Muut palvelut

StepUp Agency

StepUp Agency tuottaa ohjelmapalveluita sekä välittää erilaisia esiintyjiä niin yritystapahtumiin kuin yksityistilaisuuksiin.

Lue lisää

Leirit

Kesäleirit 7–12 -vuotiaille Kesällä 2021 järjestämme leirejä alakouluikäisille (7–12 v.) alkeis- ja keskitason oppilaille kaikissa toimipisteissämme. Leireillä opettavat tutut, ammattitaitoiset ja supersuositut StepUp Schoolin opettajat. Alakoululaisten leirit 7–12 vuotiaille kesällä 2020: Helsingissä: ma 7.6. – pe 11.6.2021 Street ja Showtanssileiri ma 14.6. – pe 18.6.2021 Musiikkiteatterileiri Espoossa: ma 7.6. – to 10.6.2021 Boys’ Club -leiri […]

Lue lisää

Tyky-päivä

StepUp Schoolista löytyy useita suosittuja ja pitkään alalla työskennelleitä tanssinopettajia, jotka vakituisten tuntiensa ohella voivat tulla piristämään vaikkapa yrityksen virkistyspäivää. Kysy myös omasta vakituisesta tunnista omalle porukallenne joko StepUp Schoolissa tai yrityksenne omissa tiloissa!

Lue lisää

StepUp-synttärit

VALLITSEVASTA KORONATILANTEESTA JOHTUEN EMME TOISTAISEKSI JÄRJESTÄ STEPUP-SYNTTÄREITÄ. Lasten tanssilliset synttärit ovat vaivaton vaihtoehto perinteisille syntymäpäiväjuhlille ja varmasti mieleenpainuva tapahtuma, josta lapset puhuvat vielä pitkään. Synttärit pitää StepUp Schoolin kokenut lastentanssiopettaja, jonka johdolla opetellaan helppoja tansseja, leikitään ja pidetään hauskaa.

Lue lisää

KULPS-opetukset

Toimimme yhteistyössä Espoon kaupungin kanssa KULPS! liikuntapolun merkeissä. Kulttuuri- ja liikuntapolku KULPS! tarjoaa Espoon peruskoululaisille kulttuuri- ja liikuntaelämyksiä.

Lue lisää