Kauden 2019-2020 uutuus: StepUp SkidiSKO

Syksyllä 2019 starttaavat täysin uusina tanssin koulutusohjelmina 6–8 -vuotiaiden lasten omat SkidiSKO-ryhmät. SkidiSKO-ryhmissä meno on muita koulutusohjelmia rennompaa ja pääpaino on Show- ja Streettanssin perusteisiin tutustumisessa ja hauskanpidossa. Jokaisella toimipisteellä on oma SkidiSKO-ryhmänsä, jossa oppilaat treenaavat yhdessä kahdesti viikossa.

SkidiSKO-ryhmien sisältö kaudella 2019–2020

SkidiSKO-ryhmien oppilaat valitaan soveltuvuustestin perusteella toimipistekohtaisesti. Jokaisella ryhmällä on omat viikoittaiset tuntinsa. Oppilaat sitoutuvat ryhmiin koko lukuvuoden ajaksi. SkidiSKO-ryhmissä kilpailu ei ole pääasia vaan Show- ja Streettanssin perusteisiin tutustuminen. Ryhmien oppilaat osallistuvat johonkin myöhemmin ilmoitettavaan tanssitapahtumaan/-katselmukseen. Lisäksi pyrimme tarjoamaan oppilaille mahdollisuuksia päästä kokeilemaan esiintymistä tanssikoulun promootioissa sekä muissa tapahtumissa.

SkidiSKO-ryhmien hintaan sisältyy ohjelmassa mainitut tanssitunnit sekä syyskauden starttipäivä tanssikoululla. Lisäksi hintaan sisältyy ryhmän esiintymis- ja edustusvaatteet.

Huom! Tanssitapahtuman/-katselmuksen osallistumismaksut sekä mahdolliset matka- ja majoituskulut eivät sisälly hintaan.

SkidiSKO-ryhmien oppilaat saavat 50 %:n alennuksen avoimien viikkotuntien lipuista. Alennus on voimassa huhtikuun 2020 loppuun asti.

SkidiSKO-ryhmien alustava viikko-ohjelma ja hinta kaudella 2019–2020

SkidiSKO-ryhmiin voivat hakea vuonna 2011-2013 syntyneet. Kaikkien ryhmien (Espoo, Helsinki ja Vantaa) opettajina toimivat Netta Rekomaa ja Sarppa Seppänen. Opetusta on yhteensä 2 tuntia viikossa per ryhmä. Lisäksi syyskauden starttipäivä StepUp Schoolissa.

Katso tuntien ajankohdat syyskauden aikataulusta.

Lukuvuoden hinta 1.180 €, maksu neljässä erässä. Syyskaudella 2 x 295 € ja kevätkaudella 2 x 295 €.

SkidiSKO-ryhmien soveltuvuustestit

Ryhmien soveltuvuustestit pidetään Espoon toimipisteessä helatorstaina 30.5. klo 10.00-11.00. Testit sisältävät helppoja ja hauskoja lattian poikki tehtäviä harjoitteita sekä tanssimista ryhmässä opettajan johdolla.

Ilmoittaudu SkidiSKO-ryhmien soveltuvuustestiin 27.5. mennessä ››

Hakijoita ei karsita ilmoittautumisten perusteella, vaan kaikkia hakijoita pyydetään saapumaan paikalle soveltuvuustestiin yllä ilmoitettuna ajankohtana.