Muut palvelut

StepUp Agency

StepUp Agency tuottaa ohjelmapalveluita sekä välittää erilaisia esiintyjiä niin yritystapahtumiin kuin yksityistilaisuuksiin.

Lue lisää

Leirit

Kesäleirit 7–12 -vuotiaille ja kesän intensiivi-workshopit 11–15 -vuotiaille Kesällä 2019 järjestämme leirejä alakouluikäisille (7–12 v.) alkeis- ja keskitason oppilaille kaikissa toimipisteissämme. Lisäksi järjestämme keski- ja edistyneiden tason 11–15 -vuotiaille oppilaille intensiivi-workshopeja Helsingissä ja Espoossa. Leireillä ja workshopeilla opettavat tutut, ammattitaitoiset ja supersuositut StepUp Schoolin opettajat. Alakoululaisten leirit 7–12 -vuotiaille Helsingissä: Street- ja Showtanssileiri ma 5.8. – […]

Lue lisää

Tyky-päivä

StepUp Schoolista löytyy useita suosittuja ja pitkään alalla työskennelleitä tanssinopettajia, jotka vakituisten tuntiensa ohella voivat tulla piristämään vaikkapa yrityksen virkistyspäivää. Kysy myös omasta vakituisesta tunnista omalle porukallenne joko StepUp Schoolissa tai yrityksenne omissa tiloissa!

Lue lisää

StepUp-synttärit

Lasten tanssilliset synttärit ovat vaivaton vaihtoehto perinteisille syntymäpäiväjuhlille ja varmasti mieleenpainuva tapahtuma, josta lapset puhuvat vielä pitkään. Synttärit pitää StepUp Schoolin kokenut lastentanssiopettaja, jonka johdolla opetellaan helppoja tansseja, leikitään ja pidetään hauskaa.

Lue lisää

KULPS-opetukset

Toimimme yhteistyössä Espoon kaupungin kanssa KULPS! liikuntapolun merkeissä. Kulttuuri- ja liikuntapolku KULPS! tarjoaa Espoon peruskoululaisille kulttuuri- ja liikuntaelämyksiä.

Lue lisää