Muut palvelut

StepUp Agency

StepUp Agency tuottaa ohjelmapalveluita sekä välittää erilaisia esiintyjiä niin yritystapahtumiin kuin yksityistilaisuuksiin.

Lue lisää

Leirit

  Kesäleirit 7–16 -vuotiaille Kesällä 2017 järjestämme leirejä alakouluikäisille (7–12 v.) alkeis- ja keskitason oppilaille tanssileirejä kaikissa toimipisteissämme, kaksi musiikkiteatterileiriä Helsingissä ja poikien oman Boys’ Club -leirin Espoossa. Lisäksi järjestämme keski- ja edistyneiden tason 11–15 -vuotiaille oppilaille Showtanssileirin ja Street/Commercial -tanssileirin Helsingissä sekä Show/Commercial leirin 12–16 -vuotiaille Espoossa. Leireillä opettavat tutut, ammattitaitoiset ja supersuositut StepUp Schoolin opettajat. […]

Lue lisää

Tyky-päivä

StepUp Schoolista löytyy useita suosittuja ja pitkään alalla työskennelleitä tanssinopettajia, jotka vakituisten tuntiensa ohella voivat tulla piristämään vaikkapa yrityksen virkistyspäivää.

Lue lisää

Lasten StepUp-synttärit

Lasten tanssilliset synttärit ovat vaivaton vaihtoehto perinteisille syntymäpäiväjuhlille ja varmasti mieleenpainuva tapahtuma, josta lapset puhuvat vielä pitkään. Synttärit pitää StepUp Schoolin kokenut lastentanssiopettaja, jonka johdolla opetellaan helppoja tansseja, leikitään ja pidetään hauskaa.

Lue lisää

KULPS-opetukset

Toimimme yhteistyössä Espoon kaupungin kanssa KULPS! liikuntapolun merkeissä. Kulttuuri- ja liikuntapolku KULPS! tarjoaa Espoon peruskoululaisille kulttuuri- ja liikuntaelämyksiä.

Lue lisää