Elina Valtosen Caribbean Party ja Reggaeton -kurssit 17.12.

Elina Valtonen opettaa Caribbean Party ja Reggaeton -kursseilla StepUp Schoolissa tiistaina 17.12. Nuorena StepUp Schoolin vapaaoppilaanakin tanssineella Elinalla on kokemusta tanssitaiteilijan töistä yhdessätoista eri valtiosta. Pitkäaikaisimpana kiinnityksenä on ollut työskentely afrokaribialaisnykytanssi-companyssa Kanadassa 1,5 vuotta, jolle hän edelleenkin toimii vierailevana tanssitaiteilijana. Kiertue-elämä on tullut tutuksi Pohjois-Amerikan ja Euroopan ohella myös Karibialla. Monikulttuurisuus onkin hänen suurimpia inspiraation lähteitään. Tällä hetkellä hän toimii tanssitaiteilijana eri dance companyissa ja freelance-produktioissa ja pitää kursseja ympäri Suomea vasta-alkajista ammattilaisiin. Elinan tiiviskursseilla on luvassa kokonaisvaltaista, hikistä ja eläimellistä tanssia. 

Elina Valtonen: Caribbean Party 13+ avoin taso tiistaina 17.12. klo 17.00-18.30

Caribbean Party -kurssilla pidetään bileet karibialaiseen tyyliin! Nautimme monipuolisesti karibialaisesta liikekielestä ja musiikista, luvassa muun muassa socaa, dancehallia, salsaa ja reggaetonia. Laitamme musiikin päälle, huolet syrjään ja annamme rytmin viedä. Alkutunti koostuu suurimmaksi osaksi suoraan musiikkiin tehtävistä liikkeistä/askelsarjoista, joista tehdään pidempi koreografia lopputunnista. Tällä tunnilla tulee varmasti hiki.

 

Elina Valtonen: Reggaeton 13+ avoin taso tiistaina 17.12. klo 18.30-20.00

Reggaeton on musiikki- ja tanssityyli, joka on lähtenyt Puerto Ricosta ja on nykyään Etelä- ja Väli-Amerikan suosituimpia tanssityylejä, etenkin nuorten keskuudessa. Reggaetonissa käytetään koko vartaloa, mutta erityisesti rintakehä, olkapäät ja lantio liikkuvat. Tällä tunnilla sheikataan ja kunnolla!

 

Ennakkoilmoittautuminen Elinan kursseille on päättynyt. Kursseilla on kuitenkin vielä tilaa ja voit osallistua kurssille tulemalla paikan päälle ja maksamalla vastaanottoon ovilipun 28 €.

Kurssipaikka: StepUp School Helsinki

Tutustu kurssimaksujen tuote-ehtoihin ››

Tiiviskurssien ilmoittautumisohje ››