Kevätkausi 2020

Jessica_0005Kevätkausi alkaa tiistaina 7.1. ja päättyy perjantaina 22.5. Kevätkaudella tunteja ei pidetä pääsiäisenä to 9.4. – ma 13.4., vappuna to 30.4. – pe 1.5. eikä helatorstaina 21.5. Lisäksi hiihtolomaviikolla su 16.2. – la 22.2 pidetään vain 16+, 30+ ja 60+ -ikäryhmien tunnit sekä ikärajattomat tunnit.

Vähentääksemme ruuhkaa vastaanotossa pyydämme, että ostat lippusi valmiiksi verkkokaupasta, mikäli mahdollista. Varaathan mukaasi myös asiakaskortin tai asiakasnumeron, joka nopeuttaa vastaanottamista. Uudet asiakkaat saavat asiakaskortin tanssikoulun vastaanotosta ensimmäisen kerran tunnille tullessaan. Ostamiesi lippujen saldot, voimassaoloajat ja hintaryhmät voit käydä tarkistamassa kirjautumalla omilla tunnuksillasi kotisivuillemme

Vaikka lippu olisi ostettu etukäteen, on vastaanotossa ilmoittauduttava aina läsnä olevaksi. Tulethan hyvissä ajoin paikalle, jotta ehdit ilmoittautua ja valmistautua tuntiin ennen tunnin alkua.
Ville_0004

Oppilasnäytökset

Kevätkausi päättyy oppilasnäytöksiin la 23.5. – ma 25.5. Kevätkauden oppilasnäytöksissä esiintyvät lähes kaikki ryhmät lukuun ottamatta tiettyjä aikuisten ryhmiä ja kehonhuollollisia tunteja. Tiedotamme oppilasnäytöksistä tarkemmin myöhemmin. Laitathan nämä päivät jo kalenteriin!

Kurkkaa saliin -viikko ja tuntien valokuvaaminen

Pidämme kaikilla avoimilla lasten (3 – 9 v.) tunneilla kurkkaa saliin -viikon ma 2.3. – su 8.3., jolloin vanhemmat voivat tulla kurkistamaan lastensa tunteja. Laitattehan nämä päivät jo kalenteriin! Tunneilla valokuvaaminen on sallittua Kurkkaa saliin -viikolla. Muulloin tunneilla saa kuvata vain opettajan luvalla. Kurkkaa saliin -viikko ei koske koulutusohjelmien tunteja.

Kolme kautta vuodessa

StepUp Schoolin vuosi jakautuu kolmeen kauteen; syksyyn, kevääseen ja kesään. Syys- ja kevätkaudet ovat päätoimikausia, jolloin tuntitarjonta on laajimmillaan. Kesäkauden aikataulu on suppeampi. Voit aloittaa tanssimisen myös kesken kauden koska tunneilla opeteltavat sarjat vaihtuvat uusiin muutaman viikoin välein. Jos aloitat tunneilla kesken kauden, otathan huomioon, että muut oppilaat ovat tanssineet sinua kauemmin ja voi mennä muutama viikko, että saavutat heidän taitotasonsa. Kauden lopussa tunneilla saatetaan harjoitella oppilasnäytöksissä esitettäviä biisejä, jolloin tunnin rakenne poikkeaa normaalista. Näytösharjoitusten käynnistyttyä ei uusia sarjoja enää aloiteta mistä johtuen emme suosittele tanssiharrastuksen aloittamista niillä tunneilla, jotka ovat mukana oppilasnäytöksissä, kun kautta on jäljellä opettajasta ja tunnista riippuen 4–6 viikkoa.

Uutiskirjeet ja tekstiviestitiedotteet

Olethan jo tilannut tanssikoulun uutiskirjeen? Tilaamalla uutiskirjeen saat tanssikoulua koskevat tärkeät tiedot suoraan sähköpostiisi. Tiedotamme uutiskirjeissä mm. oppilasnäytöksistä, kauden vaihteen asioista ja tulevista kursseista. Uutiskirjeen voit tilata merkitsemällä asiakastietoihisi, että haluat vastaanottaa tanssikoulun toimintaa koskevia tiedotteita sähköpostitse. Halutessasi voit myös tilata tekstiviestitiedotteita, jolloin saat lyhyitä muistutuksia ajankohtaisista asioista tekstiviestitse.

Amanda_0037Pidäthän yhteystietosi ajan tasalla!

Huolehdithan siitä, että sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ovat ajan tasalla asiakastiedoissasi, jotta varmasti saat kaiken tärkeän tiedon. Tilatut uutiskirjeet, kuten myös kaikki asiakaspalvelujärjestelmästämme lähtevät automaattiset sähköpostiviestit, lähtevät aina alaikäisten oppilaiden huoltajille. Alaikäisille oppilaille itselleen viestit lähtevät, jos oppilaan tietoihin on merkitty oppilaan sähköpostiosoite. Kun oppilas täyttää 18 vuotta, eivät viestit enää lähde hänen huoltajilleen vaan ainoastaan oppilaan omaan sähköpostiosoitteeseen. Huolehdithan siis, että 18 vuotta täyttävän oppilaan tiedoissa on ajantasalla oleva oppilaan oma sähköpostiosoite. Omat tietosi voit tarkistaa kirjautumalla kotisivuillemme -> Asiakastiedot. Täysi-ikäisen oppilaan yhteystiedot on oltava oikein kohdassa ”Oppilaan yhteystiedot”.