Haemme uusia vastaanottajia

StepUp School hakee uusia vastaanottajia kevätkaudelle 2018 Espoon ja Vantaan toimipisteiden loppuviikon (pe, la) vuoroihin. Vastaanottajan työtehtäviin kuuluu asiakkaiden vastaanotto ja neuvonta sekä kassanhoito. Työvuoroja on 1–2 päivänä viikossa ja yhden työvuoron pituus on 3–5 tuntia. Työhön sitoudutaan sovituiksi viikonpäiviksi koko kauden ajalle. Työvuorot alkavat arki-iltaisin noin klo 15.30 ja viikonloppuisin noin klo 9.30.
 
Edellytämme hakijoilta vähintään 18 vuoden ikää, huolellisuutta ja hyvää asiakaspalveluasennetta. Arvostamme joustavuutta työvuorojen suhteen, mm. mahdollisuutta toimia tarvittaessa sijaisena lyhyelläkin varoitusajalla. Aikaisempi kokemus asiakaspalvelu- ja kassatyöskentelystä on eduksi mutta ei välttämätöntä. Valitut henkilöt koulutetaan tehtävään.
 
Tarjoamme tanssista kiinnostuneille mielenkiintoisen työympäristön ja hyvät edut.
 
Lähetäthän kuvallisen, vapaamuotoisen hakemuksesi 25.10. mennessä osoitteeseen anu.ylhainen(at)stepup.fi. Ilmoitathan hakemuksessa, missä toimipisteissä ja minä viikonpäivinä sinun on mahdollista työskennellä.
 
Haastattelemme hakijat loka-marraskuussa. Kevätkausi 2018 alkaa 8.1. ja päättyy 25.5. Kouluttautuminen työtehtäviin tapahtuu marras–joulukuussa. Varaamme mahdollisuuden jatkaa työsuhdetta syyskaudelle 2018.