Koulutusohjelmat

Skene musiikkiteatterikoulu

Skene -musiikkiteatterin koulutusohjelma perustettiin vuonna 2006 Marco Bjurströmin ja Sinikka Sokan aloitteesta paikkaamaan lasten ja nuorten musiikkiteatterikoulutuksen vajetta Suomessa. Nyt koulutusohjelmamme on jo 18 vuoden ajan tarjonnut korkeatasoista laulun, tanssin ja näyttelijäntyön opetusta lapsille, nuorille ja aikuisille sekä osaltaan edistänyt ja kehittänyt suomalaista musiikkiteatteria.

Lue lisää

Showtanssin koulutusohjelmat

StepUp Schoolin Showtanssin koulutusohjelmat mahdollistavat itsensä kehittämisen tanssijana ja esiintyjänä tavoitteellisesti koulutusohjelmien omissa ryhmissä. Koulutusohjelmat sopivat sellaisille tanssin harrastajille, jotka haluavat harrastaa tanssia intensiivisesti ja kunnianhimoisesti sekä myös kilpailla siinä. Koulutusohjelmat antavat hyvät valmiudet tanssin jatko-opintoja ajatellen sillä koulutusohjelmiemme opettajat ovat Suomen huippuja omalla alallaan.

Lue lisää

Katutanssin koulutusohjelmat

Tarjoamme opetusta Katutanssin koulutusohjelmissa kahdessa eri ikäryhmässä, Lapset ja Junnut. Koulutusohjelmien oppilaat valitaan koe-esiintymisten perusteella ja oppilaat sitoutuvat ryhmiin lukuvuoden ajaksi. Koulutusohjelmat huipentuvat ikäkausimestaruuskisoihin, jonne ryhmät tekevät oman muodostelman. Lisäksi pyrimme tarjoamaan koulutusohjelmalaisille mahdollisuuksia harjoitella esiintymistä tanssikoulun promootioissa sekä muissa tapahtumissa.

Lue lisää

StepUp SkidiSKO

6–8 -vuotiaille lapsille tarjoamme hauskat ja monipuoliset SkidiSKO-treeniryhmät, joissa meno on muita koulutusohjelmia rennompaa ja pääpaino on show- ja katutanssin perusteisiin tutustumisessa ja hauskanpidossa. Espoossa ja Helsingissä on omat ryhmänsä, jotka treenaavat kahdesti viikossa.

Lue lisää

Chaos ja Fuse

Chaos ja Fuse -ryhmät on tarkoitettu 16+ ikäisisille, katutansseista, commercialista ja kisaamisesta ja/tai esiintymisestä kiinnostuneille tanssijoille. Ryhmät toimivat luontevana jatkeena alle 16-vuotiaiden koulutusohjelmille, valmistaen oppilaita itsenäisempään ja monipuolisempaan treenaamisen, jota alasta kiinnostuneilta tanssijoilta vaaditaan.

Lue lisää

Bloom

Bloom on tarkoitettu 16+ ikäisille, PA-lajeista, kisaamisesta ja esiintymisestä kiinnostuneille tanssijoille. Pyrimme tukemaan oppilaiden kehittymistä luoviksi, monipuolisiksi ja esiintymiskykyisiksi tanssijoiksi, jotka kykenevät itsenäiseen treenaamiseen.

Lue lisää