Showtanssin koulutusohjelmat

StepUp Schoolin Showtanssin koulutusohjelmat mahdollistavat itsensä kehittämisen tanssijana ja esiintyjänä tavoitteellisesti koulutusohjelmien omissa ryhmissä. Koulutusohjelmat sopivat sellaisille tanssin harrastajille, jotka haluavat harrastaa tanssia intensiivisesti ja kunnianhimoisesti sekä myös kilpailla siinä. Koulutusohjelmat antavat hyvät valmiudet tanssin jatko-opintoja ajatellen, sillä koulutusohjelmiemme opettajat ovat Suomen huippuja omalla alallaan.

Koulutusohjelmiemme yleisenä tavoitteena on tarjota oppilaille mahdollisuus kehittyä tanssijana, esiintyjänä ja ihmisenä osana omaa ryhmää, joka kannustaa, motivoi ja mahdollistaa monipuolisen ja tavoitteellisen kehittymisen turvallisessa ja positiivisessa, mutta sopivan kilpailuhenkisessä ympäristössä. Pyrimme tukemaan oppilaidemme kehittymistä luoviksi, monipuolisiksi ja esiintymiskykyisiksi tanssijoiksi, jotka kykynevät itsenäiseen treenaamiseen. Myös lajitietämys ja tanssikultturi ovat tärkeä osa koulutusohjelmien sisältöä.

Juniori-ikäisille tanssijoille tarjoamme kolme erilaista ryhmää, joiden opetusmäärät ja koko poikkeavat toisistaan. Kaikissa junioreiden ryhmissä tanssii 12–15 -vuotiaita nuoria mutta Show Junnut 3 ryhmä on muita ryhmiä pienempi (18 hlöä) ja siihen valituilta oppilailta odotamme erityisen kovaa treenimotivaatiota. Kyseisen ryhmän vuosimaksuun sisältyy myös Anytime-lippu, joka mahdollistaa aktiivisen ja monipuolisen treenamisen.

Lasten koulutusohjelma on suunnattu alle 12-vuotiaille tanssijoille, minkä lisäksi tarjoamme 6–8 -vuotiaille lapsille omat SkidiSKO-ryhmät. SkidiSKO-ryhmissä meno on muita koulutusohjelmia rennompaa ja pääpaino on show- ja katutanssin perusteisiin tutustumisessa ja hauskanpidossa. Espoossa ja Helsingissä on omat SkidiSKO-ryhmänsä, joiden oppilaat treenaavat yhdessä kahdesti viikossa. Lue lisää SkidiSKO-ryhmistä täältä.

Koulutusohjelmien lisäksi tarjoamme runsaan valikoiman avoimia viikkotunteja kaikille tanssista kiinnostuneille aloittelijoista ammattilaisiin. Avoimille tunneille ei järjestetä koetansseja, vaan kaikki halukkaat voivat ilmoittautua mukaan. Avoimilla viikkotunneilla voi harrastaa oman valinnan mukaan esim. kerran viikossa pidettävällä tunnilla tai useammin.

Treeneihin on aina kiva tulla

 

Itsekin huomaa miten nopeasti taidot kehittyy

Koulutusohjelmien sisältö kaudella 2023–2024

Tarjoamme  opetusta Showtanssin koulutusohjelmissa kahdessa eri ikäryhmässä (lapset ja juniorit 1/2/3). Koulutusohjelmien oppilaat valitaan koe-esiintymisten perusteella. Jokaisella ryhmällä on omat viikoittaiset tuntinsa. Tunteja voi olla kummassa tahansa StepUp Schoolin pääkaupunkiseudun toimipisteessä. Oppilaat sitoutuvat koulutusohjelmaan koko lukuvuoden ajaksi. Showtanssin koulutusohjelmat huipentuvat ikäkausimestaruuskisoihin, jonne ryhmät tekevät oman muodostelman. Ryhmät pyrkivät osallistumaan myös johonkin toiseen tanssitapahtumaan tai -katselmukseen. Lisäksi pyrimme tarjoamaan koulutusohjelmalaisille mahdollisuuksia harjoitella esiintymistä tanssikoulun promootioissa sekä muissa tapahtumissa.

