Tervetuloa StepUp Schooliin!

Information in English ››

Monipuolinen tanssituntivalikoima

StepUp Schoolista löydät tanssitunnit lapsille, nuorille ja aikuisille aina 60+ ikäryhmään saakka. Show- ja streettanssi sekä musiikkiteatteri ovat intohimomme ja löydätkin meiltä monipuolisen tuntitarjonnan näistä lajeista.

Tuntitarjonnastamme löytyy vaihtoehtoja kaiken tasoisille tanssijoille aloittelijoista ammattilaisiin. Tutustu eri tuntien sisältöihin. Ennen ensimmäistä käyntiäsi tutustu aikatauluun ja ilmoittautumisohjeeseen.

Tanssi on tutkitusti erinomainen harrastus ja liikuntamuoto, jossa yhdistyy fyysisyys, sosiaalisuus ja itsensä toteuttaminen. Tervetuloa mukaan!

 

Kiitos iloisesta ja tekemisenmakuisesta ilmapiiristä tanssikoululla!

Huippuhyvät ja inspiroivat opettajat

Panostamme huippuopettajiin, yhteisöllisyyteen ja positiiviseen tunnelmaan voidaksemme tarjota sinulle onnistumisen elämyksiä liikunnan parissa. Tutustu opettajiimme.

”StepUpilla on huippuhyvät opettajat, tunnit ovat tehokkaita ja hauskoja. Kaikille löytyy tunteja taitoihin, kuntoon tai ikään katsomatta. Niin hyväntuulista! Suosittelen!”

Avarat ja valoisat toimitilat

Olemme avanneet kesällä 2022 Helsingin Sörnäisiin uudet upeat toimitilat. Toinen toimipisteemme sijaitsee Espoon Matinkylässä. Tervetuloa nauttimaan tanssista valoisissa ja avarissa saleissamme! Lisäksi meillä on pop-up toimipiste Tapanilassa Tapanilan Urheilukeskuksen yhteydessä. Kaikkien toimipisteiden yhteystiedot.

Reilut ja joustavat lippuvaihtoehdot

Lippuvaihtoehtomme ovat monipuoliset. Voit käydä tunneilla oman tahtisi mukaan joko kertalipuilla, sarjalipuilla, kausimaksuilla tai Anytime-lipulla. Lue lisää lippuvaihtoehdoista ja tutustu hinnastoon.

Iloinen ja turvallinen ilmapiiri

Positiivinen tunnelmamme syntyy ihmisten tasapuolisesta kohtelusta ja aurinkoisesta asiakaspalvelusta. Meillä jokainen saa olla oma itsensä. Toimitiloissamme noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, jotta jokaisella olisi turvallista treenata. Meille on kunnia-asia tuottaa ihmisten elämään iloa tanssin avulla. Olemme toimineet tanssin parissa vastuullisesti jo yli 35 vuoden ajan.

”Sörnaisten StepUpille on aina ilo tulla, asiakaspalvelu on iloista ja tunnit alkavat ajallaan. Opetus on kannustavaa ja positiivista. Koskaan ei ole tullut tunnetta, että olisi maksanut turhasta. Aikamoinen lottovoitto, että löysin tämän tanssikoulun!”

StepUpin tarina

StepUp on perustettu vuonna 1987 ja on alansa pioneeri Suomessa. Toimintamme kulmakiviä ovat aina olleet iloisuus, rehellisyys ja ammattimaisuus. Tutustu StepUpin historiaan.

Kiitos kivasta ilmapiiristä ja loistavista opettajista jotka samalla haastavat kehittymään ja tuntemaan iloa onnistumisesta.