StepUp-synttärit

Lasten tanssilliset synttärit ovat vaivaton vaihtoehto perinteisille syntymäpäiväjuhlille ja varmasti mieleenpainuva tapahtuma, josta lapset puhuvat vielä pitkään. Synttärit pitää StepUp Schoolin kokenut lastentanssiopettaja, jonka johdolla opetellaan helppoja tansseja, leikitään ja pidetään hauskaa.

Ohjelmassa on yhteisen tanssinopettelun lisäksi mm. vapaamuotoista discoilua, pullonpyöritystä, mehuhetki ja popcornin valmistusta. Lasten tanssisynttärit on tarkoitettu yli 7-vuotiaille lapsille. Halutessasi voit myös tilata opettajan teille kotiin tanssittamaan lapsia. Synttärit on tilattavissa toimipisteisiimme Espoon Matinkylässä ja Helsingin Sörnäisissä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous juuri Teille sopivista synttäreistä: school@stepup.fi

Pyydäthän tarjousta hyvissä ajoin (noin kuukausi ennen juhlapäivää), jotta varmasti saamme varattua sopivan opettajan ja salin juhlianne varten.

Hinnat:

Just Dance -paketti 250 euroa (kesto 60 min).
Sopii parhaiten yli 10-vuotiaille ja sitä vanhemmille sankareille, jotka haluavat keskittyä vain tanssimiseen. Koe StepUpin tanssitunti omalla porukalla!

Party and Dance -paketti 265 euroa (kesto 120 min).
Sopii parhaiten 7-12 vuotiaille sankareille. Sisältää tanssinopetuksen, mehut ja popcornit. Halutessasi voit järjestää lisätarjoilut itse.

Tiedustelut:

school@stepup.fi
09 7746 1732