Hintaan sisältyy:

Showtanssin koulutusohjelmissa hintaan sisältyy ohjelmassa mainitut tanssitunnit sekä tanssileiri, leirin ohjelma, ruokailu ja majoitus leirillä. Lisäksi Showtanssin koulutusohjelmien hintaan sisältyy muodostelman kilpailukoreografia, kisapuvustus ja edustusasu. Show Junnut 3 -ryhmän kohdalla hintaan sisältyy myös tanssikoulun avoimien tuntien Anytime-lippu (arvo noin 2.950 €), joka mahdollistaa aktiivisen ja monipuolisen treenaamisen.

FDO:n jäsen- ja kisamaksut eivät sisälly hintaan, kuten eivät myöskään muut kisoista/tanssitapahtumista aiheutuvat kulut.

Koulutusohjelmien oppilaat saavat 50 %:n alennuksen avoimien viikkotuntien lipuista. Alennus on voimassa ajalla 11.8.2023–30.4.2024.

Paljon uusia kavereita

Lasten Showtanssin koulutusohjelman alustava viikko-ohjelma ja hinta kaudella 2023–2024

Lasten Showtanssin koulutusohjelmaan voivat hakea vuonna 2012 tai sen jälkeen syntyneet oppilaat. Ryhmän vastuuopettajina toimivat Sanna Siirilä-Mäkelä ja Netta Rekomaa. Ryhmän kolmantena opettajana toimii Iina Suomalainen.

Opetusta on noin 4,5 tuntia viikossa sekä tanssileiri keväällä 2024.

Show Lapset -ryhmän viikko-opetus koostuu seuraavista tunneista:

Keskiviikko  klo 16.30 – 17.25  Espoo  Iina
Keskiviikko klo 17.30 – 18.25 Espoo  Sanna
Perjantai klo 18.00 – 19.25  Espoo  Sanna ja Netta
Sunnuntai klo 18.15 – 19.10  Helsinki  Netta

Lukuvuoden hinta on 2.480 €, maksu neljässä erässä. Syyskaudella 2 x 620 € ja kevätkaudella 2 x 620 €. Ensimmäisestä maksuerästä maksetaan 50 % kesäkuussa paikan vahvistamisen yhteydessä.

Ei tarvi pelätä että mokaa

Junioreiden Showtanssin koulutusohjelman alustava viikko-ohjelma ja hinta kaudella 2023–2024

Junioreiden Showtanssin koulutusohjelmiin voivat hakea vuosina 2008–2011 syntyneet. Showtanssin junioreita valitaan kolme ryhmää ensi sijaisesti soveltuvuuden mukaan.

Show Junnut 1 ryhmän vastuuopettajina toimivat Sanni Järveläinen ja Netta Rekomaa. Ryhmän kolmantena opettajana toimii Iina Suomalainen. Opetusta on noin 5,75 h viikossa.

Show Junnut 2 ryhmän vastuuopettajina toimivat Sanna Siirilä-Mäkelä ja Pasi Mäkelä. Muina opettajina toimivat Silja Saarikangas, Sanni Järveläinen ja Iina Suomalainen. Opetusta on noin 7,75 h viikossa.

Show Junnut 3 ryhmän vastuuopettajana toimii Mindy Lindblom. Muina opettajina toimivat Silja Saarikangas, Jari Saarelainen ja Iina Suomalainen. Opetusta on noin 7,25 h viikossa, minkä lisäksi oppilaat saavat treenata kaikilla tanssikoulun avoimilla tunneilla.

Lisäksi kaikilla ryhmillä tanssileiri keväällä 2024.

