Tervetuloa StepUp Schooliin!

Meiltä löydät tanssitunnit lapsille, nuorille ja aikuisille aina 60+ ikäryhmään saakka. Panostamme huippuopettajiin ja positiiviseen tunnelmaan voidaksemme tarjota sinulle onnistumisen elämyksiä liikunnan parissa.

StepUpin toiminnan kulmakiviä ovat aina olleet iloisuus, rehellisyys ja ammattimaisuus. Show- ja streettanssi sekä musiikkiteatteri ovat intohimomme ja löydätkin meiltä monipuolisen tuntitarjonnan näistä lajeista.

Lippuvaihtoehtomme ovat monipuoliset. Voit käydä tunneilla oman tahtisi mukaan joko kertalipuilla, sarjalipuilla, kausimaksuilla tai Anytime-kortilla. Ennen ensimmäistä käyntiäsi tutustu aikatauluun, hinnastoon, ilmoittautumisohjeeseen sekä korona-ajan poikkeusohjeistukseen.

Asiakkaidemme kertomaa:

” Sörnaisten StepUpille on aina ilo tulla, asiakaspalvelu on iloista ja tunnit alkavat ajallaan. Opetus on kannustavaa ja positiivista. Koskaan ei ole tullut tunnetta, että olisi maksanut turhasta. Aikamoinen lottovoitto, että löysin tämän tanssikoulun ? ”

” Kiitos iloisesta ja tekemisenmakuisesta ilmapiiristä tanssikoululla! ”

” StepUpilla on huippuhyvät opettajat, tunnit ovat tehokkaita ja hauskoja. Kaikille löytyy tunteja taitoihin, kuntoon tai ikään katsomatta. Niin hyväntuulista! Suosittelen! ”

” Kiitos kivasta ilmapiiristä ja loistavista opettajista jotka samalla haastavat kehittymään ja tuntemaan iloa onnistumisesta. ”