Fatiman joulutauon tiiviskurssit: Jalkaterä ja nilkka 3.1. ja Supersyvävenyttely 4.1.2022

Huom! Etelä-Suomen Aluehallintoviraston liikuntatiloja koskevalla määräyksellä StepUp Schoolissa ei voida järjestää aikuisten tunteja 28.12.2021–10.1.2022 välisenä aikana. Tämän johdosta Fatiman tiiviskurssit järjestetään Zoomin kautta. Jos haluat mukaan kursseille, niin otathan yhteyttä osoitteeseen school@stepup.fi viimeistään kaksi tuntia ennen kurssin alkua. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä oma nimesi, StepUpin asiakasnumero sekä sähköpostiosoite, jonne haluat Zoom-linkin. Mikäli sinulla ei ole StepUpin asiakasnumero, saat sellaisen rekisteröitymällä oppilaaksi täältä

Uudenvuoden jälkeen, ennen kevätkauden alkua järjestämme kaksi erinomaista kehoa huoltavaa kurssia Fatima Witickin johdolla. Voit osallistua kursseille joko erikseen tai edulliseen yhteishintaan 65 €. Jos haluat osallistua molemmille kursseille yhteishinnalla, ilmoittaudu silloin sähköpostitse osoitteeseen school@stepup.fi.

Fatima Witick: Kehonhuoltokurssi jalkaterälle ja nilkalle 16+ maanantaina 3.1. klo 18.00–20.00

Fatiman jalkateräkurssilla harjoitellaan monipuolisesti voimaa, notkeutta ja toiminnallisuutta jalkaterään, varpaisiin, nilkkaan, akillekseen ja pohkeeseen.

Jalkaterä on kehon perusta, sen toimivuus vaikuttaa ketjuna ylöspäin koko kehoon. Heikko jalkaterä ja huonosti toimiva nilkka aiheuttaa monille mm. polven tai alaselän kipuja. Kurssilla saat myös vinkkejä nilkan nyrjähdyksiin, lättäjalalle, vaivaisenluille ja plantaarifaskiittiin. Kurssilla saa paljon informaatiota joten osallistujan kannattaa tehdä myös muistiinpanoja! Suosittelemme kurssia ihan kaikille ja erityisen paljon kurssista hyötyvät liikuntaa, kuten esim. juoksua ja tanssia harrastavat.

Osallistuja tarvitsee välineiksi:

  • joogamaton alustaksi
  • pienen pallon, esim golfpallo jalkapohjan hierontaan
  • isomman pallon kuten tennispallon tai piikkipallon, jota käytetään nilkan stabilointiin
  • ripauksen kosteusvoidetta, esim käsivoide, jalkapöydän hierontaan
  • litteän pidemmän kuminauhan jalkaterän jumppaliikkeisiin
  • joogablokin korokkeeksi jolla tehdään varpaillenousuja

Kurssin ennakkohinta 33 € / 2 tuntia. Ennakkoilmoittautuminen päättyy 27.12.

Kurssipaikka: StepUp School Helsinki, sali 1, Kaikukatu 4 A, Sörnäinen

Fatima Witick: Supersyvävenyttely 16+ tiistaina 4.1. klo 18.00–20.30

Fatiman legendaarisessa supersyvävenyttelyssä opetetaan laadukasta venyttelytreeniä. Kurssilla käydään koko keho perusteellisesti läpi ja opetellaan kehonhuollollista tekniikkaa sekä käytännössä että teoriatasolla. Kurssi sopii kaikille oman kehon hyvinvoinnista kiinnostuneille, tanssitausta ei ole välttämätön.

Kurssin ennakkohinta 38 € / 2,5 tuntia. Ennakkoilmoittautuminen päättyy 27.12.

Kurssipaikka: StepUp School Helsinki, sali 1, Kaikukatu 4 A, Sörnäinen

Ilmoittaudu mukaan kursseille ››

Tutustu Fatimaan ja hänen opetusfilosofiaansa osoitteessa www.fatimawitick.com.

Tutustu tiiviskurssimaksujen tuote-ehtoihin

Tiiviskurssien ilmoittautumisohje