Showtanssin koulutusohjelmat

Showtanssin koulutusohjelmat kaudella 2022–2023

StepUp Schoolin Showtanssin koulutusohjelmat mahdollistavat itsensä kehittämisen tanssijana ja esiintyjänä tavoitteellisesti koulutusohjelmien omissa ryhmissä. Koulutusohjelmat sopivat sellaisille tanssin harrastajille, jotka haluavat harrastaa tanssia intensiivisesti ja kunnianhimoisesti sekä myös kilpailla siinä. Koulutusohjelmat antavat hyvät valmiudet tanssin jatko-opintoja ajatellen sillä koulutusohjelmiemme opettajat ovat Suomen huippuja omalla alallaan.

Koulutusohjelmiemme yleisenä tavoitteena on tarjota oppilaille mahdollisuus kehittyä tanssijana, esiintyjänä ja ihmisenä osana omaa ryhmää, joka kannustaa, motivoi ja mahdollistaa monipuolisen ja tavoitteellisen kehittymisen turvallisessa ja positiivisessa, mutta sopivan kilpailuhenkisessä ympäristössä. Pyrimme tukemaan oppilaidemme kehittymistä luoviksi, monipuolisiksi ja esiintymiskykyisiksi tanssijoiksi, jotka kykynevät itsenäiseen treenaamiseen. Myös lajitietämys ja tanssikultturi ovat tärkeä osa koulutusohjelmien sisältöä.

Juniori-ikäisille tanssijoille tarjoamme kolme erilaista ryhmää, joiden opetusmäärät ja koko poikkeavat toisistaan. Kaikissa junioreiden ryhmissä tanssii 12–15 -vuotiaita nuoria mutta Show Junnut 3 ryhmä on muita ryhmiä pienempi (16 hlöä) ja siihen valituilta oppilailta odotamme erityisen kovaa treenimotivaatiota. Kyseisen ryhmän vuosimaksuun sisältyy myös Anytime-lippu, joka mahdollistaa aktiivisen ja monipuolisen treenamisen.

6–8 -vuotiaille lapsille tarjoamme omat SkidiSKO-ryhmät. SkidiSKO-ryhmissä meno on muita koulutusohjelmia rennompaa ja pääpaino on show- ja katutanssin perusteisiin tutustumisessa ja hauskan pidossa. Kaikissa toimipisteissämme on omat SkidiSKO-ryhmänsä, joiden oppilaat treenaavat yhdessä kahdesti viikossa. Lue lisää SkidiSKO-ryhmistä täältä.

Koulutusohjelmien lisäksi tarjoamme runsaan valikoiman avoimia viikkotunteja kaikille tanssista kiinnostuneille aloittelijoista ammattilaisiin. Avoimille tunneille ei järjestetä koetansseja, vaan kaikki halukkaat voivat ilmoittautua mukaan. Avoimilla viikkotunneilla voi harrastaa oman valinnan mukaan esim. kerran viikossa pidettävällä tunnilla tai useammin.

Treeneihin on aina kiva tulla

 

Itsekin huomaa miten nopeasti taidot kehittyy

Koulutusohjelmien sisältö kaudella 2022–2023

Tarjoamme  opetusta Showtanssin koulutusohjelmissa kahdessa eri ikäryhmässä (lapset ja juniorit 1/2/3). Koulutusohjelmien oppilaat valitaan koe-esiintymisten perusteella. Jokaisella ryhmällä on omat viikoittaiset tuntinsa. Tunteja voi olla missä tahansa StepUp Schoolin pääkaupunkiseudun toimipisteissä. Oppilaat sitoutuvat koulutusohjelmiin koko lukuvuoden ajaksi. Showtanssin koulutusohjelmat huipentuvat ikäkausimestaruuskisoihin, jonne ryhmät tekevät oman muodostelman. Ryhmät pyrkivät osallistumaan myös johonkin toiseen tanssitapahtumaan tai -katselmukseen. Lisäksi pyrimme tarjoamaan koulutusohjelmalaisille mahdollisuuksia harjoitella esiintymistä tanssikoulun promootioissa sekä muissa tapahtumissa.

Hintaan sisältyy:

Showtanssin koulutusohjelmissa hintaan sisältyy ohjelmassa mainitut tanssitunnit sekä tanssileiri, kuljetukset leirille ja takaisin Helsingin toimipisteestä, leirin ohjelma, ruokailu ja majoitus leirillä. Lisäksi Showtanssin koulutusohjelmien hintaan sisältyy muodostelman kilpailukoreografia, kisapuvustus ja edustusasu. Kauden 2022 – 2023 uutuutena hintaan sisältyy myös balettipuku, jota käytetään ryhmän balettitreeneissä. Show Junnut 3 -ryhmän kohdalla hintaan sisältyy myös tanssikoulun avoimien tuntien Anytime-lippu (arvo 2.630 €), joka mahdollistaa aktiivisen ja monipuolisen treenaamisen.

FDO:n jäsen- ja kisamaksut eivät sisälly hintaan, kuten eivät myöskään muut kisoista/tanssitapahtumista aiheutuvat kulut.

Koulutusohjelmien oppilaat saavat 50 %:n alennuksen avoimien viikkotuntien lipuista. Alennus on voimassa ajalla 15.8.2022–30.4.2023.

Paljon uusia kavereita

Lasten Showtanssin koulutusohjelman alustava viikko-ohjelma ja hinta kaudella 2022–2023

Lasten Showtanssin koulutusohjelmaan voivat hakea vuonna 2011 tai sen jälkeen syntyneet oppilaat. Ryhmän vastuuopettajina toimivat Sanna Siirilä-Mäkelä ja Netta Rekomaa. Ryhmän kolmantena opettajana toimii Iina Suomalainen.

