StepUpin syksyn 2021 tanssikurssit Tapanilan Urheilukeskuksessa

Yhteistyömme Tapanilan Urheilukeskuksen kanssa jatkuu syyskaudella 2021. Uusi kausi käynnistyy maanantaina 16.8.  ja päättyy lauantaina 18.12. Syyskaudella tunteja ei pyhäinpäivänä la 6.11. eikä itsenäisyyspäivänä ma 6.12. Lisäksi syyslomaviikolla su 17.10. – la 23.10. ei pidetä lasten ja junioreiden (15-vuotiaat ja nuoremmat) tunteja.

Tunneille voi ilmoittautua osoitteeseen tapanila@stepup.fi.

Kerro viestissäsi seuraavat asiat:

– oppilaan tiedot (nimi ja asiakasnumero)
– kurssin tiedot (viikonpäivä, kellonaika, laji ja ikäraja)

Jos oppilasta ei ole vielä rekisteröity asiakkaaksemme tee ensin se tätä kautta.

Tapanilan kursseille voi osallistua vain kurssimaksulla. StepUp Schoolin muut liput eivät käy maksuvälineenä Tapanilassa. Kurssimaksu määräytyy tunnin pituuden ja tanssikertojen lukumäärän mukaan.

Syksyn aikataulu ja kurssihinnat: Aikataulu – Syksy 2021, Tapanila

Kurssimaksu kattaa yhden viikottaisen tunnin koko syyskauden ajan.  Kurssimaksu kelpaa vain kyseiselle kurssille, eikä poissaoloja voi korvata muilla tunneilla. StepUp Schoolin muut tuntiliput eivät käy maksuksi Tapanilan tunneille. Tapanilassa ei ole erillistä vastaanottoa, jossa maksun voisi maksaa, vaan maksuasiat hoituvat StepUpin sähköisen asiakaspalvelujärjestelmän kautta.

Voit tulla kokeilemaan Tapanilan tanssikursseja ensimmäisellä kerralla ilman ennakkomaksua. Kurssille pitää kuitenkin ilmoittautua ennakkoon toimistolle osoitteeseen tapanila@stepup.fi.

Mikäli jatkat ryhmässä kokeilukerran jälkeen riittää että maksat kurssimaksun. Mikäli et jatka ryhmässä tulee sinun ilmoittaa peruutuksesta tanssikoulun toimistolle heti tuntia seuraavana päivänä. Samalla saat maksuohjeet kokeilukertamaksun (15 €) maksamista varten.

Kevätkauden 2021 koronatauon vuoksi pois jääneiden tuntien korvaaminen

Yli 13-vuotiaat ja aikuiset voivat korvata pois jääneitä tuntejaan muilla lähiopetustunneilla (myös StepUpin muissa toimipisteissä), aikuisten hybridi -tunneilla tai StepUp Online -tunneilla. Tapanilan kevään 2021 kausimaksujen hyvitysoikeus päättyy 15.8.2021.

Jos haluat osallistua korvaavalle lähiopetustunnille, hybridi-tunnille tai käyttää olemassa olevia lippujasi StepUp Onlinen maksullisilla tunneilla, olethan yhteydessä toimistoomme, korvaavista lähiopetustunneista ja StepUp Online -tunneista osoitteeseen school@stepup.fi ja etätunneista osoitteeseen zoom@stepup.fi.

StepUpin tanssisali sijaitsee Tapanilan Urheilukeskuksen Erätalon pitkän sivun oikean puoleisessa päädyssä.

Keskukselle on helppo tulla niin julkisilla kuin autolla. Jos saavut junalla, jää pois Tapanilan asemalla, jolta on noin 10 minuutin kävelymatka keskukselle. Tällöin käyntiosoite on Hiidenkiventie 21. Jos taas tulet autolla, on käyntiosoite Erätie 3. Keskukselta löytyy runsaasti ilmaisia parkkipaikkoja.

Tervetuloa StepUpin tanssikursseille Tapanilan Urheilukeskukseen!