Dance together, aikuisen & lapsen yhteiset kurssit lauantaina 9.3.

Tule tanssimaan lapsesi tai muun miniystäväsi kanssa Dance together -kurssille! Järjestämme lauantaina 9.3. Helsingissä seuraavat aikuisen ja lapsen yhteiset tanssikurssit:

Sarppa Seppänen: Mama & Baby Dance Workout klo 14.00 – 14.55

Mama & Baby Dance Workout on tehokas ja turvallinen treeni, jossa yhdistyvät tanssirytmien tarjoama yhteisöllinen riemu sekä kehoa huoltavat ja vahvistavat lihaskuntoharjoitteet. Keskitymme palautumaan raskaudesta sekä synnytyksestä ja tutustumaan uudistuneeseen kehoon liikkeessä. Etsimme myös tapoja tuoda lisää energiaa äidin ja vauvan yhteiseen arkeen huolella valitun soittolistan säestyksellä.

Kurssilla yhdistelemme joogan, pilateksen, kuntoharjoittelun sekä tanssin erilaisia elementtejä keskittyen niiden avulla voimaannuttamaan kehoa sekä mieltä rennon letkeässä ilmapiirissä.

Kurssi on suunnattu raskaudesta sekä synnytyksestä palautuville äideille yhdessä vauvan (alle 1 v.) kanssa ja se soveltuu kaikille lääkärin luvan synnytyksen jälkeiseen liikuntaan saaneille tanssijoille aina ensikertalaisista edistyneisiin. Osa liikkeissä tehdään yhdessä vauvan kanssa ja mikäli mahdollista, osa niin, että vauva tutkailee maailmaa äidin vieressä.

Kurssilla etenemme tehokkaasti, mutta pienten ehdoilla. Ruokailuhetket, vaipanvaihdot, tunneilmaisut sekä muut yllättävät tekijät ovat osa elämää ja enemmän kuin tervetulleita.

Kurssin hinta 15 €

Kurssipaikka: StepUp School Helsinki, Kaikukatu 4 A, Sörnäinen

Sarppa Seppänen: Aikuinen & lapsi 2–4 v. klo 15.00–15.40 sekä Anu Raita: Aikuinen & lapsi 12 v. klo 15.45-16.25

Aikuinen & Lapsi -kurssi on nimensä mukaisesti lapsen ja aikuisen yhteinen tanssi- ja iloitteluhetki, jossa yhdessä tekeminen ja kannustaminen ovat tärkeässä roolissa.

Liikumme energisesti erilaisten liikeharjoituksien, tarinoiden, mielikuvien sekä musiikin innoittamana ja tutustumme tanssin peruselementteihin sekä ryhmässä toimimisen taitoihin yhdessä aikuisen kanssa. Pääpaino on leikin varjolla tapahtuvassa oppimisessa.

Kurssille voi osallistua oman vanhemman, kummin, isovanhemman tai muun tärkeän aikuisen kanssa. Myös aikuinen on tunnilla aktiivinen liikkuja sekä kannustaja.

Tunti kehittää sekä motorisia että luovia taitoja, koordinaatiokykyä sekä oman kehon hahmottamista. Aiempaa tanssikokemusta ei vaadita.

Kurssin hinta 15 €/ 40 min kurssi

Kurssipaikka: StepUp School Helsinki, Kaikukatu 4 A, Sörnäinen

Ennakkoilmoittautuminen kursseille on päättynyt. Kursseilla on kuitenkin vielä hyvin tilaa ja voit osallistua tulemalla paikan päälle ja ostamalla lipun vastaanotosta.

Tiiviskurssien ilmoittautumisohje

Tutustu tiiviskurssimaksujen tuote-ehtoihin