Opetusta on noin 4,5 tuntia viikossa sekä tanssileiri keväällä 2023.

Show Lapset -ryhmän viikko-opetus koostuu seuraavista tunneista:

Tiistai  klo 17.30 – 18.30  Helsinki  Iina
Keskiviikko klo 17.30 – 18.30 Espoo  Sanna
Perjantai klo 17.00 – 18.30  Espoo  Sanna ja Netta
Sunnuntai klo 18.15 – 19.15  Helsinki  Netta

Lukuvuoden hinta on 2.360 €, maksu neljässä erässä. Syyskaudella 2 x 590 € ja kevätkaudella 2 x 590 €.

Ei tarvi pelätä että mokaa

Junioreiden Showtanssin koulutusohjelman alustava viikko-ohjelma ja hinta kaudella 2022–2023

Junioreiden Showtanssin koulutusohjelmiin voivat hakea vuosina 2007–2010 syntyneet. Showtanssin junioreita valitaan kolme ryhmää ensi sijaisesti soveltuvuuden mukaan.

Show Junnut 1 ryhmän vastuuopettajina toimivat Sanni Järveläinen ja Netta Rekomaa. Ryhmän kolmantena opettajana toimii Iina Suomalainen. Opetusta on noin 5,5 h viikossa.

Show Junnut 2 ryhmän vastuuopettajina toimivat Sanna Siirilä-Mäkelä ja Pasi Mäkelä. Muina opettajina toimivat Rosa Lindblom, Sanni Järveläinen ja Iina Suomalainen. Opetusta on  noin 8 h viikossa.

Show Junnut 3 ryhmän vastuuopettajana toimii Mindy Lindblom. Muina opettajina toimivat Rosa Lindblom, Jari Saarelainen ja Iina Suomalainen. Opetusta on noin 6,25 h viikossa, minkä lisäksi oppilaat saavat treenata kaikilla tanssikoulun avoimilla tunneilla.

Lisäksi kaikilla ryhmillä tanssileiri keväällä 2023.

Show Junnut 1 -ryhmän alustava viikko-ohjelma:

Tiistai  Helsinki  Iina (opetus tapahtuu tasoryhmissä, joten tunnin tarkempi aika vahvistuu myöhemmin)
Keskiviikko klo 17.30 – 18.45 Helsinki  Sanni
Torstai klo 18.45 – 20.00 Espoo  Netta
Sunnuntai klo 13.00 – 15.00 Helsinki  Sanni ja Netta

Show Junnut 1 -ryhmän lukuvuoden hinta on 2.520 €, maksu neljässä erässä. Syyskaudella 2 x 630 € ja kevätkaudella 2 x 630 €.

Show Junnut 2 -ryhmän alustava viikko-ohjelma:

Maanantai klo 17.45 – 19.00 Helsinki  Pasi
Tiistai  Helsinki  Iina (opetus tapahtuu tasoryhmissä, joten tunnin tarkempi aika vahvistuu myöhemmin)
Keskiviikko klo 19.15 – 20.45 Espoo  Sanna
Perjantai klo 18.45 – 20.00 Helsinki  Rosa
Lauantai klo 10.00 – 13.00 Espoo joka toisena viikonloppuna  Sanna ja Pasi
Sunnuntai klo 17.00 – 18.15  Helsinki  Sanni

Show Junnut 2 -ryhmän lukuvuoden hinta on 3.080 €, maksu neljässä erässä. Syyskaudella 2 x 770 € ja kevätkaudella 2 x 770 €.

Show Junnut 3 -ryhmän alustava viikko-ohjelma:

Tiistai  Helsinki  Iina (opetus tapahtuu tasoryhmissä, joten tunnin tarkempi aika vahvistuu myöhemmin)
Keskiviikko klo 17.00 – 18.30 Espoo  Mindy
Torstai klo 17.45 – 19.15 Espoo  Jari
Sunnuntai klo 17.00 – 19.00 Espoo  Mindy ja Rosa

Show Junnut 3 -ryhmän lukuvuoden hinta on 4.720 €, maksu kahdeksassa erässä. Syyskaudella 4 x 590 € ja kevätkaudella 4 x 590 €. Hintaan sisältyy Anytime-lippu (arvo 2.630 €), joka mahdollistaa rajattoman treenaamisen avoimilla viikkotunneilla.

Kisakallion leiri oli tosi kiva

Showtanssin koulutusohjelmien koetanssipäivät

Show Lasten koetanssit pidetään Espoon toimipisteessä torstaina 2.6.2022 klo 17.30 alkaen.

Show Junnujen koetanssit pidetään Espoon toimipisteessä sunnuntaina 5.6.2022 klo 12.00 alkaen ja ne sisältävät useampia eri vaiheita, joten varauduthan pitkään päivään. Tutustuthan päivän aikatauluun ennakkoon täällä >>

Show Junnujen koetanssin jälki-ilmoittautumiset: school@stepup.fi

Koetanssit sisältävät lattian poikki -harjoitteita ja ryhmässä opettajan johdolla tanssittavia koreografioita. Koetanssiin ei tarvitse valmistaa etukäteen soolotanssia.

Hakijalla on oltava huoltajan lupa. Hakijoita ei karsita ilmoittautumisten perusteella mutta heidät jaetaan useampiin ryhmiin ilmoittautuneiden määrän mukaan.