Showtanssin koulutusohjelmat

Showtanssin koulutusohjelmat kaudella 2020–2021

StepUp Schoolin Showtanssin koulutusohjelmat mahdollistavat itsensä kehittämisen tanssijana ja esiintyjänä tavoitteellisesti koulutusohjelmien omissa ryhmissä. Koulutusohjelmat sopivat sellaisille tanssin harrastajille, jotka haluavat harrastaa tanssia intensiivisesti ja kunnianhimoisesti sekä myös kilpailla siinä. Koulutusohjelmat antavat hyvät valmiudet tanssin jatko-opintoja ajatellen sillä koulutusohjelmiemme opettajat ovat Suomen huippuja omalla alallaan.

Koulutusohjelmiemme yleisenä tavoitteena on tarjota oppilaille mahdollisuus kehittyä tanssijana, esiintyjänä ja ihmisenä osana omaa ryhmää, joka kannustaa, motivoi ja mahdollistaa monipuolisen ja tavoitteellisen kehittymisen turvallisessa ja positiivisessa, mutta sopivan kilpailuhenkisessä ympäristössä. Pyrimme tukemaan oppilaidemme kehittymistä luoviksi, monipuolisiksi ja esiintymiskykyisiksi tanssijoiksi, jotka kykynevät itsenäiseen treenaamiseen. Myös lajitietämys ja tanssikultturi ovat tärkeä osa koulutusohjelmien sisältöä.

Juniori-ikäisille tanssijoille tarjoamme kolme erilaista ryhmää, joiden opetusmäärät ja koko poikkeavat toisistaan. Kaikissa junioreiden ryhmissä tanssii 12–15 -vuotiaita nuoria mutta Show Junnut 3 ryhmä on muita ryhmiä pienempi (16 hlöä) ja siihen valituilta oppilailta odotamme erityisen kovaa treenimotivaatiota. Kyseisen ryhmän maksuihin sisältyvät sekä Anytime-kortti tanssikoulun avoimille tunneille että FDO:n kisojen pienryhmät, joista vastaavat Mindy Lindblom sekä Sanna Siirilä-Mäkelä ja Pasi Mäkelä. Kyseisissä pienryhmissä on 8 jäsentä, joista yksi tulee toimimaan varahenkilönä.

6–8 -vuotiaille lapsille tarjoamme omat SkidiSKO-ryhmät. SkidiSKO-ryhmissä meno on muita koulutusohjelmia rennompaa ja pääpaino on Show- ja Streettanssin perusteisiin tutustumisessa ja hauskan pidossa. Jokaiselle toimipisteellä on oma SkidiSKO-ryhmänsä, jossa oppilaat treenaavat yhdessä kahdesti viikossa. Lue lisää SkidiSKO-ryhmistä täältä.

Koulutusohjelmien lisäksi tarjoamme runsaan valikoiman avoimia viikkotunteja kaikille tanssista kiinnostuneille aloittelijoista ammattilaisiin. Avoimille tunneille ei järjestetä koetansseja, vaan kaikki halukkaat voivat ilmoittautua mukaan. Avoimilla viikkotunneilla voi harrastaa oman valinnan mukaan esim. kerran viikossa pidettävällä tunnilla tai useammin.

Treeneihin on aina kiva tulla

 

Itsekin huomaa miten nopeasti taidot kehittyy

Koulutusohjelmien sisältö kaudella 2020–2021

Tarjoamme  opetusta Showtanssin koulutusohjelmissa kahdessa eri ikäryhmässä (lapset ja juniorit 1/2/3). Koulutusohjelmien oppilaat valitaan koe-esiintymisten perusteella. Jokaisella ryhmällä on omat viikoittaiset tuntinsa. Tunteja voi olla missä tahansa StepUp Schoolin pääkaupunkiseudun toimipisteissä. Oppilaat sitoutuvat koulutusohjelmiin koko lukuvuoden ajaksi. Showtanssin koulutusohjelmat huipentuvat ikäkausimestaruuskisoihin, jonne ryhmät tekevät oman muodostelman. Ryhmät osallistuvat myös Show of The Year -tapahtumaan. Lisäksi pyrimme tarjoamaan koulutusohjelmalaisille mahdollisuuksia harjoitella esiintymistä tanssikoulun promootioissa sekä muissa tapahtumissa.

