StepUp-synttärit

image-instagram-02Lasten tanssilliset synttärit ovat vaivaton vaihtoehto perinteisille syntymäpäiväjuhlille ja varmasti mieleenpainuva tapahtuma, josta lapset puhuvat vielä pitkään. Synttärit pitää StepUp Schoolin kokenut lastentanssiopettaja, jonka johdolla opetellaan helppoja tansseja, leikitään ja pidetään hauskaa.

synttaritarjoilutOhjelmassa on yhteisen tanssinopettelun lisäksi mm. vapaamuotoista discoilua, pullonpyöritystä, mehuhetki ja popcornin valmistusta. Halutessanne mukana synttäreillä voi olla myös yksi StepUpin lasten aktivaattori, joka taiteilee kaikille lapsille hienot kasvomaalaukset. Yhdessä opettaja ja aktivaattori voivat huolehtia myös isommastakin tarjoilusta jäätelöineen ja muine herkkuineen. Lasten tanssisynttärit on tarkoitettu yli 7-vuotiaille lapsille. Halutessasi voit myös tilata opettajan teille kotiin tanssittamaan lapsia.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous juuri Teille sopivista synttäreistä: school@stepup.fi Pyydäthän tarjousta hyvissä ajoin (noin kuukausi ennen juhlapäivää), jotta saamme varattua sopivan opettajan ja salin juhlianne varten.

Hinnat:

Just Dance -paketti 235 euroa (kesto 60 min).
Sopii parhaiten yli 10-vuotiaille ja sitä vanhemmille sankareille, jotka haluavat keskittyä vain tanssimiseen. Koe StepUpin tanssitunti omalla porukalla!

Party and Dance -paketti 250 euroa (kesto 120 min).
Sopii parhaiten 7-12 vuotiaille sankareille. Sisältää tanssinopetuksen, mehut ja popcornit.

StepUp VIP-paketti 315 euroa + catering -maksu (kesto 120 min).
Sopii parhaiten 7-12 vuotiaille sankareille. Ikimuistoiset synttärit kahdella ohjaajalla, ruoka & juomapaketilla sekä kasvomaalauksella.

Tiedustelut:
school@stepup.fi
09 7746 1730