StepUpin tanssikurssit Tapanilan Urheilukeskuksessa

Tervetuloa tanssimaan StepUp Schoolin pop-up -toimipisteelle Tapanilan Urheilukeskukseen! Tarjoamme Tapanilasssa tanssitunteja lapsille, nuorille ja aikuisille.

Tutustu kevään 2024 aikatauluun >>

Tutustu kevään 2024 hinnastoon (viikot 7 – 11) >>

Tapanilan pop-up -toimipisteessä ei ole erillistä vastaanottoa, ja kurssien ilmoittautumis- ja lippukäytännöt poikkeavat muista toimipisteistämme. Tutustu ilmoittautumisohjeeseen ja lippukäytäntöihin tällä sivulla.

Tapanilan kursseille on pakollinen ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittautumiset lähetetään osoitteeseen tapanila@stepup.fi ja ne käsitellään saapumisjärjestyksessä. Voit aloittaa kursseilla käymisen myös kesken kauden. Huomioithan, että vain kurssimaksulla voit varata vakipaikan Tapanilan kursseilta. Kerta- tai sarjalipuilla maksaessasi sinun pitää ilmoittaa osallistumisestasi sähköpostitse joka viikko erikseen.

Jos oppilasta ei ole rekisteröity asiakkaaksemme rekisteröidy täällä ›› ennen ilmoittautumista.

Kerro ilmoittautumisviestissäsi seuraavat asiat:

– oppilaan tiedot (nimi ja asiakasnumero)
– kurssin tiedot (viikonpäivä, kellonaika, laji ja ikäraja)

Tapanilan kurssien lippukäytännöt

Tapanilassa ei ole erillistä vastaanottoa, jossa kurssimaksun voisi maksaa, vaan maksuasiat hoituvat verkkokaupassa StepUpin sähköisessä asiakaspalvelujärjestelmässä. Verkkokaupassamme voit maksaa suomalaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla sekä yleisimmillä luottokorteilla. Maksaaksesi Tapanilan kurssimaksun, ilmoittaudu ensin kurssille, niin saat maksuohjeen sähköpostitse.

Verkkokaupassamme ei voi maksaa henkilöstöeduilla. Voit kuitenkin ostaa lippuja henkilöstöedulla muiden toimipisteiden vastaanotoissa. Vastaanotoissa voit maksaa seuraavilla henkilöstöeduilla: Smartum Liikuntaseteli, Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteli, Smartum Pay, Virikeseteli, Edenred-kortti, Edenred mobiili, Tyky-Kuntoseteli, Tyky-Kuntoseteli+, ePassi ja Eazybreak liikunta. Huomioithan, että henkilöstöedut ovat työnantajan tarjoamia henkilökohtaisia luontoisetuja, eikä niillä voi maksaa esimerkiksi muiden perheenjäsenten tanssitunteja. Niistä ei anneta rahaa takaisin. Varmistathan, että seteleissä lukee nimesi ennen niillä maksamista.

Tapanilan kurssimaksut, kokeilu- ja maksukäytännöt poikkeavat muiden toimipisteittemme käytännöistä. Kurssimaksujen lisäksi voit käydä Tapanilan kursseilla kertalipuilla tai sarjalipuilla:

Kurssimaksut

Vain kurssimaksulla varaat vakipaikan kurssilta kauden ajaksi. Kurssimaksu määräytyy tunnin pituuden ja tanssikertojen lukumäärän mukaan. Viikottainen kurssimaksu kattaa yhden viikottaisen tunnin koko kauden ajan.  Kurssimaksu kelpaa vain kyseiselle kurssille. Kurssimaksusta ei myönnetä tanssikoulun muita alennuksia, kuten perhealennusta.