Hintaan sisältyy:
Showtanssin koulutusohjelmissa hintaan sisältyy ohjelmassa mainitut tanssitunnit sekä Kisakallion tanssileiri, kuljetukset leirille ja takaisin Helsingin toimipisteestä, leirin ohjelma, ruokailu ja majoitus leirillä. Lisäksi Showtanssin koulutusohjelmien hintaan sisältyy muodostelman kilpailukoreografia sekä kisapuvustus ja edustusasu. Show Junnut 3 ryhmän kohdalla hintaan sisältyy myös pienryhmän kilpailukoreografia ja treenautus sekä Anytime-kortti kaikille tanssikoulun avoimille tunneille.

FDO:n jäsen- ja kisamaksut eivät sisälly hintaan, kuten eivät myöskään muut kisoista/tanssitapahtumista aiheutuvat kulut.

Koulutusohjelmien oppilaat saavat 50 %:n alennuksen avoimien viikkotuntien lipuista. Alennus on voimassa ajalla 10.8.2020–30.4.2021.

Paljon uusia kavereita

Lasten Showtanssin koulutusohjelman alustava viikko-ohjelma ja hinta kaudella 2020–2021

Lasten Showtanssin koulutusohjelmaan voivat hakea vuosina 2009-2011 syntyneet. Ryhmän vastuuopettajina toimivat Sanna Siirilä-Mäkelä ja Pasi Mäkelä. Muina opettajina toimivat Netta Rekomaa ja Iina Suomalainen.

Opetusta on keskimäärin 4,5 tuntia viikossa sekä tanssileiri Kisakallion Urheiluopistolla Lohjalla.

Show Lapset -ryhmän viikko-opetus koostuu seuraavista tunneista:
Keskiviikko klo 17.30 – 18.30 Espoo  Sanna
Perjantai klo 16.45 – 17.45 ja klo 17.45 – 18.45 Vantaa  Iina ja Netta
Lauantai klo 10.00 – 13.00 Espoo joka toisena viikonloppuna (parilliset viikonloput)  Sanna ja Pasi

Lukuvuoden hinta on 2.100 €, maksu neljässä erässä. Syyskaudella 2 x 525 € ja kevätkaudella 2 x 525 €.

Ei tarvi pelätä että mokaa

Junioreiden Showtanssin koulutusohjelman alustava viikko-ohjelma ja hinta kaudella 2020–2021

Junioreiden Showtanssin koulutusohjelmiin voivat hakea vuosina 2005–2008 syntyneet. Showtanssin junioreita valitaan kolme ryhmää ensi sijaisesti soveltuvuuden mukaan. Oppilaat voivat kuitenkin itse valita osallistuvatko he ryhmien 2 ja 3 yhteiseen hakutilauuteen vai hakevatko ryhmään 1. Ryhmiin 2 ja 3 hakeneiden oppilaiden on kuitenkin mahdollista jälki-ilmoittautua myös ryhmän 1 hakuun, mikäli he näin haluavat, ryhmien 2 ja 3 hakutulosten selvittyä.

Show Junnut 1 ryhmän vastuuopettajina toimivat Sanni Järveläinen ja Netta Rekomaa.  Ryhmän kolmantena opettajana toimii Iina Suomalainen. Opetusta on keskimäärin 5,5 h viikossa.

Show Junnut 2 ryhmän vastuuopettajina toimivat Sanna Siirilä-Mäkelä ja Pasi Mäkelä. Muina opettajina toimivat Mindy Lindblom, Sanni Järveläinen ja Iina Suomalainen. ja Ryhmän omaa opetusta opetusta on keskimäärin 6,5 h viikossa, minkä lisäksi oppilaat saavat yhdessä vastuuopettajien kanssa valita yhden avoimen viikkontunnin, jolle he osallistuvat.

