Yhteystiedot

StepUp School toimisto

StepUp Schoolin toimisto palvelee puhelimitse ja sähköpostitse arkisin klo 10.00–17.00.

StepUp Schoolin henkilökunta
Helsingin toimisto Kaikukatu 4 A 00530 Helsinki
Espoon toimisto Piispanportti 12 B 02200 Espoo

Tanssituntien lippuja voi ostaa joko verkkokaupasta tai tanssikoulun vastaanotoista (Helsinki Sörnäinen tai Espoo Matinkylä) niiden aukioloaikoina. Tanssikoulun vastaanotot aukeavat puoli tuntia ennen kyseisen toimipisteen ensimmäisen avoimen viikkotunnin alkua ja sulkeutuvat päivän viimeisen avoimen viikkotunnin alettua, tanssituntien aikatauluun ». Lippuja ei ole myynnissä tanssikoulun toimistolla. Toimistolla voit asioida sopimalla tapaamisesta ennakkoon kanssamme. 

StepUp Schoolin henkilökunta StepUp Agency

Ota yhteyttä

  StepUpin toiminnassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita.

  Jokaisella on oikeus ja vapaus osallistua toimintaamme sellaisena kuin on, ilman rasismia, pilkkaa, syrjintää tai häirintää.

  Haluatko antaa meille palautetta tai olla yhteydessä meihin anonyymisti esim. kiusaamis- tai häirintätapauksessa? Klikkaa alla olevaa nuolta.

  Täyttämällä lomakkeen voit lähettää meille palautetta, myös anonyymisti. Ainoastaan *:llä merkityt kohdat ovat pakollisia. Mikäli haluat, että vastaamme sinulle, jätäthän yhteystietosi.


  Helsinki

  Kaikukatu 4 A, 3. krs Sörnäinen, ovikoodi 3809

  Tanssikoulu StepUp School Helsinki sijaitsee Sörnäisissä, Elannon entisessä Leipätehtaassa. Käynti tanssikoulun tiloihin tapahtuu sisäpihalta, ovikoodi 3809. Tanssikoulun vastaanotto aukeaa puoli tuntia ennen ensimmäisen avoimen viikkotunnin alkua ja sulkeutuu päivän viimeisen avoimen viikkotunnin alettua. Tanssituntien aikatauluun »

  Julkiset kulkuyhteydet ovat hyvät, paikalle pääsee mm. Hämeentietä ja Sörnäisten rantatietä liikennöivillä raitiovaunuilla ja busseilla. Sörnäisten ja Hakaniemen metroasemat ovat 5–10 minuutin kävelymatkan päässä. Voit hakea itsellesi sopivimmat reitit ja aikataulut Reittioppaasta ».

  Pihalla ja lähikaduilla on rajoitetusti maksullisia parkkipaikkoja.

  Vuokraamme Helsingin salejamme myös ulkopuolisille käyttäjille. Lue lisää ja tutustu saleihin ››

  https://maps.googleapis.com/maps/api/staticmap?center=Kaikukatu+4&zoom=15&scale=false&size=600x300&maptype=roadmap&format=png&visual_refresh=true&markers=size:mid%7Ccolor:0xff0000%7Clabel:%7Ckaikukatu+4&key=AIzaSyBmvosJxge9wCp3h2re9I_VjABA4zSqkak

  Espoo

  Piispanportti 12 B Matinkylä

  Tanssikoulu StepUp School Espoo sijaitsee Matinkylässä, Isoa Omenaa vastapäätä, Länsiväylän pohjoispuolella. Tanssikoulun vastaanotto aukeaa puoli tuntia ennen ensimmäisen avoimen viikkotunnin alkua ja sulkeutuu päivän viimeisen avoimen viikkotunnin alettua. Tanssituntien aikatauluun »

  Espoon toimipisteeseen pääsee metrolla (Matinkylän asema) sekä kaikilla Matinkylän metroasemalle tai Länsiväylää Ison Omenan ohi ajavilla busseilla tai Piispansiltaa ajavilla busseilla. Voit hakea itsellesi sopivimmat reitit ja aikataulut Reittioppaasta »

  Piispanportti 12:n kiinteistön pohjakerroksessa on maksullisia parkkipaikkoja. Pohjakerroksesta (-2. krs) pääset kätevästi B-rapun kautta hissillä tai portaita pitkin StepUp Schooliin (1. krs). Kiinteistön toinen parkkihallikerros on kokonaan Elixian vuokraama ja siellä voi pysäköidä vain Elixian parkkiluvalla. Myös Ison Omenan, Länsikeskuksen ja Olarin Prisman parkkihallit ovat lyhyen kävelymatkan päässä.

  Vuokraamme Espoon salejamme myös ulkopuolisille käyttäjille. Lue lisää ja tutustu saleihin ››

  https://maps.googleapis.com/maps/api/staticmap?center=piispanportti+12+espoo&zoom=15&scale=false&size=600x300&maptype=roadmap&format=png&visual_refresh=true&markers=size:mid%7Ccolor:0xff0000%7Clabel:%7Cpiispanportti+12+espoo&key=AIzaSyBmvosJxge9wCp3h2re9I_VjABA4zSqkak

  Tapanila pop-up

  Tapanilan Urheilukeskuksen Erätalo Erätie 3, sisäänkäynti A2

  StepUp Schoolin Tapanilan pop-up -tanssikoulu sijaitsee Tapanilan Urheilukeskuksen Erätalon pitkän sivun oikean puoleisessa päädyssä, sisäänkäynti A2. Tapanilan toimipisteessä ei ole StepUp Schoolin vastaanottoa eikä lipunmyyntiä, vaan asiat hoidetaan keskitetysti toimiston kautta, tapanila@stepup.fi. Tapanilan ilmoittatumis- ja lippukäytännöt eroavat muiden toimipisteiden käytännöistä. Lue lisää alla olevasta linkistä: Tapanilan pop up -toimipiste. Tapanilan tuntien aikataulu löytyy täältä ››

  Keskukselle on helppo tulla niin julkisilla kuin autolla. Jos saavut junalla, jää pois Tapanilan asemalla, jolta on noin 10 minuutin kävelymatka keskukselle. Tällöin käyntiosoite on Hiidenkiventie 21.

  Jos tulet paikalle autolla, on käyntiosoite Erätie 3. Keskukselta löytyy runsaasti ilmaisia parkkipaikkoja.

   

  https://maps.googleapis.com/maps/api/staticmap?center=er%C3%A4tie+3+helsinki&zoom=15&scale=false&size=600x300&maptype=roadmap&format=png&visual_refresh=true&markers=size:mid%7Ccolor:0xff0000%7Clabel:%7Cer%C3%A4tie+3+helsinki&key=AIzaSyBmvosJxge9wCp3h2re9I_VjABA4zSqkak