Koulutusohjelmat

Skene musiikkiteatterikoulu

Skene on musiikkiteatterin koulutusohjelma, joka tarjoaa korkeatasoista laulun, tanssin ja näyttelijäntyön opetusta lapsille, nuorille ja aikuisille. Skene perustettiin Marco Bjurströmin ja Sinikka Sokan aloitteesta vuonna 2006 paikkaamaan lasten ja nuorten musiikkiteatterikoulutuksen vajetta Suomessa, tarkoituksenaan edistää ja kehittää suomalaista musiikkiteatteria.

Lue lisää

StepUp SkidiSKO

6–8 -vuotiaille lapsille tarjoamme omat SkidiSKO-treeniryhmät. SkidiSKO-ryhmissä meno on muita koulutusohjelmia rennompaa ja pääpaino on show- ja katutanssin perusteisiin tutustumisessa ja hauskanpidossa. Tällä hetkellä sekä Espoossa että Helsingissä on omat SkidiSKO-ryhmänsä, joiden oppilaat treenaavat yhdessä kahdesti viikossa.

Lue lisää

Showtanssin koulutusohjelmat

StepUp Schoolin Showtanssin koulutusohjelmat mahdollistavat itsensä kehittämisen tanssijana ja esiintyjänä tavoitteellisesti koulutusohjelmien omissa ryhmissä. Koulutusohjelmat sopivat sellaisille tanssin harrastajille, jotka haluavat harrastaa tanssia intensiivisesti ja kunnianhimoisesti sekä myös kilpailla siinä. Koulutusohjelmat antavat hyvät valmiudet tanssin jatko-opintoja ajatellen sillä koulutusohjelmiemme opettajat ovat Suomen huippuja omalla alallaan.

Lue lisää

Katutanssin koulutusohjelmat

Tarjoamme opetusta Katutanssin koulutusohjelmissa kahdessa eri ikäryhmässä (lapset ja junnut 1/2). Koulutusohjelmien oppilaat valitaan koe-esiintymisten perusteella ja oppilaat sitoutuvat ryhmiin lukuvuoden ajaksi. Koulutusohjelmat huipentuvat ikäkausimestaruuskisoihin, jonne ryhmät tekevät oman muodostelman. Lisäksi pyrimme tarjoamaan koulutusohjelmalaisille mahdollisuuksia harjoitella esiintymistä tanssikoulun promootioissa sekä muissa tapahtumissa.

Lue lisää

StepUp Trainees

StepUp Trainees -ryhmät (Show, Hip Hop ja Commercial) on tarkoitettu 16+ ikäisille oppilaille. Ryhmät toimivat luontevana jatkeena alle 16-vuotiaiden koulutusohjelmille, valmistaen oppilaita itsenäisempään ja monipuolisempaan treenaamisen, jota alasta kiinnostuneilta tanssijoilta vaaditaan.

Lue lisää