Tervetuloa StepUp Schooliin!

StepUp Schoolista löydät tanssitunnit lapsille, nuorille ja aikuisille aina 60+ ikäryhmään saakka. Panostamme huippuopettajiin, yhteisöllisyyteen ja positiiviseen tunnelmaan voidaksemme tarjota sinulle onnistumisen elämyksiä liikunnan parissa. Show- ja streettanssi sekä musiikkiteatteri ovat intohimomme ja löydätkin meiltä monipuolisen tuntitarjonnan näistä lajeista. Tanssi on tutkitusti erinomainen harrastus ja liikuntamuoto, jossa yhdistyy fyysisyys, sosiaalisuus ja itsensä toteuttaminen. Tuntitarjonnastamme löytyy vaihtoehtoja kaiken tasoisille tanssijoille aloittelijoista ammattilaisiin. Tervetuloa mukaan!

Lippuvaihtoehtomme ovat monipuoliset. Voit käydä tunneilla oman tahtisi mukaan joko kertalipuilla, sarjalipuilla, kausimaksuilla tai Anytime-lipulla. Ennen ensimmäistä käyntiäsi tutustu aikatauluun, hinnastoon ja ilmoittautumisohjeeseen.

StepUp on perustettu vuonna 1987 ja on alansa pioneeri Suomessa. Toimintamme kulmakiviä ovat aina olleet iloisuus, rehellisyys ja ammattimaisuus. Tutustu StepUpin historiaan ››

Helsingin uudet toimitilat

Olemme avanneet kesällä 2022 Helsingin Sörnäisiin uudet upeat toimitilat. Tervetuloa nauttimaan tanssista valoisissa ja avarissa saleissamme! Lue lisää uusista toimitiloista ››

Toinen toimipisteemme sijaitsee Espoon Matinkylässä. Lisäksi meillä on pop-up toimipiste Tapanilassa. Kaikkien toimipisteiden yhteystiedot löydät täältä ››

Tule mukaan tanssimaan!

Asiakkaidemme kertomaa:

” Sörnaisten StepUpille on aina ilo tulla, asiakaspalvelu on iloista ja tunnit alkavat ajallaan. Opetus on kannustavaa ja positiivista. Koskaan ei ole tullut tunnetta, että olisi maksanut turhasta. Aikamoinen lottovoitto, että löysin tämän tanssikoulun ? ”

” Kiitos iloisesta ja tekemisenmakuisesta ilmapiiristä tanssikoululla! ”

” StepUpilla on huippuhyvät opettajat, tunnit ovat tehokkaita ja hauskoja. Kaikille löytyy tunteja taitoihin, kuntoon tai ikään katsomatta. Niin hyväntuulista! Suosittelen! ”

” Kiitos kivasta ilmapiiristä ja loistavista opettajista jotka samalla haastavat kehittymään ja tuntemaan iloa onnistumisesta. ”