Muut palvelut

StepUp Agency

StepUp Agency tuottaa ohjelmapalveluita sekä välittää erilaisia esiintyjiä niin yritystapahtumiin kuin yksityistilaisuuksiin.

Lue lisää

Leirit

Kesällä 2024 järjestämme leirejä alakouluikäisille (7–12 v.) alkeis- ja keskitason oppilaille. Leireillä ja workshopeilla opettavat tutut, ammattitaitoiset ja supersuositut StepUp Schoolin opettajat. Alakoululaisten leirit 7–12 vuotiaille kesällä 2024: Helsingissä: ma 3.6. – pe 7.6.2024 Dancemix tanssileiri ma 10.6. – pe 14.6.2024 Dancemix tanssileiri Espoossa: ma 3.6. – pe 7.6.2024 Street -tanssileiri ma 10.6. – pe […]

Lue lisää

Tyky-päivä

StepUp Schoolista löytyy useita suosittuja ja pitkään alalla työskennelleitä tanssinopettajia, jotka vakituisten tuntiensa ohella voivat tulla piristämään vaikkapa yrityksen virkistyspäivää. Kysy myös omasta vakituisesta tunnista omalle porukallenne joko StepUp Schoolissa tai yrityksenne omissa tiloissa!

Lue lisää

StepUp-synttärit

Lasten tanssilliset synttärit ovat vaivaton vaihtoehto perinteisille syntymäpäiväjuhlille ja varmasti mieleenpainuva tapahtuma, josta lapset puhuvat vielä pitkään. Synttärit pitää StepUp Schoolin kokenut lastentanssiopettaja, jonka johdolla opetellaan helppoja tansseja, leikitään ja pidetään hauskaa.

Lue lisää

KULPS-opetukset

Toimimme yhteistyössä Espoon kaupungin kanssa KULPS! liikuntapolun merkeissä. Kulttuuri- ja liikuntapolku KULPS! tarjoaa Espoon peruskoululaisille kulttuuri- ja liikuntaelämyksiä. Tarjoamme KULPSin puitteissa street- ja showtanssitunteja espoolaisille 3–6 -luokkalaisille ja vastaaville erityisluokkalaisille koululaisille Espoon toimipisteessämme Matinkylässä. Tunnin kesto on 45 minuuttia. Voitte halutessanne tilata myös mix-tunnin, jossa pääsette kokeilemaan molempaa lajia. Tanssitunnin tilaa luokan opettaja. Yksittäisiä Kulps-tunteja […]

Lue lisää