StepUpin tanssikurssit Tapanilan Urheilukeskuksessa

Yhteistyömme Tapanilan Urheilukeskuksen kanssa jatkuu syyskaudella 2021. Uusi kausi käynnistyy maanantaina 16.8.  ja päättyy lauantaina 18.12. Syyskaudella tunteja ei pidetä pyhäinpäivänä la 6.11. eikä itsenäisyyspäivänä ma 6.12. Lisäksi syyslomaviikolla su 17.10. – la 23.10. ei pidetä lasten ja junioreiden (15-vuotiaat ja nuoremmat) tunteja.

Aikataulu – Syksy 2021, Tapanila

Tunneille voi ilmoittautua osoitteeseen tapanila@stepup.fi.

Jos oppilasta ei ole rekisteröity asiakkaaksemme tee se tätä kautta ennen ilmoittautumista.

Kerro viestissäsi seuraavat asiat:

– oppilaan tiedot (nimi ja asiakasnumero)
– kurssin tiedot (viikonpäivä, kellonaika, laji ja ikäraja)

Tapanilan kursseille voi osallistua kurssimaksulla, joka on suhteessa edullisempi kuin StepUpin omien toimipisteiden tuntiliput. Kurssimaksu määräytyy tunnin pituuden ja tanssikertojen lukumäärän mukaan ja sen kulloistakin hintaa voit tiedustella toimistoltamme.

Kurssimaksu kattaa yhden viikottaisen tunnin koko syyskauden ajan.  Kurssimaksu kelpaa vain kyseiselle kurssille, eikä poissaoloja voi korvata muilla tunneilla. Kurssimaksusta ei myönnetä tanssikoulun muita alennuksia, kuten perhealennusta. Tapanilassa ei ole erillistä vastaanottoa, jossa kurssimaksun voisi maksaa, vaan maksuasiat hoituvat StepUpin sähköisen asiakaspalvelujärjestelmän kautta.

Myös StepUp Schoolin kerta- ja sarjaliput käyvät maksuvälineenä Tapanilassa, ja aluksi voitkin tulla kokeilemaan tunteja pelkällä kertamaksulla. Tällöin sinun tulee ilmoittautua haluamallesi tunnille sähköpostitse (tapanila@stepup.fi) klo 16 mennessä sinä päivänä, kun olet tunnille menossa. Lauantain tunnille ilmoittautuminen tulee tehdä jo perjantaina klo 16 mennessä. Asiakastililläsi tulee olla valmiina oikean hintaluokan (45 min tai 60 min) lippu. Ilmoittautumisesi päivän tunnille on voimassa sen jälkeen kun olet saanut siitä kuittauksen sähköpostitse. Huomioithan, että ainoastaan maksamalla kurssimaksun, voit varata vakipaikan Tapanilan tanssikursseilta.

StepUpin tanssisali

StepUpin tanssisali sijaitsee Tapanilan Urheilukeskuksen Erätalon pitkän sivun oikean puoleisessa päädyssä.

Keskukselle on helppo tulla niin julkisilla kuin autolla. Jos saavut junalla, jää pois Tapanilan asemalla, jolta on noin 10 minuutin kävelymatka keskukselle. Tällöin käyntiosoite on Hiidenkiventie 21. Jos taas tulet autolla, on käyntiosoite Erätie 3. Keskukselta löytyy runsaasti ilmaisia parkkipaikkoja.

Tervetuloa tanssimaan Tapanilan Urheilukeskukseen!