Haemme uusia vastaanottajia

StepUp School hakee uusia vastaanottajia syyskaudelle 2021. Vastaanottajan työtehtäviin kuuluu asiakkaiden vastaanotto ja neuvonta sekä kassanhoito. Yhden työvuoron pituus on 3–7 tuntia. Vakituiset työvuorot (1–3 viikossa) sovitaan ennen syyskauden alkua. Lisäksi vastaanottajan on mahdollista tehdä sijaistusvuoroja. Työvuorot ovat arki-iltaisin ja viikonloppuisin tanssikoulun aukioloaikoina, joten työ sopii erinomaisesti esim. opiskelijoille ja lukiolaisille. Varaamme mahdollisuuden jatkaa työsuhdetta kevätkaudelle 2022.

Edellytämme hakijoilta vähintään 17 vuoden ikää, huolellisuutta ja hyvää asiakaspalveluasennetta. Arvostamme hyvää kielitaitoa (suomi, ruotsi ja englanti) ja sitä, että pystyt toimimaan sijaisena lyhyelläkin varoitusajalla kaikissa toimipisteissämme. Aikaisempi kokemus asiakaspalvelu- ja kassatyöskentelystä on eduksi mutta ei välttämätöntä. Valitut henkilöt koulutetaan tehtävään.

Tarjoamme tanssista kiinnostuneille mielenkiintoisen työympäristön ja hyvät edut.

Lähetäthän kuvallisen, vapaamuotoisen hakemuksesi 6.6. mennessä osoitteeseen anu.ylhainen@stepup.fi.

Haastattelemme hakijat kesäkuussa. Syyskausi alkaa 16.8. ja päättyy 17.12. Kouluttautuminen työtehtäviin tapahtuu heinä–elokuussa (aikaisintaan 26.7.).