StepUpin tanssikurssit Tapanilan Urheilukeskuksessa

Tervetuloa tanssimaan StepUp Schoolin pop-up -toimipisteelle Tapanilan Urheilukeskukseen! Tarjoamme Tapanilasssa tanssitunteja lapsille, nuorille ja aikuisille.

Tutustustu syksyn 2023 aikatauluun >>

Syyskauden 2023 hinnasto >>

Tapanilan pop-up -toimipisteessä ei ole erillistä vastaanottoa, ja kurssien ilmoittautumis- ja lippukäytännöt poikkeavat muista toimipisteistämme. Tutustu ilmoittautumisohjeeseen ja lippukäytäntöihin tällä sivulla.

Ilmoittautuminen Tapanilan kursseille:

Tapanilan ilmoittautumiskäytännöt poikkeavat muiden toimipisteittemme käytännöistä. Tapanilan tunneille on pakollinen ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittautumiset lähetetään osoitteeseen tapanila@stepup.fi ja ne käsitellään saapumisjärjestyksessä. Voit aloittaa tunneilla käymisen myös kesken kauden. Huomioithan, että vain kurssimaksulla voit varata vakipaikan Tapanilan tunneilta. Kerta- tai sarjalipuilla maksaessasi sinun pitää ilmoittaa osallistumisestasi Tapanilan tunneille joka viikko erikseen.

Jos oppilasta ei ole rekisteröity asiakkaaksemme rekisteröidy täällä ›› ennen ilmoittautumista.

Kerro ilmoittautumisviestissäsi seuraavat asiat:

– oppilaan tiedot (nimi ja asiakasnumero)
– kurssin tiedot (viikonpäivä, kellonaika, laji ja ikäraja)

Tapanilan kurssien lippukäytännöt

Tapanilassa ei ole erillistä vastaanottoa, jossa kurssimaksun voisi maksaa, vaan maksuasiat hoituvat verkkokaupassa StepUpin sähköisessä asiakaspalvelujärjestelmässä. Verkkokaupassamme voit maksaa suomalaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla sekä yleisimmillä luottokorteilla. Maksaaksesi Tapanilan kurssimaksun, ilmoittaudu ensin kurssille, niin saat maksuohjeen sähköpostitse.

Verkkokaupassamme ei voi maksaa henkilöstöeduilla. Voit kuitenkin ostaa lippuja henkilöstöedulla muiden toimipisteiden vastaanotoissa. Vastaanotoissa voit maksaa seuraavilla henkilöstöeduilla: Smartum Liikuntaseteli, Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteli, Smartum Pay, Virikeseteli, Edenred-kortti, Edenred mobiili, Tyky-Kuntoseteli, Tyky-Kuntoseteli+, ePassi ja Eazybreak liikunta. Huomioithan, että henkilöstöedut ovat työnantajan tarjoamia henkilökohtaisia luontoisetuja, eikä niillä voi maksaa esimerkiksi muiden perheenjäsenten tanssitunteja. Niistä ei anneta rahaa takaisin. Varmistathan, että seteleissä lukee nimesi ennen niillä maksamista.

Tapanilan kurssimaksut, kokeilu- ja maksukäytännöt poikkeavat muiden toimipisteittemme käytännöistä. Kurssimaksujen lisäksi voit käydä Tapanilan tunneilla kertalipuilla tai sarjalipuilla:

Kurssimaksut

Kurssimaksulla varaat vakipaikan tunnilta kauden ajaksi. Kurssimaksu määräytyy tunnin pituuden ja tanssikertojen lukumäärän mukaan. Viikottainen kurssimaksu kattaa yhden viikottaisen tunnin koko kauden ajan.  Kurssimaksu kelpaa vain kyseiselle kurssille. Kurssimaksun poissaoloja voi käydä korvaamassa muilla StepUp Schoolin Tapanilan tunneilla sen jälkeen, kun poissaolo on tapahtunut. Korvaamisesta on kuitenkin sovittava etukäteen toimiston kanssa ennen korvaavalle tunnille menoa. Korvaus on tehtävä saman kauden aikana. Kurssimaksusta ei myönnetä tanssikoulun muita alennuksia, kuten perhealennusta.

Tunnin kokeileminen (uudet oppilaat)

Tunneille pitää aina ilmoittautua ennakkoon, vaikka tulisit vain kokeilemaan tuntia. Uusien oppilaiden ei kuitenkaan tarvitse maksaa Tapanilan kurssimaksua ennakkoon. Ensimmäisen kerran jälkeen voit joka maksaa koko kauden kurssimaksun tai peruuttaa ilmoittautumisesi ja maksaa 15 €:n kokeilukertamaksun. Tee peruutus osoitteeseen tapanila@stepup.fi.

Kerta- ja sarjaliput

Myös StepUp Schoolin normaalit kerta- ja sarjaliput käyvät maksuvälineenä Tapanilassa. Tällöin et kuitenkaan voi varata vakipaikkaa kurssilta, vaan sinun pitää ilmoittaa osallistumisestasi tunnille joka viikko erikseen. Ilmoittautuminen on tehtävä sähköpostitse (tapanila@stepup.fi) klo 16 mennessä sinä päivänä, kun olet tunnille menossa. Lauantain tunnille ilmoittautuminen on tehtävä jo perjantaina klo 16 mennessä.  Asiakastililläsi tulee olla valmiina oikean pituinen (40 min tai 55 min) lippu, kun ilmoittaudut tunnille. Ilmoittautumisesi päivän tunnille on voimassa sen jälkeen kun olet saanut siitä kuittauksen sähköpostitse.  Kerta- ja sarjalippujen hinnat, voimassaoloajat ja muut ehdot löytyvät täältä ››.

Syyskauden 2023 tärkeitä päivämääriä:

Tapanilan syyskausi alkaa maanantaina 14.8. ja päättyy lauantaina 16.12. Tunteja ei pidetä pyhäinpäivänä la 4.11. eikä itsenäisyyspäivänä ke 6.12. Syyslomaviikolla ma 16.10. – la 21.10. pidetään ainoastaan 30+ ikäryhmän tunnit.

Näin löydät perille

StepUpin tanssisali sijaitsee Tapanilan Urheilukeskuksen Erätalon pitkän sivun oikean puoleisessa päädyssä. Ks. alla oleva opaskartta, sisäänkäynti A2. StepUpin asiakkaat voivat käyttää Urheilukeskuksen pukutiloja.

Keskukselle on helppo tulla niin julkisilla kuin autolla. Jos saavut junalla, jää pois Tapanilan asemalla, jolta on noin 10 minuutin kävelymatka keskukselle. Tällöin käyntiosoite on Hiidenkiventie 21. Jos taas tulet autolla, on käyntiosoite Erätie 3. Keskukselta löytyy runsaasti ilmaisia parkkipaikkoja.

Toivotamme sinulle mukavia tanssihetkiä Tapanilan Urheilukeskuksessa!