Koulutusohjelmat

Skene musiikkiteatterikoulu

Skene on musiikkiteatterin koulutusohjelma, joka tarjoaa korkeatasoista laulun, tanssin ja näyttelijäntyön opetusta lapsille, nuorille ja aikuisille. Skene perustettiin Marco Bjurströmin ja Sinikka Sokan aloitteesta vuonna 2006 paikkaamaan lasten ja nuorten musiikkiteatterikoulutuksen vajetta Suomessa.

Lue lisää

Kauden 2019-2020 uutuus: StepUp SkidiSKO

Syksyllä 2019 starttaavat täysin uusina tanssin koulutusohjelmina 6–8 -vuotiaiden lasten omat SkidiSKO-ryhmät. SkidiSKO-ryhmissä meno on muita koulutusohjelmia rennompaa ja pääpaino on Show- ja Streettanssin perusteisiin tutustumisessa ja hauskanpidossa. Jokaisella toimipisteellä on oma SkidiSKO-ryhmänsä, jossa oppilaat treenaavat yhdessä kahdesti viikossa.

Lue lisää

Showtanssin koulutusohjelmat

StepUp Schoolin Showtanssin koulutusohjelmat mahdollistavat itsensä kehittämisen tanssijana ja esiintyjänä tavoitteellisesti koulutusohjelmien omissa ryhmissä. Koulutusohjelmat sopivat sellaisille tanssin harrastajille, jotka haluavat harrastaa tanssia intensiivisesti ja kunnianhimoisesti sekä myös kilpailla siinä. Koulutusohjelmat antavat hyvät valmiudet tanssin jatko-opintoja ajatellen sillä koulutusohjelmiemme opettajat ovat Suomen huippuja omalla alallaan.

Lue lisää

Streettanssin koulutusohjelmat

Tarjoamme opetusta Streettanssin koulutusohjelmissa kahdessa eri ikäryhmässä (lapset ja junnut 1/2). Koulutusohjelmien oppilaat valitaan koe-esiintymisten perusteella ja oppilaat sitoutuvat ryhmiin lukuvuoden ajaksi. Koulutusohjelmat huipentuvat ikäkausimestaruuskisoihin, jonne ryhmät tekevät oman muodostelman. Lisäksi pyrimme tarjoamaan koulutusohjelmalaisille mahdollisuuksia harjoitella esiintymistä tanssikoulun promootioissa sekä muissa tapahtumissa.

Lue lisää

StepUp Show ja Urban Trainees

StepUp Show Trainees ja StepUp Urban Trainees ryhmät on tarkoitettu 16+ ikäisille, tiukkaa treeniä kaipaaville oppilaille. Ryhmät toimivat luontevana jatkeena alle 16-vuotiaiden koulutusohjelmille. Samalla ne valmistavat oppilaita itsenäisempään ja monipuolisempaan treenaamisen, jota alasta kiinnostuneilta tanssijoilta vaaditaan.

Lue lisää

StepUp vapaaoppilaat

18+ ikäisille oppilaille, jotka haluavat treenata tosissaan kohti tanssin ammattilaisuutta, tarjoamme mahdollisuutta hakea tanssikoulun vapaa- ja puolivapaaoppilaspaikkoja. Ohjelmaan valitut oppilaat saavat tanssikoulun Anytime-kortin joko ilmaiseksi tai puoleen hintaan, mikä mahdollistaa monipuolisen ja runsaan treenaamisen.

Lue lisää