Lasten tunnit

Lasten tanssitunneilla on hyvä meininki! Tärkeintä on tarjota lapselle onnistumisen kokemuksia. Hauskan tekemisen lomassa lapsi oppii oman kehon käyttöä ja kehittää itseluottamustaan kannustavassa ilmapiirissä.

Tuntien lajivalikoima kasvaa lapsen iän mukana Show– ja Street-tunneista Dancemixin, Lockingin ja Skene-musiikkiteatterituntien maailmaan. Pojat voivat treenata joko omissa Boys’ Club -ryhmissään tai sekaryhmissä yhdessä tyttöjen kanssa. Syksyn 2022 uusina tunteina alkavat musiikkiteatteripitoinen Skene satutanssi -tunti 3-6 -vuotiaille sekä kehitysvammaisille suunnattu Skene Special -tunti 7–12 -vuotiaille.

Kaikki lasten tunnit sopivat myös aloittelijoille. Intensiivisempää treeniä haluavat voivat hakea mukaan myös tanssin tai musiikkiteatterin koulutusohjelmiin.

Ennen ensimmäistä käyntiäsi tutustu ilmoittautumisohjeeseen ja hinnastoon. Virheostosten välttämiseksi suosittelemme kokeilemaan tuntia kertalipulla ennen pitempiaikaisen lipun ostamista, jos tunti ei ole lapselle entuudestaan tuttu.

Vi har också svenskspråkiga och tvåspråkiga danstimmar för barn i Esbo! Läs mera ››

Asiakkaidemme kommetteja lasten tunneista:

” Hyvä positiivinen energia ja lämminhenkisyys, lapsi kokee olevansa aina tervetullut tunnille. ”

” Teille on mukavaa jättää lapsi tanssitunnille, kun palvelu on positiivista ja rentoa. Lapsiin ja nuoriin suhtaudutaan iloisesti. ”

” Haluan antaa erityistä palautetta poikien aivan loistavasta opettajasta Pasi Mäkelästä. En ole törmännyt vastaaviin pedagogisiin taitoihin koskaan aiemmin lastemme lukuisissa eri harrastusryhmissä. ”

” Hienoa että teillä on mahdollisuus ostaa 10-kerran sarjakortteja myös lasten tunneille. Kiitos hyvästä opetuksesta ja aina ystävällisestä asiakaspalvelusta. ”

” Poikien tunnit jotain ihan sanoinkuvaamattoman hienoa! Täällä tehdään niin hienoa työtä lasten kanssa, että en voi kuin olla itse todella onnellinen tästä mahdollisuudesta, että meidän lapset voivat tässä tanssikoulussa käydä ? Opet ovat aivan huiput! ”