Haemme uusia vastaanottajia

StepUp School hakee uusia vastaanottajia kevätkaudelle 2020. Vastaanottajan työtehtäviin kuuluu asiakkaiden vastaanotto ja neuvonta sekä kassanhoito. Yhden työvuoron pituus on 3–7 tuntia. Vakituiset työvuorot (1–3 viikossa) sovitaan ennen kevätkauden alkua. Lisäksi vastaanottajan on mahdollista tehdä sijaistusvuoroja. Työvuorot ovat arki-iltaisin ja viikonloppuisin tanssikoulun aukioloaikoina, joten työ sopii erinomaisesti esim. opiskelijoille ja lukiolaisille. Varaamme mahdollisuuden jatkaa työsuhdetta syyskaudelle 2020.

Edellytämme hakijoilta vähintään 17 vuoden ikää, huolellisuutta ja hyvää asiakaspalveluasennetta. Arvostamme hyvää kielitaitoa (suomi, ruotsi ja englanti) ja sitä, että pystyt toimimaan sijaisena lyhyelläkin varoitusajalla kaikissa toimipisteissämme. Aikaisempi kokemus asiakaspalvelu- ja kassatyöskentelystä on eduksi mutta ei välttämätöntä. Valitut henkilöt koulutetaan tehtävään.

Tarjoamme tanssista kiinnostuneille mielenkiintoisen työympäristön ja hyvät edut. 

Lähetäthän kuvallisen, vapaamuotoisen hakemuksesi 3.11. mennessä osoitteeseen anu.ylhainen@stepup.fi

Haastattelemme hakijat marraskuussa. Kevätkausi alkaa 7.1. ja päättyy 22.5. Kouluttautuminen työtehtäviin tapahtuu marras–joulukuussa.