne käy vähintään kaksi henkilöä säännöllisesti tanssitunneilla, voitte hakea perhealennusta. Perhealennuksen myöntämisen jälkeen voi yhden perheenjäsenen tunnuksilla ostaa kaikille samaan perhealennusryhmään kuuluville perheenjäsenille avoimien viikkotuntien tuntilippuja.

Perhealennusta haetaan lähettämällä jokaisen perheenjäsenen nimi, syntymäaika ja asiakasnumero sähköpostilla osoitteeseen school@stepup.fi. Kun perhealennuksenne on käsitelty, saatte 5 % alennuksen avoimien viikkotuntien normaalihintaisista lipuista. Alennusta ei saa takautuvasti. Lue lisää perhealennuksesta Hinnasto-sivulta.

 

Voinko saada lisäaikaa lippuuni?

Tuntilippujen voimassaoloaikaa voidaan pidentää ainoastaan lääkärintodistuksella. Voimassaoloajan pidennystä on erikseen haettava toimistolta ennen voimassaoloajan umpeutumista tai viimeistään kuukausi sen jälkeen. Lääkärintodistuksen voi toimittaa toimistolle sähköpostitse osoitteeseen lippumuutokset@stepup.fi, postitse tai jättää vastaanottoon toimitettavaksi eteenpäin. Lippujen pidennyksiä ei käsitellä vastaanotossa. Lääkärintodistuksen mukaan on liitettävä saatekirje, jossa on mainittu tarvittavat yhteystiedot ja tilinumero mahdollisia palautuksia varten. Huomioithan, että käsittely kestää keskimäärin yhdestä kahteen viikkoa.

Onko oppilaat tai oppilaiden tavarat vakuutettu StepUp Schoolin toimesta?

Viikkotuntien ja koulutusohjelmien oppilaita ei ole vakuutettu StepUp Schoolin toimesta. Suosittelemme vapaaehtoista tapaturmavakuutusta oppilaille.

StepUp Schoolin järjestämillä kaikille avoimilla leireillä oppilaat on vakuutettu tapaturmien varalta.

StepUp School ei myöskään vastaa oppilaiden tavaroista. Huolehdithan siis tavaroistasi hyvin. Voit käyttää tavaroittesi säilyttämiseen tanssikoululla olevia lukollisia lokerikkoja tai ottaa kassin mukaan saliin. Ulkokenkien pakkaamista varten vastaanotossa on muovipusseja.