Yhteystiedot

StepUp School toimisto

StepUp Schoolin toimisto palvelee puhelimitse ja sähköpostitse arkisin klo 10.00-17.00.

StepUp Schoolin henkilökunta
Helsingin toimisto Kaikukatu 4 A 00530 Helsinki
Espoon toimisto Piispanportti 12 B 02200 Espoo

Tanssituntien lippuja voi ostaa joko verkkokaupasta tai tanssikoulun vastaanotoista (Helsinki, Espoo ja Vantaa) niiden aukioloaikoina. Tanssikoulun vastaanotot aukeavat puoli tuntia ennen kyseisen toimipisteen ensimmäisen tunnin alkua ja sulkeutuvat päivän viimeisen tunnin alettua, tanssituntien aikatauluun » Lippuja ei ole myynnissä tanssikoulun toimistolla.

Toimistolla voit asioida sopimalla tapaamisesta ennakkoon kanssamme.

StepUp Schoolin henkilökunta StepUp Agency

Ota yhteyttä

StepUpin toiminnassa noudatetaan turvallisen tilan periaatteita, jossa jokaisella on vapaus olla sellainen kuin on ilman pilkkaa, syrjintää tai häirintää.

Haluatko antaa meille palautetta tai olla yhteydessä meihin anonyymisti vaikkapa kiusaamis- tai häirintätapauksessa? Klikkaa alla olevaa nuolta.

Täyttämällä lomakkeen voit lähettää meille palautetta, myös anonyymisti. Ainoastaan *:llä merkityt kohdat ovat pakollisia. Mikäli haluat, että vastaamme sinulle, jätäthän yhteystietosi.

Helsinki

Kaikukatu 4 A, 6. krs Sörnäinen, ovikoodi 1809

Toimitilamme Helsingissä sijaitsevat Sörnäisissä, Elannon entisessä Leipätehtaassa. Käynti tanssikoulun tiloihin tapahtuu sisäpihalta, ovikoodi 1809. Tanssikoulun vastaanotto aukeaa puoli tuntia ennen ensimmäisen tunnin alkua ja sulkeutuu päivän viimeisen tunnin alettua. Tanssituntien aikatauluun »

Julkiset kulkuyhteydet ovat hyvät, paikalle pääsee mm. Hämeentietä ja Sörnäisten rantatietä liikennöivillä busseilla. Sörnäisten ja Hakaniemen metroasemat ovat 5–10 minuutin kävelymatkan päässä. Hämeentien remontin aikana raitiovaunut eivät kulje Hämeentiellä, vaan lähin raitiovaunupysäkki on Karhupuisto. Voit hakea itsellesi sopivimmat reitit ja aikataulut Reittioppaasta ».

Pihalla ja lähikaduilla on rajoitetusti maksullisia parkkipaikkoja.

https://maps.googleapis.com/maps/api/staticmap?center=Kaikukatu+4&zoom=15&scale=false&size=600x300&maptype=roadmap&format=png&visual_refresh=true&markers=size:mid%7Ccolor:0xff0000%7Clabel:%7Ckaikukatu+4&key=AIzaSyBmvosJxge9wCp3h2re9I_VjABA4zSqkak

Espoo

Piispanportti 12 B Matinkylä

StepUp School Espoon toimitilat sijaitsevat Isoa Omenaa vastapäätä, Länsiväylän pohjoispuolella. Tanssikoulun vastaanotto aukeaa puoli tuntia ennen ensimmäisen tunnin alkua ja sulkeutuu päivän viimeisen tunnin alettua. Tanssituntien aikatauluun »

Espoon toimipisteeseen pääsee erinomaisesti metrolla (Matinkylän asema) sekä kaikilla Matinkylän metroasemalle ajavilla busseilla. Voit hakea itsellesi sopivimmat reitit ja aikataulut Reittioppaasta »

Piispanportti 12:n kiinteistön pohjakerroksessa on maksullisia parkkipaikkoja (parkkimaksu 1 €/h). Pohjakerroksesta (-2. krs) pääset kätevästi B-rapun kautta hissillä tai portaita pitkin StepUp Schooliin (1. krs). Kiinteistön toinen parkkihallikerros on kokonaan Elixian vuokraama ja siellä voi pysäköidä vain Elixian parkkiluvalla. Myös Ison Omenan, Länsikeskuksen ja Olarin Prisman parkkihallit ovat lyhyen kävelymatkan päässä.

https://maps.googleapis.com/maps/api/staticmap?center=piispanportti+12+espoo&zoom=15&scale=false&size=600x300&maptype=roadmap&format=png&visual_refresh=true&markers=size:mid%7Ccolor:0xff0000%7Clabel:%7Cpiispanportti+12+espoo&key=AIzaSyBmvosJxge9wCp3h2re9I_VjABA4zSqkak

Vantaa

Patotie 2, 2. krs Myyrmäki

StepUp School Vantaan valoisat salit sijaisevat Myyrmäessä, aivan Louhelan aseman vieressä. Tanssikoulun vastaanotto aukeaa puoli tuntia ennen ensimmäisen tunnin alkua ja sulkeutuu päivän viimeisen tunnin alettua. Tanssituntien aikatauluun »

Paikalle pääsee parhaiten kehäradan junilla I ja P (matka-aika P-junalla Helsingin rautatieasemalta Louhelan asemalle on 17 minuuttia) sekä kaikilla Louhelan aseman kautta liikennöivillä busseilla. Voit hakea itsellesi sopivimmat reitit ja aikataulut Reittioppaasta »

Patotien päässä, tanssikoulun vierellä on muutamia parkkipaikkoja.

https://maps.googleapis.com/maps/api/staticmap?center=patotie+2+vantaa&zoom=15&scale=false&size=600x300&maptype=roadmap&format=png&visual_refresh=true&markers=size:mid%7Ccolor:0xff0000%7Clabel:%7Cpatotie+2+vantaa&key=AIzaSyBmvosJxge9wCp3h2re9I_VjABA4zSqkak