Skene musiikkiteatterikoulu

Skene on musiikkiteatterin koulutusohjelma, joka tarjoaa korkeatasoista laulun, tanssin ja näyttelijäntyön opetusta lapsille, nuorille ja aikuisille. Skene perustettiin Marco Bjurströmin ja Sinikka Sokan aloitteesta vuonna 2006 paikkaamaan lasten ja nuorten musiikkiteatterikoulutuksen vajetta Suomessa.

Innostavien ja ammattitaitoisten opettajien johdolla tarjoamme opiskelijoillemme hauskan ja sopivasti haastavan oppimisen mahdollisuuden. Koulutuksella pyritään tukemaan osallistujien omia vahvuuksia.

IMG_5391

Koulun opettajina toimivat tällä hetkellä mm. Sinikka Sokka, Marco Bjurström, Peter Pihlström, Tuomas Kesälä, Linda Hasan, Jyri NumminenSanni Järveläinen, Pauliina Kiuru ja Jemina Sillanpää, Aki Haikonen, Hanna Häyhä, Mindy Lindblom, Elina Lähde ja Jermo Grundström. Skenen käyneitä lapsia ja nuoria on ollut mukana useissa suosituissa ammattiteattereiden musikaaleissa kuten esimerkiksi High School Musical 1:ssa ja 2:ssa, Maija Poppasessa, Spring Awakeningissä, Tohtori Zivagossa, Tarzanissa, RENT:issä, Billy Elliotissa, Shrekissä, Kirka-musikaalissa, Myrskyluodon Maijassa ja Mamma Miassa.

Pyrimme tarjoamaan Skenen oppilaille esiintymismahdollisuuksia mm. tanssikoulun promootioissa ja muissa tapahtumissa. Lukuvuoden opetus huipentuu ryhmien omiin musiikkiteatteriesityksiin Aleksanterin teatterin lavalla toukokuussa 2019.

Syksyllä 2019 käynnistyvällä kaudella opetusta on tarjolla kolmessa eri ikäryhmässä: lapset (9–12 v.), juniorit (13-15 v.) sekä aikuiset 16–25 v. Opetustoimipisteenä on StepUp Schoolin Helsingin toimipiste. Lisäksi oppilaille järjestetään keväällä 2020 leiri Kisakallion Urheiluopistossa Lohjalla.

Skene on koulutusohjelma, jossa on mahdollista oppia, kasvaa ja kokeilla kaikkia musiikkiteatterin osa-alueita samassa paikassa. Hyvän startin jälkeen moni alumneistamme onkin päätynyt jo ammattilaiseksi tai jatko-opiskelemaan.

SONY DSC

Tarjoamme myös avoimia, koulutusohjelmien ulkopuolisia, viikottaisia Skene-tunteja lapsille Helsingissä (5–6 v. ja 7–9 v.). Katso tarkemmat tiedot syyskauden aikataulusta.

Hauskanpitoa, onnistumisia, mokauksia, tunnemyllerryksiä ja oman itsensä ylittämistä – kaikkea tätä on luvassa Skene musiikkiteatterikoulussa.

Tervetuloa uskaltamaan!