Lasten tunnit

StepUp Schoolin lasten tanssitunneilla on hyvä meininki! Tärkeintä on tarjota lapselle onnistumisen kokemuksia. Hauskan tekemisen lomassa lapsi oppii oman kehon käyttöä ja kehittää itseluottamustaan kannustavassa ilmapiirissä.

Lasten tuntien valikoimasta löytyvät Show– ja Street-tunnit ja näitä yhdistelevä Dancemix sekä Skene-musiikkiteatteritunnit. Pojat voivat treenata joko omissa Boys’ Club -ryhmissään tai sekaryhmissä yhdessä tyttöjen kanssa. Kehitysvammaisille 7–12 -vuotiaille lapsille löytyy Skene Special -musiikkiteatteritunti.

Kaikki lasten tunnit sopivat myös aloittelijoille. Intensiivisempää treeniä haluavat voivat hakea mukaan myös tanssin koulutusohjelmiin.

Lasten omat tunnit on tarkoitettu 3-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille. Perheen pienimmät lapset voivat tulla treenaamaan yhdessä vanhempansa tai muun läheisen aikuisen kanssa lasten ja aikuisten yhteisille tanssitunneille ››

Vi har också tvåspråkiga danstimmar för barn i Esbo! Läs mera ››

Information in English ››

Hyvä positiivinen energia ja lämminhenkisyys, lapsi kokee olevansa aina tervetullut tunnille.

Avarat ja valoisat toimitilat

Olemme avanneet kesällä 2022 Helsingin Sörnäisiin uudet upeat toimitilat. Toinen toimipisteemme sijaitsee Espoon Matinkylässä. Tervetuloa nauttimaan tanssista valoisissa ja avarissa saleissamme! Lisäksi meillä on pop-up toimipiste Tapanilassa Tapanilan Urheilukeskuksen yhteydessä. Kaikkien toimipisteiden yhteystiedot.

Reilut ja joustavat lippuvaihtoehdot

Lippuvaihtoehtomme ovat monipuoliset. Tunneilla voi käydä omaan tahtiin joko esim. kertalipuilla, sarjalipuilla tai kausimaksuilla. Ennen ensimmäistä käyntiäsi tutustu ilmoittautumisohjeeseen ja hinnastoon. Virheostosten välttämiseksi suosittelemme kokeilemaan tuntia kertalipulla ennen pitempiaikaisen lipun ostamista, jos tunti ei ole lapselle entuudestaan tuttu.

Asiakkaidemme kommetteja lasten tunneista:

” Teille on mukavaa jättää lapsi tanssitunnille, kun palvelu on positiivista ja rentoa. Lapsiin ja nuoriin suhtaudutaan iloisesti. ”

” Haluan antaa erityistä palautetta poikien aivan loistavasta opettajasta Pasi Mäkelästä. En ole törmännyt vastaaviin pedagogisiin taitoihin koskaan aiemmin lastemme lukuisissa eri harrastusryhmissä. ”

” Hienoa että teillä on mahdollisuus ostaa 10-kerran sarjakortteja myös lasten tunneille. Kiitos hyvästä opetuksesta ja aina ystävällisestä asiakaspalvelusta. ”

” Poikien tunnit jotain ihan sanoinkuvaamattoman hienoa! Täällä tehdään niin hienoa työtä lasten kanssa, että en voi kuin olla itse todella onnellinen tästä mahdollisuudesta, että meidän lapset voivat tässä tanssikoulussa käydä ? Opet ovat aivan huiput! ”