Showtanssin koulutusohjelmat

Showtanssin koulutusohjelmat kaudella 2019–2020

StepUp Schoolin Showtanssin koulutusohjelmat mahdollistavat itsensä kehittämisen tanssijana ja esiintyjänä tavoitteellisesti koulutusohjelmien omissa ryhmissä. Koulutusohjelmat sopivat sellaisille tanssin harrastajille, jotka haluavat harrastaa tanssia intensiivisesti ja kunnianhimoisesti sekä myös kilpailla siinä. Koulutusohjelmat antavat hyvät valmiudet tanssin jatko-opintoja ajatellen sillä koulutusohjelmiemme opettajat ovat Suomen huippuja omalla alallaan.

Koulutusohjelmiemme yleisenä tavoitteena on tarjota oppilaille mahdollisuus kehittyä tanssijana, esiintyjänä ja ihmisenä osana omaa ryhmää, joka kannustaa, motivoi ja mahdollistaa monipuolisen ja tavoitteellisen kehittymisen turvallisessa ja positiivisessa, mutta sopivan kilpailuhenkisessä ympäristössä. Pyrimme edesauttamaan oppilaidemme kehittymistä luoviksi, monipuolisiksi ja esiintymiskykyisiksi tanssijoiksi, jotka kykynevät itsenäiseen treenaamiseen. Myös lajitietämys ja tanssikultturi ovat tärkeä osa koulutusohjelmien sisältöä.

Kaudella 2019–2020 showtanssin koulutusohjelmat uudistuvat. Koulutusohjelmien ikärajat muuttuvat ja aloitamme myös uusia ryhmiä.

Junioreiden Showtanssin koulutusohjelmiin tulee ensimmäistä kertaa kolme erilaista ryhmää, joiden opetusmäärät ja koko poikkeavat toisistaan. Kaikissa junioreiden ryhmissä tanssii 12–15 -vuotiaita nuoria mutta Show Junnut 3 ryhmä on muita ryhmiä pienempi (16 hlöä) ja siihen valituilta oppilailta odotetaan erityisen kovaa treenimotivaatiota. Kyseisen ryhmän maksuihin sisältyvät sekä Anytime-kortti avoimille tunneille että FDO:n kisojen pienryhmät, joista vastaavat Mindy Lindblom sekä Sanna Siirilä-Mäkelä ja Pasi Mäkelä. Kyseisissä pienryhmissä on 8 jäsentä, joista yksi tulee toimimaan varahenkilönä.

Täysin uusina tanssin koulutusohjelmina starttaavat 6–8 -vuotiaiden lasten omat SkidiSKO-ryhmät. SkidiSKO-ryhmissä meno on muita koulutusohjelmia rennompaa ja pääpaino on Show- ja Streettanssin perusteisiin tutustumisessa ja hauskan pidossa. Jokaiselle toimipisteellä on oma SkidiSKO-ryhmänsä, jossa oppilaat treenaavat yhdessä kahdesti viikossa. Lue lisää SkidiSKO-ryhmistä täältä.

Koulutusohjelmien lisäksi tarjoamme runsaan valikoiman avoimia viikkotunteja kaikille tanssista kiinnostuneille aloittelijoista ammattilaisiin. Avoimille tunneille ei järjestetä koetansseja, vaan kaikki halukkaat voivat ilmoittautua mukaan. Avoimilla viikkotunneilla voi harrastaa oman valinnan mukaan esim. kerran viikossa pidettävällä tunnilla tai useammin.

Treeneihin on aina kiva tulla

 

Itsekin huomaa miten nopeasti taidot kehittyy

Koulutusohjelmien sisältö kaudella 2019–2020

Tarjoamme  opetusta Showtanssin koulutusohjelmissa kahdessa eri ikäryhmässä (lapset ja juniorit 1/2/3). Koulutusohjelmien oppilaat valitaan koe-esiintymisten perusteella. Jokaisella ryhmällä on omat viikoittaiset tuntinsa. Tunteja voi olla missä tahansa StepUp Schoolin pääkaupunkiseudun toimipisteissä. Oppilaat sitoutuvat koulutusohjelmiin koko lukuvuoden ajaksi. Showtanssin koulutusohjelmat huipentuvat ikäkausimestaruuskisoihin, jonne ryhmät tekevät oman muodostelman. Ryhmät osallistuvat myös Show of The Year -tapahtumaan. Lisäksi pyrimme tarjoamaan koulutusohjelmalaisille mahdollisuuksia harjoitella esiintymistä tanssikoulun promootioissa sekä muissa tapahtumissa.

Hintaan sisältyy:
Showtanssin koulutusohjelmissa hintaan sisältyy ohjelmassa mainitut tanssitunnit, starttiviikonloppu tanssikoululla sekä Kisakallion tanssileiri, kuljetukset leirille ja takaisin Helsingin toimipisteestä, leirin ohjelma, ruokailu ja majoitus leirillä. Lisäksi Showtanssin koulutusohjelmien hintaan sisältyy muodostelman kilpailukoreografia sekä kisapuvustus ja edustusasu. Show Junnut 3 ryhmän kohdalla hintaan sisältyy myös pienryhmän kilpailukoreografia ja treenautus sekä Anytime-kortti tanssikoulun avoimille tunneille.

Huom! FDO:n jäsen- ja kisamaksut eivät sisälly hintaan kuten eivät myöskään muut kisoista/tanssitapahtumista aiheutuvat kulut.

Koulutusohjelmien oppilaat saavat 50 %:n alennuksen avoimien viikkotuntien lipuista. Alennus on voimassa ajalla 12.8.2019–30.4.2020. Kahteen eri koulutusohjelmaan samanaikaisesti osallistuvat oppilaat saavat osallistua avoimille viikkotunneille hintaan 5 €/kerta.

