Kevätkausi 2021

Jessica_0005

Koronarajoitusten vuoksi kevätkausi 2021 alkaa porrastetusti siten, että lasten ja junnujen tunnit (3 – 15 v.) alkavat maanantaina 18.1. ja loput tunnit alkavat maanantaina 1.2. Myös kaikki Tapanilan pop-up toimipisteen tunnit käynnistyvät 1.2. Kausi päättyy perjantaina 28.5.

Helsingin toimipisteen sali 5 ei ole toistaiseksi käytössämme, mikä vaikuttaa muutaman tunnin saliin ja kellonaikaan. Näissä saleissa aiemmin ikärajalla 16+ pidettävien tuntien ikäraja muuttuu ja on toistaiseksi 16-19 v. Tämä tarkoittaa, että 20 vuotta täyttäneet eivät valitettavasti voi osallistua saleissa 5 ja 6 pidettäville tunneille. Joidenkin tuntien salit ja aikataulut ovat tämän vuoksi muuttuneet.

Kevätkaudella 2021 normaaleja viikkotunteja ei pidetä pääsiäisenä to 1.4. – ma 5.4., vappuna pe 30.4. – la 1.5. eikä helatorstaina 13.5. Lisäksi 3–15 -vuotiaiden tunteja ei pidetä hiihtolomaviikolla su 21.2. – la 27.2. Poikkeuksellisesti, koronarajoitusten vuoksi, ei tänä keväänä järjestetä Tutustumispäiviä.

Vähentääksemme ruuhkaa vastaanotossa pyydämme, että ostat lippusi valmiiksi verkkokaupasta, mikäli mahdollista. Varaathan mukaasi myös asiakaskortin tai asiakasnumeron, joka nopeuttaa vastaanottamista. Uudet asiakkaat saavat asiakaskortin tanssikoulun vastaanotosta ensimmäisen kerran tunnille tullessaan. Ostamiesi lippujen saldot, kestot ja voimassaoloajat voit käydä tarkistamassa kirjautumalla omilla tunnuksillasi kotisivuillemme

Vaikka lippu olisi ostettu etukäteen, on vastaanotossa ilmoittauduttava aina läsnä olevaksi. Tulethan hyvissä ajoin paikalle, jotta ehdit ilmoittautua ja valmistautua tuntiin ennen tunnin alkua.
Ville_0004

Oppilasnäytökset

Kevään 2021 oppilasnäytökset pidetään 29. – 31.5. mikäli se on mahdollista. Näytöksissä esiintyvät kaikki tanssikoulun ryhmät lukuun ottamatta kehonhuollollisia tunteja ja muita erikseen sovittuja ryhmiä.

Tuntien kuvaaminen

Tunneilla saa kuvata vain opettajan luvalla ja muiden kuvattavien suostumuksella.

Kolme kautta vuodessa

StepUp Schoolin vuosi jakautuu kolmeen kauteen; syksyyn, kevääseen ja kesään. Syys- ja kevätkaudet ovat päätoimikausia, jolloin tuntitarjonta on laajimmillaan. Kesäkauden aikataulu on suppeampi. Voit aloittaa tanssimisen myös kesken kauden koska tunneilla opeteltavat sarjat vaihtuvat uusiin muutaman viikoin välein. Jos aloitat tunneilla kesken kauden, otathan huomioon, että muut oppilaat ovat tanssineet sinua kauemmin ja voi mennä muutama viikko, että saavutat heidän taitotasonsa. Kauden lopussa tunneilla saatetaan harjoitella oppilasnäytöksissä esitettäviä biisejä, jolloin tunnin rakenne poikkeaa normaalista. Näytösharjoitusten käynnistyttyä ei uusia sarjoja enää aloiteta mistä johtuen emme suosittele tanssiharrastuksen aloittamista niillä tunneilla, jotka ovat mukana oppilasnäytöksissä, kun kautta on jäljellä opettajasta ja tunnista riippuen 4–6 viikkoa.

Uutiskirjeet ja tekstiviestitiedotteet

Olethan jo tilannut tanssikoulun uutiskirjeen? Tilaamalla uutiskirjeen saat tanssikoulua koskevat tärkeät tiedot suoraan sähköpostiisi. Tiedotamme uutiskirjeissä mm. oppilasnäytöksistä, kauden vaihteen asioista ja tulevista kursseista. Uutiskirjeen voit tilata merkitsemällä asiakastietoihisi, että haluat tietoja tunneista, kursseista, leireistä ja muista tapahtumista sähköpostiisi. Halutessasi voit myös tilata tekstiviestitiedotteita, jolloin saat lyhyitä muistutuksia ajankohtaisista asioista tekstiviestitse.

Amanda_0037Pidäthän yhteystietosi ajan tasalla!

Huolehdithan siitä, että sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ovat ajan tasalla asiakastiedoissasi, jotta varmasti saat kaiken tärkeän tiedon. Tilatut uutiskirjeet, kuten myös kaikki asiakaspalvelujärjestelmästämme lähtevät automaattiset sähköpostiviestit, lähtevät aina alaikäisten oppilaiden huoltajille. Alaikäisille oppilaille itselleen viestit lähtevät, jos oppilaan tietoihin on merkitty oppilaan sähköpostiosoite. Kun oppilas täyttää 18 vuotta, eivät viestit enää lähde hänen huoltajilleen vaan ainoastaan oppilaan omaan sähköpostiosoitteeseen. Huolehdithan siis, että 18 vuotta täyttävän oppilaan tiedoissa on ajantasalla oleva oppilaan oma sähköpostiosoite. Omat tietosi voit tarkistaa kirjautumalla kotisivuillemme. Täysi-ikäisen oppilaan sähköpostiosoite ja matkapuhelinnumero on oltava oikein oppilaan omissa tiedoissa (ei siis huoltajan tiedoissa).

Koronaohjeistus

Koronavirus on edelleen suuri maailmanlaajuinen riski. Pandemian takia tilanne voi edelleen muuttua äkillisesti ja ennalta-arvaamattomasti. Olethan mukana auttamassa, jotta tiloissamme olisi miellyttävää ja turvallista tanssia ja harrastaa! Tutustu Korona-ajan käytäntöihin ja toimintaohjeisiin täällä.