Skene musiikkiteatterikoulu

Skene on musiikkiteatterin koulutusohjelma, joka tarjoaa korkeatasoista laulun, tanssin ja näyttelijäntyön opetusta lapsille, nuorille ja aikuisille. Skene perustettiin Marco Bjurströmin ja Sinikka Sokan aloitteesta vuonna 2006 paikkaamaan lasten ja nuorten musiikkiteatterikoulutuksen vajetta Suomessa.

Innostavien ja ammattitaitoisten opettajien johdolla tarjoamme opiskelijoillemme hauskan ja sopivasti haastavan oppimisen mahdollisuuden. Koulutuksella pyritään tukemaan osallistujien omia vahvuuksia.

IMG_5391

Koulun opettajina toimivat tällä hetkellä mm. Sinikka Sokka, Marco Bjurström, Pauliina Kiuru, Aki Haikonen, Elina Lähde, Nea-Maria Alanko, Suvi Koivusalo, Mindy Lindblom ja Tuomas Kesälä. Skenen käyneitä lapsia ja nuoria on ollut mukana useissa suosituissa ammattiteattereiden musikaaleissa kuten esimerkiksi High School Musical 1:ssa ja 2:ssa, Maija Poppasessa, Spring Awakeningissä, Tohtori Zivagossa, Tarzanissa, RENT:issä, Billy Elliotissa, Shrekissä, Kirka-musikaalissa, Myrskyluodon Maijassa ja Mamma Miassa.

Pyrimme tarjoamaan Skenen oppilaille esiintymismahdollisuuksia mm. tanssikoulun promootioissa ja muissa tapahtumissa. Lukuvuoden opetus huipentuu ryhmien omiin musiikkiteatteriesityksiin Aleksanterin teatterin lavalla toukokuussa 2021.

Syksyllä 2020 käynnistyvällä kaudella opetusta on tarjolla kahdessa eri ikäryhmässä: juniorit (13-15 v.) sekä aikuiset 16+ v. Opetustoimipisteinä on StepUp Schoolin pääkaupunkiseudun toimipisteet. Lisäksi oppilaille järjestetään keväällä 2021 leiri Kisakallion Urheiluopistossa Lohjalla.

Skene on koulutusohjelma, jossa on mahdollista oppia, kasvaa ja kokeilla kaikkia musiikkiteatterin osa-alueita samassa paikassa. Hyvän startin jälkeen moni alumneistamme onkin päätynyt jo ammattilaiseksi tai jatko-opiskelemaan.

SONY DSC

Tarjoamme myös avoimia, koulutusohjelmien ulkopuolisia, viikottaisia Skene-tunteja lapsille Helsingissä ja Espoossa (5–6 v., 7–9 v. ja 9–12 v.). Lue lisää ››

Hauskanpitoa, onnistumisia, mokauksia, tunnemyllerryksiä ja oman itsensä ylittämistä – kaikkea tätä on luvassa Skene musiikkiteatterikoulussa.

Tervetuloa uskaltamaan!