Aikuisten kevätkauden tunnit alkavat 1.2.!

Iloisia uutisia! Aikuisten ryhmäliikuntatunteja koskeneet rajoitukset poistuvat ja pääsemme aloittamaan aikuisten kevätkauden tanssitunnit tiistaina 1.2. Samalla ohjelmistoon palaavat myös kaikki ne 16+ tunnit, jotka oli laitettu tauolle rajoitusten ajaksi.

Poikkeuksena Marco Bjurströmin tunteja ei pidetä vielä tiistaina 1.2. eikä keskiviikkona 2.2., vaan Marcon kevätkauden tunnit alkavat maanantaina 7.2.

Mikäli sinulta on jäänyt rajoitustoimien johdosta lippuja käyttämättä, lähetäthän viestin osoitteeseen lippumuutokset@stepup.fi. Mikäli sinulla on sarjalippu, huomioithan, että se on voimassa kuusi kuukautta ensimmäisestä käyttöpäivästä, kuitenkin maksimissaan vuoden ostopäivästä. Suurimmalle osalle oppilaistamme lipun voimassaoloaika riittää, vaikka rajoitustoimet veivät muutaman viikon kaudesta. Jos kuitenkin tarvitset pidennystä sarjalipun voimassaoloaikaan, lähetäthän meille viestin yllämainittuun osoitteeseen. Lippujen voimassaoloaikaa pidennetään maksimissaan viranomaisten määräämän sulun pituutta vastaavaksi ajaksi.

Nähdään pian tanssikoululla!