Paljon uusia kavereita

Lasten Showtanssin koulutusohjelman alustava viikko-ohjelma ja hinta kaudella 2019–2020

Lasten Showtanssin koulutusohjelmaan voivat hakea vuosina 2008-2010 syntyneet. Ryhmän vastaavina opettajina toimivat Sanna Siirilä-Mäkelä ja Pasi Mäkelä. Myös Fatima Witick ja Netta Rekomaa opettavat lasten Showtanssin koulutusohjelmassa.
Opetusta on keskimäärin 4,5 tuntia viikossa, lisäksi syyskauden starttipäivä StepUp Schoolissa ja tanssileiri Kisakallion Urheiluopistolla Lohjalla.

Show Lapset -ryhmän viikko-opetus koostuu seuraavista tunneista:
3 x 1 h perustreeni
1 x 3 h muodostelmatreeni joka toisena viikonloppuna (parittomat viikonloput)

Katso tuntien ajankohdat syyskauden aikataulusta.

Lukuvuoden hinta on 2.140 €, maksu neljässä erässä. Syyskaudella 2 x 535 € ja kevätkaudella 2 x 535 €.

Ei tarvi pelätä että mokaa

Junioreiden Showtanssin koulutusohjelman alustava viikko-ohjelma ja hinta kaudella 2019–2020

Junioreiden Showtanssin koulutusohjelmiin voivat hakea vuosina 2004–2007 syntyneet. Showtanssin junioreita valitaan kolme ryhmää ensi sijaisesti soveltuvuuden mukaan. Oppilaat saavat kuitenkin itse valita mihin ryhmään ensi sijaisesti hakevat. Kun oppilas hakee Show Junnut 3 ryhmään hänet huomioidaan myös muiden ryhmien haussa mikäli häntä ei valita kyseiseen ryhmään.

Show Junnut 1 ryhmän vastaavina opettajina toimivat Sanni Järveläinen ja Netta Rekomaa. Kolmantena opettajana toimii Fatima Witick. Opetusta yhteensä 5,5 h viikossa.

Show Junnut 2 ryhmän vastaavina opettajina toimivat Sanna Siirilä-Mäkelä ja Pasi Mäkelä. Muina opettajina toimivat Mindy Lindblom, Fatima Witick, Sanni Järveläinen ja Lasse Lipponen. Opetusta yhteensä 7,5 h viikossa.

Show Junnut 3 ryhmän vastaavana opettajana toimii Mindy Lindblom. Muina opettajina toimivat Aura Mikkonen, Fatima Witick ja Jari Saarelainen. Opetusta yhteensä 6,5 h viikossa + Anytime-kortti ja pienryhmätreenit.

Lisäksi syyskauden starttipäivä StepUp Schoolissa ja tanssileiri Kisakallion Urheiluopistolla Lohjalla.

Show Junnut 1 -ryhmän viikko-opetus koostuu seuraavista tunneista:
1 x 1,5 h perustreeni
2 x 1 h perustreeni
1 x 2 h muodostelmatreeni

Katso tuntien ajankohdat syyskauden aikataulusta.

Show Junnut 1 -ryhmän lukuvuoden hinta on 2.320 €, maksu neljässä erässä. Syyskaudella 2 x 580 € ja kevätkaudella 2 x 580 €.

Show Junnut 2 -ryhmän viikko-opetus koostuu seuraavista tunneista:
1 x 1,5 h perustreeni
4 x 1 h perustreeni
1 x 4 h muodostelmatreeni joka toisena viikonloppuna (parilliset viikonloput)

Katso tuntien ajankohdat syyskauden aikataulusta.

Show Junnut 2 -ryhmän lukuvuoden hinta on 2.700 €, maksu neljässä erässä. Syyskaudella 2 x 675 € ja kevätkaudella 2 x 675 €.

Show Junnut 3 -ryhmän viikko-opetus koostuu seuraavista tunneista:
3 x 1,5 h perustreeni
1 x 2 h muodostelmatreeni
Lisäksi Anytime-kortti, jolla mahdollista treenata rajattomasti avoimilla viikkotunneilla.
Pienryhmätreenit

Katso tuntien ajankohdat syyskauden aikataulusta.

Show Junnut 3 -ryhmän lukuvuoden hinta on 3.600 €, maksu kahdeksassa erässä. Syyskaudella 4 x 450 € ja kevätkaudella 4 x 450 €.

Kisakallion leiri oli tosi kiva

Showtanssin koulutusohjelmien koetanssipäivät

Show Lapset 9–11 v., sunnuntai 2.6. klo 11.00 – 12.00, StepUp School Helsinki
Show Junnut 3 12–15 v., sunnuntai 2.6. klo 12.30 – 14.30, StepUp School Helsinki
Show Junnut 1 ja 2 12–15 v., sunnuntai 2.6. klo 15.30 – 18.00, StepUp School Helsinki

Ilmoittautuminen Lasten tanssin koulutusohjelmien koetansseihin ja SkidiSKO-ryhmien soveltuvuustestiin 27.5. mennessä ››

Ilmoittautuminen Junnujen tanssin koulutusohjelmien koetansseihin 27.5. mennessä ››

Koetanssit sisältävät lattian poikki -harjoitteita ja ryhmässä opettajan johdolla tanssittavia koreografioita. Koetanssiin ei tarvitse valmistaa etukäteen soolotanssia.

Hakijalla on oltava huoltajan lupa. Hakijoita ei karsita ilmoittautumisten perusteella, vaan kaikkia hakijoita pyydetään saapumaan paikalle koetanssiin yllä ilmoitettuna ajankohtana.