Show Junnut 3 ryhmän vastuuopettajana toimii Mindy Lindblom. Muina opettajina toimivat Jari Saarelainen ja Iina Suomalainen. Opetusta on keskimäärin 6,5 h viikossa, minkä lisäksi oppilaat saavat treenata kaikilla tanssikoulun avoimilla tunneilla. Lisäksi oppilaat osallistuvat pienryhmiin, joista vastaavat Mindy Lindblom sekä Sanna Siirilä-Mäkelä ja Pasi Mäkelä.

Lisäksi kaikilla ryhmillä tanssileiri Kisakallion Urheiluopistolla Lohjalla.

Show Junnut 1 -ryhmän viikko-opetus koostuu seuraavista tunneista:
Tiistai klo 17.00 – 18.30 Helsinki  Sanni
Lauantai klo 13.00 – 14.00 ja klo 14.00 – 15.00 Helsinki  Iina ja Netta
Sunnuntai klo 15.00 – 17.00 Helsinki  Sanni ja Netta

Show Junnut 1 -ryhmän lukuvuoden hinta on 2.300 €, maksu neljässä erässä. Syyskaudella 2 x 575 € ja kevätkaudella 2 x 575 €.

Show Junnut 2 -ryhmän viikko-opetus koostuu seuraavista tunneista:
Tiistai klo 16.45 – 18.00 Espoo  Mindy
Keskiviikko klo 19.15 – 20.45 Espoo  Sanna
Perjantai klo 17.45 – 18.45 Vantaa  Iina
Sunnuntai klo 17.00 – 18.00 Helsinki  Sanni
Lauantai klo 10.00 – 13.30 Espoo joka toisena viikonloppuna (parittomat viikonloput)  Sanna ja Pasi

Lisäksi yksi kausimaksu tanssikoulun avoimille tunneille.

Show Junnut 2 -ryhmän lukuvuoden hinta on 2.700 €, maksu neljässä erässä. Syyskaudella 2 x 675 € ja kevätkaudella 2 x 675 €.

Show Junnut 3 -ryhmän viikko-opetus koostuu seuraavista tunneista:
Keskiviikko klo 16.30 – 18.00 Espoo  Mindy
Perjantai klo 16.30 – 18.00 Helsinki  Jari
Lauantai klo 14.00 – 15.30 Helsinki  Iina
Sunnuntai klo 17.00 – 19.00 Espoo  Mindy

Lisäksi Anytime-kortti, jolla mahdollistaa rajattoman treenaamisen avoimilla viikkotunneilla.
Pienryhmätreenit

Show Junnut 3 -ryhmän lukuvuoden hinta on 3.800 €, maksu kahdeksassa erässä. Syyskaudella 4 x 475 € ja kevätkaudella 4 x 475 €.

Kisakallion leiri oli tosi kiva

Showtanssin koulutusohjelmien koetanssipäivät

Show Junnut 2 ja 3 12–15 v., lauantai 6.6. klo 14.30 – 20.00, kolmessa erillisessä, myöhemmin ilmoitettavassa ryhmässä, StepUp School Espoo
Show Junnut 1 12–15 v., sunnuntai 14.6. klo 9.30 – 11.30, StepUp School Espoo
Show Lapset 9–11 v., sunnuntai 14.6. klo 12.00 – 13.30, StepUp School Espoo

Ilmoittautuminen tanssin koulutusohjelmien koetansseihin on nyt auki ja se päättyy maanantaina 1.6. Ilmoittautuminen tapahtuu näiden linkkien kautta:
Show Lapset
Show Junnut

Koetanssit sisältävät lattian poikki -harjoitteita ja ryhmässä opettajan johdolla tanssittavia koreografioita. Koetanssiin ei tarvitse valmistaa etukäteen soolotanssia.

Hakijalla on oltava huoltajan lupa. Hakijoita ei karsita ilmoittautumisten perusteella mutta Show Junnut 2 ja 3 ryhmiin hakevat oppilaat jaetaan hakijoiden suuren määrän vuoksi kolmeen pienempään ryhmään, jotka ilmoitetaan hakijoille sähköpostitse viimeistään torstaina 4.6. Huolehdithan siitä, että ilmoittaudut ajoissa!