Koulutusohjelmat

Skene musiikkiteatterikoulu

Skene on musiikkiteatterin koulutusohjelma, joka tarjoaa korkeatasoista laulun, tanssin ja näyttelijäntyön opetusta lapsille, nuorille ja aikuisille. Skene perustettiin Marco Bjurströmin ja Sinikka Sokan aloitteesta vuonna 2006 paikkaamaan lasten ja nuorten musiikkiteatterikoulutuksen vajetta Suomessa.

Lue lisää

Showtanssin koulutusohjelmat

StepUp Schoolin Showtanssin koulutusohjelmat mahdollistavat itsensä kehittämisen tanssijana ja esiintyjänä tavoitteellisesti koulutusohjelmien omissa ryhmissä. Koulutusohjelmat sopivat sellaisille tanssin harrastajille, jotka haluavat harrastaa tanssia intensiivisesti ja kunnianhimoisesti sekä myös kilpailla siinä. Koulutusohjelmat antavat hyvät valmiudet tanssin jatko-opintoja ajatellen sillä koulutusohjelmiemme opettajat ovat Suomen huippuja omalla alallaan.

Lue lisää

Streettanssin koulutusohjelmat

Tarjoamme opetusta Streettanssin koulutusohjelmissa useassa ikäryhmässä (lapset, juniorit 1 ja juniorit 2). Koulutusohjelmien oppilaat valitaan koe-esiintymisten perusteella ja oppilaat sitoutuvat ryhmiin lukuvuoden ajaksi. Koulutusohjelmat huipentuvat ikäkausimestaruuskisoihin, jonne ryhmät tekevät oman muodostelman. Lisäksi pyrimme tarjoamaan koulutusohjelmalaisille esiintymistilaisuuksia tanssikoulun promootioissa sekä muissa tapahtumissa.

Lue lisää

StepUp Show ja Urban Trainees

Syksyllä 2018 starttaavat uudet StepUp Show Trainees ja StepUp Urban Trainees ryhmät, jotka on tarkoitettu 15–17 -vuotiaille, tiukkaa treeniä haluaville oppilaille. Ryhmät toimivat luontevana jatkeena alle 15-vuotiaiden koulutusohjelmille. Samalla ne valmistavat oppilaita itsenäisempään treenaamisen, jota alasta kiinnostuneilta tanssijoilta vaaditaan.

Lue lisää

StepUp Dancers Program

18+ ikäisille oppilaille, jotka haluavat treenata tosissaan kohti tanssin ammattilaisuutta, tarjoamme mahdollisuutta hakea tanssikoulun vapaa- ja puolivapaaoppilaspaikkoja uuden StepUp Dancers Program:in muodossa. Ohjelmaan valitut oppilaat saavat tanssikoulun Anytimen joko ilmaiseksi tai puoleen hintaan, mikä mahdollistaa monipuolisen ja runsaan treenaamisen.

Lue lisää