Koulutusohjelmat

Skene musiikkiteatterikoulu

Skene on musiikkiteatterin koulutusohjelma, joka tarjoaa korkeatasoista laulun, tanssin ja näyttelijäntyön opetusta lapsille, nuorille ja aikuisille. Skene perustettiin Marco Bjurströmin ja Sinikka Sokan aloitteesta vuonna 2006 paikkaamaan lasten ja nuorten musiikkiteatterikoulutuksen vajetta Suomessa.

Lue lisää

Showtanssin koulutusohjelmat

Tarjoamme opetusta Showtanssin koulutusohjelmissa useassa ikäryhmässä (lapset, juniorit 1 ja juniorit 2). Koulutusohjelmien oppilaat valitaan koe-esiintymisten perusteella. Jokaisella ryhmällä on omat viikoittaiset tuntinsa. Tunteja voi olla missä tahansa StepUp Schoolin pääkaupunkiseudun toimipisteissä. Oppilaat sitoutuvat koulutusohjelmiin lukuvuoden ajaksi. Lasten ja junioreiden Showtanssin koulutusohjelmat huipentuvat ikäkausimestaruuskisoihin keväällä 2018, jonne ryhmät tekevät oman muodostelman. Lisäksi pyrimme tarjoamaan koulutusohjelmalaisille esiintymistilaisuuksia tanssikoulun promootioissa sekä muissa tapahtumissa.

Lue lisää

Streettanssin koulutusohjelmat

StepUp Schoolin Streettanssin koulutusohjelmat mahdollistavat itsensä kehittämisen tanssijana ja esiintyjänä tavoitteellisesti koulutusohjelmien omissa ryhmissä. Koulutusohjelmat sopivat sellaisille tanssin harrastajille, jotka haluavat harrastaa tanssia intensiivisesti ja kunnianhimoisesti sekä myös kilpailla siinä. Koulutusohjelmat antavat hyvät valmiudet tanssin jatko-opintoja ajatellen sillä koulutusohjelmiemme opettajat ovat Suomen huippuja omalla alallaan.

Lue lisää

StepUp Dancers

StepUp Schoolissa starttaa syksyllä 2017 täysin uudenlainen treeniryhmä, joka korvaa vanhat Show- ja Streettanssin 15+ koulutusohjelmat. Ryhmän jäsenet valitaan tiukan auditionin kautta ja heiltä odotetaan kovaa treenimotivaatiota, sitoutumista ryhmään sekä halua kehittyä niin tanssijana kuin esiintyjänä. Ryhmän jäsenet saavat täyden treenioikeuden kaikille tanssikoulun avoimille tunneille.

Lue lisää