Commercial & Street -leiri hiihtolomalla Espoossa

Vietä hiihtolomasi StepUp Schoolin vauhdikkalla tanssileirillä!

Commercial & Street -leiri 7–12 -vuotiaille ma 22.2. – pe 26.2.2021, StepUp School Espoo, hinta 280 €

Tällä katutansseihin painottuneella leirillä pääset tutustumaan niin Hip Hopiin kuin Commercialiin. Opit lajien perusliikkeet, grooveja ja hauskanpitoa unohtamatta! Leirillä retkeillään sääolosuhteet huomioiden luonnossa ja lähiympäristössä. Koronatilanteen vuoksi emme tällä kertaa retkeile sisäleikkipuistoissa tai vastaavissa paikoissa.

Leiri järjestetään turvallisesti omassa ryhmässä. Pysymme leirin ajan vain omassa porukassamme, esim. ruoka toimitetaan tanssikoululle, jossa myös syömme.

Leirin hinta sisältää opetuksen lisäksi päivittäisen lounaan, välipalan ja tapaturmavakuutuksen. Leiri alkaa joka päivä klo 9.00 ja päättyy klo 16.30. Vanhemmat voivat tuoda oppilaan jo klo 8.30 ja hakea klo 17.00 mennessä. Leirin opettajina toimivat Katri Miettinen, Nora Mahmoud ja Marissa Vahevaara.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu leireille tämän linkin kautta viimeistään 14.2.  ››. Ilmoittautuminen edellyttää osallistujan rekisteröimistä StepUp Schoolin oppilaaksi. Jos oppilas ei ole aiemmin rekisteröitynyt, voit tehdä sen täällä ››

Ilmoittautuneita ei tullut määräaikaan mennessä riittävästi, joten leiri ei toteudu.

Leirimaksujen tuote-ehdot

HUOM! Leireille ei voi osallistua ilman vahvistettua ennakkoilmoittautumista!