Show Junnut 1 -ryhmän alustava viikko-ohjelma:

Keskiviikko klo 19.45 – 20.55 Helsinki  Sanni
Torstai klo 18.45 – 19.55 Espoo  Netta
Perjantai  Helsinki  Iina (opetus tapahtuu tasoryhmissä, joten tunnin tarkempi aika vahvistuu myöhemmin)
Sunnuntai klo 13.00 – 14.55 Helsinki  Sanni ja Netta

Show Junnut 1 -ryhmän lukuvuoden hinta on 2.760 €, maksu neljässä erässä. Syyskaudella 2 x 690 € ja kevätkaudella 2 x 690 €. Ensimmäisestä maksuerästä maksetaan 50 % kesäkuussa paikan vahvistamisen yhteydessä.

Show Junnut 2 -ryhmän alustava viikko-ohjelma:

Maanantai klo 17.45 – 18.55 Helsinki  Pasi
Keskiviikko klo 19.15 – 20.45 Espoo  Sanna
Perjantai klo 16.45 – 17.40 Helsinki  Silja (yhteinen fysiikkatreeni Show Junnut 3 ryhmän kanssa)
Perjantai  Helsinki  Iina (opetus tapahtuu tasoryhmissä, joten tunnin tarkempi aika vahvistuu myöhemmin)
Lauantai klo 10.00 – 12.55 Espoo parillisina viikkoina  Sanna ja Pasi
Sunnuntai klo 17.00 – 18.10  Helsinki  Sanni

Show Junnut 2 -ryhmän lukuvuoden hinta on 3.280 €, maksu neljässä erässä. Syyskaudella 2 x 820 € ja kevätkaudella 2 x 820 €. Ensimmäisestä maksuerästä maksetaan 50 % kesäkuussa paikan vahvistamisen yhteydessä.

Show Junnut 3 -ryhmän alustava viikko-ohjelma:

Keskiviikko klo 16.45 – 18.10 Espoo  Mindy
Torstai klo 17.45 – 19.10 Espoo  Jari
Perjantai klo 16.45 – 17.40 Helsinki  Silja (yhteinen fysiikkatreeni Show Junnut 2 ryhmän kanssa)
Perjantai  Helsinki  Iina (opetus tapahtuu tasoryhmissä, joten tunnin tarkempi aika vahvistuu myöhemmin)
Sunnuntai klo 15.45 – 17.40 Espoo  Mindy

Show Junnut 3 -ryhmän lukuvuoden hinta on 4.960 €, maksu kahdeksassa erässä. Syyskaudella 4 x 620 € ja kevätkaudella 4 x 620 €. Hintaan sisältyy Anytime-lippu (arvo noin 2.950 €), joka mahdollistaa rajattoman treenaamisen avoimilla viikkotunneilla. Ensimmäisestä maksuerästä maksetaan 50 % kesäkuussa paikan vahvistamisen yhteydessä.

Teholeirillä oli tosi kivaa

Showtanssin koulutusohjelmien koetanssipäivät

Show Lasten koetanssit pidetään Espoon toimipisteessä torstaina 1.6.2023 klo 17.30 – 19.30.

Show Junnujen koetanssit pidetään Espoon toimipisteessä sunnuntaina 4.6.2023. Tilaisuus alkaa klo 11.45 kaikille yhteisellä alkuinfolla, jossa jokaisella oppilaalla pitää olla mukana yksi huoltaja. Hakijoiden suuresta määrästä johtuen oppilaat jaetaan ryhmiin, jotka tanssivat vuorollaan eri opettajien johdolla pitkin päivää. Varaattehan mukaan eväitä, koska päivä on pitkä. Koetanssi päättyy klo 19 mennessä.

Koetanssit sisältävät lattian poikki -harjoitteita ja ryhmässä opettajan johdolla tanssittavia koreografioita. Koetanssiin ei tarvitse valmistaa etukäteen soolotanssia.

Hakijalla on oltava huoltajan lupa. Hakijoita ei karsita ilmoittautumisten perusteella mutta heidät jaetaan useampiin ryhmiin ilmoittautuneiden määrän mukaan.

Vaikka et olisi ennakkoilmoittautunut koetanssiin voit silti tulla mukaan. Vastaanotto aukeaa puoli tuntia ennen koetanssin alkua.