StepUpin tanssikurssit Tapanilan Urheilukeskuksessa

Syyskausi alkaa Tapanilan pop-up -toimipisteellä maanantaina 15.8. ja päättyy lauantaina 17.12. Syyskauden aikana tunteja ei pidetä pyhäinpäivänä la 5.11. eikä itsenäisyyspäivänä ti 6.12. Lisäksi syyslomaviikolla su 16.10. – la 22.10. pidetään ainoastaan 30+ ikäisten tunnit.

Aikataulu – Syksy 2022 Tapanila

Tapanilan pop-up -toimipisteessä ei ole erillistä vastaanottoa, ja kurssien ilmoittautumis- ja lippukäytännöt poikkeavat muista toimipisteistä.

Ilmoittautuminen Tapanilan kursseille:

Tunneille on pakollinen ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittautumiset lähetetään osoitteeseen tapanila@stepup.fi ja ne käsitellään saapumisjärjestyksessä.

Jos oppilasta ei ole rekisteröity asiakkaaksemme tee se tätä kautta ennen ilmoittautumista.

Kerro ilmoittautumisviestissäsi seuraavat asiat:

– oppilaan tiedot (nimi ja asiakasnumero)
– kurssin tiedot (viikonpäivä, kellonaika, laji ja ikäraja)

Ainoastaan maksamalla kurssimaksun, voit varata vakipaikan Tapanilan tanssikurssilta. Kerta- tai sarjalipuilla maksaessasi sinun pitää ilmoittaa osallistumisestasi tunnille joka viikko erikseen.

Tapanilan kurssien lippukäytännöt

Tapanilan kursseille voi osallistua kurssimaksulla, joka on suhteessa edullisempi kuin StepUpin omien toimipisteiden tuntiliput. Kurssimaksu määräytyy tunnin pituuden ja tanssikertojen lukumäärän mukaan. Kurssimaksu kattaa yhden viikottaisen tunnin koko kauden ajan.  Kurssimaksu kelpaa vain kyseiselle kurssille. Kurssimaksun poissaoloja voi käydä korvaamassa Tapanilan muilla tunneilla sen jälkeen, kun poissaolo on tapahtunut. Korvaamisesta on kuitenkin sovittava etukäteen toimiston kanssa ennen tunnille menoa. Kurssimaksusta ei myönnetä tanssikoulun muita alennuksia, kuten perhealennusta. Tapanilassa ei ole erillistä vastaanottoa, jossa kurssimaksun voisi maksaa, vaan maksuasiat hoituvat StepUpin sähköisen asiakaspalvelujärjestelmän kautta.

Tapanilan kurssimaksua ei tarvitse maksaa ennakkoon. Tunneille pitää kuitenkin aina ilmoittautua ennakkoon. Ensimmäisen kerran jälkeen voit joka maksaa koko kauden kurssimaksun tai peruuttaa ilmoittaumisesi ja maksaa 15 €:n kokeilukertamaksun. Tee peruutus osoitteeseen tapanila@stepup.fi.

Myös StepUp Schoolin normaalit kerta- ja sarjaliput käyvät maksuvälineenä Tapanilassa. Tällöin sinun tulee ilmoittautua haluamallesi tunnille sähköpostitse (tapanila@stepup.fi) klo 16 mennessä sinä päivänä, kun olet tunnille menossa. Lauantain tunnille ilmoittautuminen tulee tehdä jo perjantaina klo 16 mennessä. Asiakastililläsi tulee olla valmiina oikean hintaluokan (40 min tai 55 min) lippu. Ilmoittautumisesi päivän tunnille on voimassa sen jälkeen kun olet saanut siitä kuittauksen sähköpostitse. Huomioithan, että ainoastaan maksamalla kurssimaksun, voit varata vakipaikan Tapanilan tanssikurssilta. Kerta- tai sarjalipuilla maksaessasi sinun pitää ilmoittaa osallistumisestasi tunnille joka viikko erikseen.

StepUpin tanssisali

StepUpin tanssisali sijaitsee Tapanilan Urheilukeskuksen Erätalon pitkän sivun oikean puoleisessa päädyssä. Ks. alla oleva opaskartta, sisäänkäynti A2.

Keskukselle on helppo tulla niin julkisilla kuin autolla. Jos saavut junalla, jää pois Tapanilan asemalla, jolta on noin 10 minuutin kävelymatka keskukselle. Tällöin käyntiosoite on Hiidenkiventie 21. Jos taas tulet autolla, on käyntiosoite Erätie 3. Keskukselta löytyy runsaasti ilmaisia parkkipaikkoja.

Tervetuloa tanssimaan Tapanilan Urheilukeskukseen!