Poissaolojen korvaaminen

Kurssimaksun poissaoloja voi käydä korvaamassa muilla StepUp Schoolin Tapanilan kursseilla sen jälkeen, kun poissaolo on tapahtunut. Oppilaat voivat korvata kauden aikana korkeintaan viisi poissaoloa/kurssimaksu. Useamman kuin viiden poissaolokerran korvaamista varten on toimitettava lääkärintodistus. Korvaus on tehtävä saman kauden aikana ja siitä on sovittava etukäteen toimiston kanssa ennen korvaavalle kerralle menoa. Jos haluat mennä korvaamaan poissaolon, lähetä sähköposti osoitteeseen tapanila@stepup.fi ja kerro viestissä minkä poissaolon korvaat (kurssi ja päivämäärä) ja milloin tulet korvaamaan (kurssi ja päivämäärä). Voit mennä korvaamaan poissaolon, kun olet saanut toimistolta kuittauksen siitä, että korvauskertasi on käsitelty. Huomioithan, että sähköposteja luetaan vain toimiston aukioloaikoina.

Kurssin kokeileminen (uudet oppilaat)

Kursseille pitää aina ilmoittautua ennakkoon, vaikka tulisit vain kokeilemaan. Uusien oppilaiden ei kuitenkaan tarvitse maksaa Tapanilan kurssimaksua ennakkoon. Ensimmäisen kerran jälkeen voit joko maksaa koko kauden kurssimaksun tai peruuttaa ilmoittautumisesi ja maksaa 15 €:n kokeilukertamaksun. Peruutus on tehtävä heti seuraavana päivänä osoitteeseen tapanila@stepup.fi. Uuden oppilaan on maksettava joko kurssimaksu tai kokeilumaksu viimeistään 6 päivän sisällä ensimmäisestä käyntikerrastaan. 

Kerta- ja sarjaliput

Myös StepUp Schoolin normaalit kerta- ja sarjaliput käyvät maksuvälineenä Tapanilassa. Tällöin et kuitenkaan voi varata vakipaikkaa kurssilta, vaan sinun pitää ilmoittaa osallistumisestasi kurssille joka viikko erikseen. Ilmoittautuminen on tehtävä sähköpostitse (tapanila@stepup.fi) klo 16 mennessä sinä päivänä, kun olet kurssille menossa. Lauantain kursseille ilmoittautuminen on tehtävä jo perjantaina klo 16 mennessä. Asiakastililläsi on oltava valmiina oikean pituinen (40 min tai 55 min) lippu, kun ilmoittaudut yksittäiselle kurssikerralle. Ilmoittautumisesi on voimassa sen jälkeen kun olet saanut siitä kuittauksen sähköpostitse.  Kerta- ja sarjalippujen hinnat, voimassaoloajat ja muut ehdot löytyvät täältä ››.

Kevätkauden 2024 tärkeitä päivämääriä:

Tapanilan kevätkausi alkaa maanantaina 8.1. ja päättyy lauantaina 25.5. Kursseja ei pidetä pääsiäisenä to 28.3. – ma 1.4., vappuna ti 30.4. – ke 1.5. eikä helatorstaina 9.5. Hiihtolomaviikolla ma 19.2. – la 24.2. pidetään ainoastaan 30+ ikäryhmien kurssit. Oppilasnäytökset ovat 25.5.-26.5. Tiedotamme oppilasnäytöksistä myöhemmin tarkemmin mm. kotisivujen ajankohtaista-palstalla.

Näin löydät perille

StepUpin tanssisali sijaitsee Tapanilan Urheilukeskuksen Erätalon pitkän sivun oikean puoleisessa päädyssä. Ks. alla oleva opaskartta, sisäänkäynti A2. StepUpin asiakkaat voivat käyttää Urheilukeskuksen pukutiloja.

Keskukselle on helppo tulla niin julkisilla kuin autolla. Jos saavut junalla, jää pois Tapanilan asemalla, jolta on noin 10 minuutin kävelymatka keskukselle. Tällöin käyntiosoite on Hiidenkiventie 21. Jos taas tulet autolla, on käyntiosoite Erätie 3. Keskukselta löytyy runsaasti ilmaisia parkkipaikkoja.

Toivotamme sinulle mukavia tanssihetkiä Tapanilan Urheilukeskuksessa!